Moć ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znači u tebi ima dobrog ali i mnogo jako lošeg
ti mu dodješ ko tempirana bomba
vidi to što su rekli da su me testirali za te uloge ne znači da jesu...to su neviđeni lažovi...ne možeš ništa da im veruješ....
naprimer tad kad su to rekli, rekli su da su mi izveštaj sa rezultatima testiranja stavili u poštansko sanduče...ja posle nekog vremena ajde baš da otvorim to sanduče i naravno nema ništa..onda oni kažu da su papire uzeli oni iz stana iznad gde im je bio štab, da odem i pozvonim...naravno nisam to uradio...
demonima je poenta da te zajebavaju i slude...da poveruješ u stvari koje pričaju...

vidi to što su rekli da su me testirali za te uloge ne znači da jesu...to su neviđeni lažovi...ne možeš ništa da im veruješ....
naprimer tad kad su to rekli, rekli su da su mi izveštaj sa rezultatima testiranja stavili u poštansko sanduče...ja posle nekog vremena ajde baš da otvorim to sanduče i naravno nema ništa..onda oni kažu da su papire uzeli oni iz stana iznad gde im je bio štab, da odem i pozvonim...naravno nisam to uradio...
demonima je poenta da te zajebavaju i slude...da poveruješ u stvari koje pričaju...
zašto su baš tebe zezali i hteli sludeti?
da li si ti osoba koja je podložna tome?
zašto npr. nisu mene?
ili je moja vera ipak toliko jaka pa kod mene ne bi uspeli?

zašto su baš tebe zezali i hteli sludeti?
da li si ti osoba koja je podložna tome?
zašto npr. nisu mene?
ili je moja vera ipak toliko jaka pa kod mene ne bi uspeli?
otkud znam...oni se nakače na koga hoće...i ostanu koliko hoće...ne znam da li su hrišćani koji redovno idu u crkvu poste, pričešćuju se i ispovedaju zaštićeni...uglavnom ne mogu fizički da te povrede..mogu samo da te sluđuju...

jedino fizički što mi se desilo je da kad me spopao drako reptil koji se predstavljao kao vlasnik firme u kojoj sam radio i za koga su glasovi tvrdili da je jači i od Satane i koga nisam mogao da vidim ja sam uzep da mlataram pravim nožem po vazduhu oko mene i on se naljutio i rekao da ću platiti za to što sam ga povredio i napravio mi je ožiljak u obliku polumeseca na ruci.nije bila rana nego nešto kao žig....ožiljak je posle nekoliko dana nestao kao svaka rana..
inače vlasnik firme je austrijski plejboj koji živi u Americi i kog sam imao prilike da upoznam...možda tip testira tako odabrane ljude koji se kod njega zaposle...

ne slažem se
ja verujem još uvek u ljubav prema svemu onome što sam navela a ima još mnogo takvih kao što sam ja
da samo što ne možeš da nabrojiš te mnoge. :D
jedina prava ljubav je roditeljska, ostale su može a i ne mora :D
sećam se ranije kad cvrcnem sve volim.
ali često postavljam pitanje kako se to voli bog. bog je nevidljiv neopipljiv. uzmimo za primer recimo bog je vazduh bez njega ne možemo da živimo, kakvo bi to osećanje bilo? kako bi ga to voleli?
ja imam teoriju al da čujem druge.

otkud znam...oni se nakače na koga hoće...i ostanu koliko hoće...ne znam da li su hrišćani koji redovno idu u crkvu poste, pričešćuju se i ispovedaju zaštićeni...uglavnom ne mogu fizički da te povrede..mogu samo da te sluđuju...

jedino fizički što mi se desilo je da kad me spopao drako reptil koji se predstavljao kao vlasnik firme u kojoj sam radio i za koga su glasovi tvrdili da je jači i od Satane i koga nisam mogao da vidim ja sam uzep da mlataram pravim nožem po vazduhu oko mene i on se naljutio i rekao da ću platiti za to što sam ga povredio i napravio mi je ožiljak u obliku polumeseca na ruci.nije bila rana nego nešto kao žig....ožiljak je posle nekoliko dana nestao kao svaka rana..
inače vlasnik firme je austrijski plejboj koji živi u Americi i kog sam imao prilike da upoznam...možda tip testira tako odabrane ljude koji se kod njega zaposle...
ali uvek se postavlja onda pitanje zašto su odabrali tebe
kako je u to vreme dok ti se to dešavalo reagovala tvoja okolina?

da samo što ne možeš da nabrojiš te mnoge. :D
jedina prava ljubav je roditeljska, ostale su može a i ne mora :D
sećam se ranije kad cvrcnem sve volim.
ali često postavljam pitanje kako se to voli bog. bog je nevidljiv neopipljiv. uzmimo za primer recimo bog je vazduh bez njega ne možemo da živimo, kakvo bi to osećanje bilo? kako bi ga to voleli?
ja imam teoriju al da čujem druge.
šta je za tebe jedina prava ljubav?
ima roditelja koji svoju decu daju u dom, vrše nasilje nad njima
jel to jedina prava ljubav?
svaka ljubav je prava ako je osećaš samo što se desi da prestane postojati što ne znači da u trenutku kada je postojala da nije bila prava

šta je za tebe jedina prava ljubav?
ima roditelja koji svoju decu daju u dom, vrše nasilje nad njima
jel to jedina prava ljubav?
svaka ljubav je prava ako je osećaš samo što se desi da prestane postojati što ne znači da u trenutku kada je postojala da nije bila prava
ne pričam o psihopatama već o normalnim ljudima
sad što ima gejeva svi smo gejevi :D

ali uvek se postavlja onda pitanje zašto su odabrali tebe
kako je u to vreme dok ti se to dešavalo reagovala tvoja okolina?
vidi neki kolega iz firme s kim sam bio dobar iako smo se jako retko sretali jer nismo radili na istom spratu mi je sedam osam meseci pre nego što je krenuo demonski napad na mene posle neke proslave firme u kafiću delovao nešto uzrujan i kad sam hteo da vidim šta mu je on me pitao zašto radim baš u toj firmi kad mogu da se zaposlim bilo gde..možda je hteo da me upozori na nešto ali nije smeo da kaže ...pred sam početak svega sa mnom opet na proslavi firme mi je rekao kako je bio u nekom problemu ali ga je ljubav prema ćerki spasila...možda je hteo da mi da savet u vezi ljubavi kao rešenju.....

inače vlasnik firme je ortak sa Švarcenegerom...čak je i glumio sebe u nekom filmu ...

Poslednja izmena:

Back