Maggie.The.Cat
Domaćin
- Poruka
- 3.008
samo vi linčujte tačskrinove, al ja na ovome imam 900 pesama.
čitam pdf, gledam filmove, imam neograničen net, 500 sms i 650 minuta. za 'iljadarku mesečno. toliko dam na kafe za dve nedelje.
A i lep je. Istina, još uvek mi treba deset minuta da skucam poruku, al navići ću se
I sad ću da ga presvučem u leopard print skin, i da nadogradim one četvorougaone nokte sa frenčom, i uputim se u strahinjića bana. jea.
čitam pdf, gledam filmove, imam neograničen net, 500 sms i 650 minuta. za 'iljadarku mesečno. toliko dam na kafe za dve nedelje.
A i lep je. Istina, još uvek mi treba deset minuta da skucam poruku, al navići ću se
I sad ću da ga presvučem u leopard print skin, i da nadogradim one četvorougaone nokte sa frenčom, i uputim se u strahinjića bana. jea.

Preko ovoga za dopisivanje nema 
Moja ljubav...4 godine sam ga imala...i pored svih 'kvarova' da nije crkao i dalje bih ga koristila (Kao i Kaca 965 i ja sam pricvrscivala/pricvrscavala o.O gumicom...displej mu je bio napukao....pola dugmica otislo...ni slusalice nisu mogle bez gumice da rade pa ih nisam ni koristila)

, a nov je. Imao je sifru za poruke pozive i sve ostalo, pa ce valjda lopov da ode da desifruje ovde. U selu ima samo 3 radnje gde desifruju, ako ode ima da ga uvate u klinc xD