Moć psihe

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
sve češće rezonujem i slovim da ej tako
da je celokupno ljudsko postojanje življenje i ponašanje, ne čovečanstva, nego ČOVEKA
stavr iluzije i psihološke slike koju izgradi
šta je realno? društveni status, fizikus, emocije, uklopljenost, zanimanje sve je to proizvod situacije mozga - kako smo naučeni i kako rezonujemo i koliko smo spremni da pomeramo granice?
da li i koliko se igrate sa svojim psihom i prelazie granice? ili držite zdravo za gotovo to što ste i gde ste? i da li zaista realizujete želje svoje anjdublje psihe ili ih dobro potiskujete?

teška pitanja. moja psiha mi nalaže često da kad sam u kolima, kad me neko vozi, da otvorim vrata i izadjem napolje.
ne, hvala bogu, još mogu da se iskontrolišem da ne izadjem jer znam da bih nastradala ali eto, moja psiha to želi :lol:

sve češće rezonujem i slovim da ej tako
da je celokupno ljudsko postojanje življenje i ponašanje, ne čovečanstva, nego ČOVEKA
stavr iluzije i psihološke slike koju izgradi
šta je realno? društveni status, fizikus, emocije, uklopljenost, zanimanje sve je to proizvod situacije mozga - kako smo naučeni i kako rezonujemo i koliko smo spremni da pomeramo granice?
da li i koliko se igrate sa svojim psihom i prelazie granice? ili držite zdravo za gotovo to što ste i gde ste? i da li zaista realizujete želje svoje anjdublje psihe ili ih dobro potiskujete?
Odrastao covek je vec izgradjena-kompletirana licnost koja bi trebalo da bude svesna sebe i svojih mogucnosti.Nema tu nikakve zurke i granica.Neke stvari kod sebe moze kontrolisati,a neke su van covekove moci da ih disciplinuje.Svoje zelje ce realizovati ako ima motiv i objektivnu sliku.I naravno,kroz zivot samo pozitiva....:manikir:

Back