moc muskarca

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tuzni_patak:
Ali ne može ni jedna druga reč.....Baš je stvar u natera......

A kako bi bilo da je on svojim zaslugama dovede tako daleko da ona jednostavno nema drugog izbora ?Toliko ju jednostavno svojim postupcima ili svojim umom fascinira da ga ona s tim nagradi sto radi ono sto on zeli....moc je nekoga ubjediti ne natjerati da upravo i ona zeli to sto ti zelis....kuzis ?rijec natjerati mi je malo gruba ...jednostavno moze krivo da se shvati kao ono e sad ce biti po mom ili nece da te bude...hehe ....

otkacena slavonka:
A kako bi bilo da je on svojim zaslugama dovede tako daleko da ona jednostavno nema drugog izbora ?Toliko ju jednostavno svojim postupcima ili svojim umom fascinira da ga ona s tim nagradi sto radi ono sto on zeli....moc je nekoga ubjediti ne natjerati da upravo i ona zeli to sto ti zelis....kuzis ?rijec natjerati mi je malo gruba ...jednostavno moze krivo da se shvati kao ono e sad ce biti po mom ili nece da te bude...hehe ....

Ma ako ga ulepšaš dolazi do toga da unosiš suprotnost u uzjavu, jer onda ona zna šta želi iako joj je to hipnozom sugerisano....
Ovako ona i kad ne zna ili ne zna šta je moguće ubediti-naterati je na nešto čime će sama biti sretna kasnije bliže je reči naterati, prevariti , navozati, navaditi, nego zaželeti......

Tuzni_patak:
Ma ako ga ulepšaš dolazi do toga da unosiš suprotnost u uzjavu, jer onda ona zna šta želi iako joj je to hipnozom sugerisano....
Ovako ona i kad ne zna ili ne zna šta je moguće ubediti-naterati je na nešto čime će sama biti sretna kasnije bliže je reči naterati, prevariti , navozati, navaditi, nego zaželeti......

ok pobjedio si ....dokazao si svoju moc....vise nista ne kuzim ..hehe....

Kratak savet današnjim devojkama.....

Kad tražite ljubav , tražite onoga koji je nezreo onoliko koliko ste i vi.

Jer uz stereotip da žena može da bude sretna samo ako je ravnopravna, ne preostaje drugo nego da isti broj puta budete pametne kao i on, grešite kao i on , neiskusni i nezreli kao i on....Tako će te imati utisak da ste jednako važni , jednako uticajni , jednako POŠTOVANI kao i on.
U protivnom ćete morati izabrati jednu od tri uloge:
-ili učenik, pratilac, saradnik,
-ili maza, mala devojčica, detence, ljubimica, igračka, neko kome se mora praštati i ugadjati.
-tegljač, stub, oslonac, organizator, branitelj

Tuzni_patak:
uf kako si ovo objasnio bolje da si sacekao da joj ja odgovorim...:)

HELENA33:
pa na primer nece te niko ubedjivati da budes zla ali te naterati moze... svesno ili nesvesno nekim svojim postupkom, a zbog onog sto osecas prema njemu to ces postati...

helena ovo sada ne kuzim...hoces da kazes ako volim nekog zlocestog muskarca podsvjesno cu i ja biti zlocesta uz njega zato sto ga volim ?

ili ce on svojim losim postupcima prema meni natjerati mene da i ja budem losa?...kao ono zub za zub?

jesi to tako mislila ?

Back