Моћ и снага Милорада Додика!

Slavenska

Ističe se
Poruka
2.870
ауторска тема

Милорад Додик је заиста врхунски политичар ,али његова моћ и снага лежи првенствено у искреном односу према српском народу Републике Српске .

Милорад Додик има једну отворену политку према Западном окупатору и не плаши се да то искаже , не либи се да ствар назове својим именом .

Његова борба за сопствени народ прелази у личну борбу са западним окупантом .

Он је као верни пастир који је стао испред вука да би заштитио своје овце, штапом и гласом он те овце брани и штити .Не дозвољава да му се стадо распе , да их вукови поједу .
У руху искреног и верног пастира подиже свој штап да одгна белосветске вукове:

:"Ху, ху ..бежте одавде белосветски олоши и окупатори , нећу да вам служим , не дам вам своје стадо :"

То је прави лидер и прави политичар !

Милорад Додик Велику Британију , Немачку , САД и њихову политику према српском народу , која је састављена од терора и уцена , назива правим именом .

Он неће да каже да су то партнери и пријатељи , него правим именом, да су вуцибатине и окупатори .

Било би лепо да су сви представници српског народа као Милорад Додик , првенствено искрени према свом народу .
 
Poslednja izmena:

TONOLAN

Elita
Poruka
24.936

Dodik uoči sastanka sa Mišelom: "Republika Srpska opredeljena za mir"​

KOMENTARI
Autor: Tanjug
12/06/2022
-
11:32
Dodik uoči sastanka sa Mišelom: Republika Srpska opredeljena za mir
 

Slavenska

Ističe se
Poruka
2.870
Додик: Велика Британија нема пријатељски однос према Србима
Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик сматра да Велика Британија нема пријатељски однос према Србима, те да је потписивање Споразума о партнерству, трговини и сарадњи између БиХ и Уједињеног краљевства покушај да оствари утицај на овим просторима.

Додик је оцијенио да Велика Британија, пошто је изашла из ЕУ, сада има потребу да са многим земљама у свијету обнови трговинске и друге споразуме и да јој се тако отворе тржишта.

- Британци нама овдје не мисле добро, па и ако не потпишемо овај споразум, они ће покушати да направе фирме и трговину са муслиманима, а нама ће бити на штету - рекао је Додик за Телевизију "МИС" из Сиднеја.

Он је оцијенио да потписивање наведеног споразума треба одбити, те додао да је због тога упутио захтјев Народној скупштини Републике Српске за одржавање посебне сједнице, на којој ће бити разматрана ова тема.

Додик је напоменуо да Велика Британија има непријатељски однос према Србима још од времена високог представника Педи Ешдауна.

- Британска Влада преварила је Србе у вријеме када је потписиван Дејтонски споразум, јер није хтјела да стоји иза њега, него је подршком Ешдауну и другима сличним њему разрушила оно што је нама понуђено и стављено на сто да се успостави мир - рекао је Додик.

Он је напоменуо да су "преваранти као што су Британци овдје присутни вијековима и увијек је њихов ангажман против Срба, а на страни других".

- Британци су ти који су овдје пласирали причу о негативном руском малигном утицају, али овдје постоји малигни британски утицај, јер увијек имају малу политичку структуру на коју утичу, у овом случају ПДП и његове функционере - рекао је Додик.

У Народну скупштину Републике Српске је у петак, 10. јуна, стигао захтјев српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика за одржавање посебне сједнице, на којој би парламент требало да се изјасни о одлуци о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања Споразума о партнерству, трговини и сарадњи између БиХ и Велике Британије и Сјеверне Ирске, која је усвојена на сједници Предсједништва без консензуса.

Српски члан Предсједништва БиХ прогласио је ову одлуку веома штетном по виталне интересе Републике Српске и позвао народне посланике да се изјасне о томе.

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=476646

Какакв човек , када би неко други овако нешто рекао ?

Никада , нико ..један је Додик !
 
Poruka
15.034
Он је као верни пастир који је стао испред вука да би заштитио своје овце, штапом и гласом он те овце брани и штити .Не дозвољава да му се стадо распе , да их вукови поједу .
У руху искреног и верног пастира подиже свој штап да одгна белосветске вукове:
"Ху, ху ..бежте одавде белосветски олоши и окупатори , нећу да вам служим , не дам вам своје стадо"
:mrgreen:

Da te nema, trebalo bi te izmisliti.
 
Da biste mogli da otvarate nove teme i trajno koristite svoje ime - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.