- Poruka
- 20.280
kao sto sam vec rekao ..ljudi koji su hteli drugma da daju istinu su bivali spaljivani na lomaci ..terani da piju otrove i razapinjani na krstove..niko se nije obogatio
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..tu kategoriju ekonomija ne poznaje. Ona samo poznaje kvalifikaciju, efikasnost i troskove radne snage...samo kakav neko treba da bude covek da bi se bogatio varajuci druge ljude?
..tu kategoriju ekonomija ne poznaje. Ona samo poznaje kvalifikaciju, efikasnost i troskove radne snage.
na zalost mi govorimo potpuno medjusobno nerazumljivim jezicima..mislim ja razumem tvoj al ne razumes moj niti sta ja pricam
Sve te knjige popularne psihologije nose trunku istine koj ase zasniva na tome da dosta toga zavisi od nas, naših ponašanja, odluka itd., ali ostalo je zabluda. Ali, kod svih njih je osnova: sve zavisi samo od čoveka, a ma nemoj, je li to važi i za zemljostrese npr. ili to što mi je koža bela, a ne crna i sl. (Doduše, u poslednje vreme se prilagođavaju i navode da čovek treba prema svojim afinitetima, mogućnostima da bira, tj. da ima i nešto iznad čoveka - ali to su neke druge knjige o njima ne bih)...Međutim, paradoks je sve to i na kraju mislim da je veća šteta od koristi. Zašto? Zato što u globalu zaluđuju mase, daju im lažnu nadu i oni posle izvesnog vremena bivaju povređeni. kada pufffff prošlo je više godina koliko sam verovao u te ideologije i nišsta. Tu je taj trenutak kada se pita: Zar je moguće da sam JA taj koji je nesposoban da ostvari tako jednostavne knjiške "recepte". i eto ti depresija.
Zasto niko ne napise knjigu: MOC SVESTI .. ?
Svesti se svesno odricemo, budimo se i lezemo uz farmu, a ovamo trazimo lake poene u koriscenju podsvesti.
Neko ko nema ili ne zeli svest, ne treba da resenje svojih problema trazi u podsvesti.
Treba da kupi ogledalo, da se pogleda, svesno, i da kaze:,nema lakih poena!
Za to je potrebna hrabrost koju svaki covek ima.
Na zalost, prestali smo da budemo svesni svoje hrabrosti onda kada smo dozvolili televizoru da upravlja nasim zivotima.
tako kaze ..racionalizacija...medjutim nije taj pisac napravio milione PRIMENJUJUCI svoje savete..nego koristeci ljudsku glupost
procitaj novi zivot
а и нико се другачије није обогатио.
зато је и лако веровати у новац...
Pa kako, men'se cini da odlicno razumem, i slazem se
Sem onog dela o lomaci. Mozda su nekad spaljivani na lomaci,ali danas istinu kriju iskljucivo zbog svoje licne koristi.
Evo ja bih preporucio jednu knjigu na slicnu temu iz 1925. - 'Kako gospodariti sobom pomoću autosugestije'
"Mozemo li sebi pomoci? Emil Kue u ovoj knjizi nadahnuto i uvjerljivo dokazuje da je odgovor potvrdan!
Kroz desetine i desetine autenticnih primjera izljecenja iz svoje bogate prakse, Kue na jasan i jednostavan nacin, ne ulazeci u komplikovano i nepotrebno teoretisanje, tumaci svoju metodu koriscenja svjesne autosugestije.
Nastala prije sedam decenija, Kueova metoda se danasnjem citaocu moze na prvi pogled uciniti pomalo naivnom i nedovoljno naucno zasnovanom.
Valja, medjutim, podsjetiti da savremena medicina, a posebno moderna psihosomatska medicina, koja u poslednjih cetvrt vijeka dozivljava buran razvoj, kao svoje osnovne postulate koristi upravo Kueove teze o uticaju svijesti na vegetativni nervni sistem."
download:
http://www.***********/file/1157046...dariti_sobom_pomocu_svesne_autosugestije.html
Priznaces da zavisi od coveka, mnogo toga. Znas, kad sam bila tuzna i depresivna nekako je sve islo nizbrdo, ta neka visa sila nije mi sama od sebe narucila sunce posle kise. Onda sam se pocela citat ovakve knjige. Meni sve to zaista ima smisla ali ako radis na realno ostvarljivim stvarima i ako pri tom radis na tome, nista ne pada s neba... Sad sam ok, naucila sam da su te ruzne stvari i promasaji zapravo lekcije,i zvucem pouku iz cele price pa krenem dalje. Razmisljanje o tome, tuga, pa i depresija nisu mi donele nista dobro. Knjiga jeste!
Evo ja bih preporucio jednu knjigu na slicnu temu iz 1925. - 'Kako gospodariti sobom pomoću autosugestije'
"Mozemo li sebi pomoci? Emil Kue u ovoj knjizi nadahnuto i uvjerljivo dokazuje da je odgovor potvrdan!
Kroz desetine i desetine autenticnih primjera izljecenja iz svoje bogate prakse, Kue na jasan i jednostavan nacin, ne ulazeci u komplikovano i nepotrebno teoretisanje, tumaci svoju metodu koriscenja svjesne autosugestije.
Nastala prije sedam decenija, Kueova metoda se danasnjem citaocu moze na prvi pogled uciniti pomalo naivnom i nedovoljno naucno zasnovanom.
Valja, medjutim, podsjetiti da savremena medicina, a posebno moderna psihosomatska medicina, koja u poslednjih cetvrt vijeka dozivljava buran razvoj, kao svoje osnovne postulate koristi upravo Kueove teze o uticaju svijesti na vegetativni nervni sistem."
download:
http://www.***********/file/1157046...dariti_sobom_pomocu_svesne_autosugestije.html
Sve te knjige popularne psihologije nose trunku istine koj ase zasniva na tome da dosta toga zavisi od nas, naših ponašanja, odluka itd., ali ostalo je zabluda. Ali, kod svih njih je osnova: sve zavisi samo od čoveka, a ma nemoj, je li to važi i za zemljostrese npr. ili to što mi je koža bela, a ne crna i sl. (Doduše, u poslednje vreme se prilagođavaju i navode da čovek treba prema svojim afinitetima, mogućnostima da bira, tj. da ima i nešto iznad čoveka - ali to su neke druge knjige o njima ne bih)...Međutim, paradoks je sve to i na kraju mislim da je veća šteta od koristi. Zašto? Zato što u globalu zaluđuju mase, daju im lažnu nadu i oni posle izvesnog vremena bivaju povređeni...kada pufffff prošlo je više godina koliko sam verovao u te ideologije i nišsta. Tu je taj trenutak kada se pita: Zar je moguće da sam JA taj koji je nesposoban da ostvari tako jednostavne knjiške "recepte"... i eto ti depresija.
Jednostavno, moc sile. Sto pedeset hiljada je jace od manje od deset (informacija koje nisam bio svestan do sada).pazi kad je to u ogromnoj meri ..tacnoPodsvest MANIPULISE SVEST.
Ih, pa kad ljudi sami sebi cesto nisu u stanju da priznaju istinu, sta ce da rade sa nekim drugim ko cini da se osecaju neprijatno. Plus sto su ti bezobraznici obicno neki koji obesmisljavaju materijalno i profit.ljudi koji su hteli drugma da daju istinu su bivali spaljivani na lomaci ..terani da piju otrove i razapinjani na krstove..niko se nije obogatio