- Poruka
- 18.738
u Rudom...
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))Na grani... josh uvek.rudo:Gde ti zivis?
Kad_LupimLupim:Moc muskarca je u njegovoj desnoj ruci... kad ti zvizne shamarchinu.
HELENA33:ovo je tacno...
bite mesonjicak:
otkacena slavonka:slozila bi se s tobom da je tocno samo me smeta ona mla rijec NATERA:::::
?:glupe li teme![]()
Tuzni_patak:Ali ne može ni jedna druga reč.....Baš je stvar u natera......
otkacena slavonka:A kako bi bilo da je on svojim zaslugama dovede tako daleko da ona jednostavno nema drugog izbora ?Toliko ju jednostavno svojim postupcima ili svojim umom fascinira da ga ona s tim nagradi sto radi ono sto on zeli....moc je nekoga ubjediti ne natjerati da upravo i ona zeli to sto ti zelis....kuzis ?rijec natjerati mi je malo gruba ...jednostavno moze krivo da se shvati kao ono e sad ce biti po mom ili nece da te bude...hehe ....
Tuzni_patak:Ma ako ga ulepšaš dolazi do toga da unosiš suprotnost u uzjavu, jer onda ona zna šta želi iako joj je to hipnozom sugerisano....
Ovako ona i kad ne zna ili ne zna šta je moguće ubediti-naterati je na nešto čime će sama biti sretna kasnije bliže je reči naterati, prevariti , navozati, navaditi, nego zaželeti......
SumiTara:...mislim da sledi tajac...eventualno će prozboriti talslačitelji i kurcofalci...
pa na primer nece te niko ubedjivati da budes zla ali te naterati moze... svesno ili nesvesno nekim svojim postupkom, a zbog onog sto osecas prema njemu to ces postati...otkacena slavonka:slozila bi se s tobom da je tocno samo me smeta ona mla rijec NATERA:::::
uf kako si ovo objasnio bolje da si sacekao da joj ja odgovorim...Tuzni_patak:Ma ako ga ulepšaš dolazi do toga da unosiš suprotnost u uzjavu, jer onda ona zna šta želi iako joj je to hipnozom sugerisano....
Ovako ona i kad ne zna ili ne zna šta je moguće ubediti-naterati je na nešto čime će sama biti sretna kasnije bliže je reči naterati, prevariti , navozati, navaditi, nego zaželeti......

HELENA33:pa na primer nece te niko ubedjivati da budes zla ali te naterati moze... svesno ili nesvesno nekim svojim postupkom, a zbog onog sto osecas prema njemu to ces postati...