Mobitel

samo vi linčujte tačskrinove, al ja na ovome imam 900 pesama.
čitam pdf, gledam filmove, imam neograničen net, 500 sms i 650 minuta. za 'iljadarku mesečno. toliko dam na kafe za dve nedelje.

A i lep je. Istina, još uvek mi treba deset minuta da skucam poruku, al navići ću se
I sad ću da ga presvučem u leopard print skin, i da nadogradim one četvorougaone nokte sa frenčom, i uputim se u strahinjića bana. jea.

Тач Скрин је једно невиђено *****. Тач скрин је пре свега направљен за девојке.

Ја са мојим прстима, када желим да стиснем је.бено т, стиснем цео сунтави екран.

ja zato koristim funkcionalan telefon za pozive i poruke,eventualno muziku ako mi je samo on pri ruci(imam 156 pesama na njemu,memorija je mala)

a uz njega koristim i xwave mp4 plejer, gde sveukupno imam oko 1500 pesama :D

Ne, ne, sluze im da odrze status u drustvu, to je sada IN i to mora svako da ima...ako nemas touch screen onda si totalni seljak i moras da se selis u drugi grad gde niko ne zna tvoju tuznu proslost...a u novom gradu ces morati zapoceti zivot sa novim tac skrinom... :dash:

Stvarno smaraju, ne bih kupio to pa da je ne znam sta u pitanju...jednom sam kupio polu touch screen i samo jednom mi ispao i bacio sam telefon...gohno obicno, pu!

@Hriscanin

Sta je toliko dobro kod iphon-a?

Iskreno, meni je ovaj moj za ovih 7 meseci ispao milion puta i ništa mu nije... osim što se maska malo ogulila.. :lol:

Iskreno, meni je ovaj moj za ovih 7 meseci ispao milion puta i ništa mu nije... osim što se maska malo ogulila.. :lol:

Zavisi od nacina ispadanja... xD

Ako ispadne ekranom na kamencic, kao sto se meni desilo...onda se mozes pozdraviti.. .:lol:
Dobro, i ja sad kakim, ispadao mi je nekoliko puta, ali ovaj zadnji put je bio smrtonosan... :/

Zavisi od nacina ispadanja... xD

Ako ispadne ekranom na kamencic, kao sto se meni desilo...onda se mozes pozdraviti.. .:lol:
Dobro, i ja sad kakim, ispadao mi je nekoliko puta, ali ovaj zadnji put je bio smrtonosan... :/

Baš nisam gledala da li je padao na kamenčiće, ali je dosta puta pao na beton. :lol:
Ma u svakom slučaju, meni moj telefon sasvim odgovara. Brzo sam se navikla i da kucam na njemu...

Inače, moram da dodam da sam imala užasna iskustva sa onim kliznim telefonima. Imala sam 2 takva i oba
su mi otišla zbog nekog kontakta u tom klizaču. Non-stop se prevrtao ekran i imao neke friki pruge dok nije skroz otišao. :/

Slazem se za te klizace, oni su isto gohna obicna...cak mislim da oni imaju odredjeno koliko puta se moze rnjati gore-dole...kao i oni sto se otvaraju, moze mozda nekih 1500x da se otvara-zatvara i onda pocinje da zabada...tako sam cuo... hoho xD

1282051372_nokia-e71.jpg
Moja princeza :rumenko: Preko ovoga za dopisivanje nema :mrgreen:

Slazem se za te klizace, oni su isto gohna obicna...cak mislim da oni imaju odredjeno koliko puta se moze rnjati gore-dole...kao i oni sto se otvaraju, moze mozda nekih 1500x da se otvara-zatvara i onda pocinje da zabada...tako sam cuo... hoho xD

E, za te što se otvaraju... Imala sam onaj samsung s500 2 godine, a pre toga ga koristila moja keva 2-3 i posle smo ga poklonili mom bratu od tetke i odmah otišao... nije mi jasno šta je on radio sa njim, pa da je mogao odmah da ode, a kod nas sve bilo dobro... :lol: xD

samsung_s500.jpg

Do pre mesec dana sam koristila ovaj... :heart: Moja ljubav...4 godine sam ga imala...i pored svih 'kvarova' da nije crkao i dalje bih ga koristila (Kao i Kaca 965 i ja sam pricvrscivala/pricvrscavala o.O gumicom...displej mu je bio napukao....pola dugmica otislo...ni slusalice nisu mogle bez gumice da rade pa ih nisam ni koristila)
173.jpg
A sad koristim ovaj...
samsung-p520armani-4.jpg

351982_0_original.jpg

Dobila sam ga za rodjendan ove godine. Prije toga sam drndala Nokiu, te prezirala touch-screen.
U posljednje vrijeme ga gotovo i ne koristim. Poneki poziv i poruka kad je hitno, a vise slusam muziku i fotografisem ponekad. :)

Poslednja izmena:
Imam zapravo dva telefona.

Nokia N95 8GB. Imam ga vec 3 ipo godine. Taj telefon ne bih mijenjao ni za sta, i Nokia C6, dobar, ali za ovaj prvi sa vezan emotivno :)

Ja ne znam kako se vama tako razdrnadaju, sta radite, non-stop kuckate? Ja sam samo jedan fon sjebala, crkao mu ekran, tj. zgecio se u rancu...xD A ostali mi ko novi, imam neki 5 godina i kao nov, sad sam dala tati, smucio mi se...

Moja drugarica danas izgubila fon:(, a nov je. Imao je sifru za poruke pozive i sve ostalo, pa ce valjda lopov da ode da desifruje ovde. U selu ima samo 3 radnje gde desifruju, ako ode ima da ga uvate u klinc xD

I jao... Pa ja kada vidim kakva vi imate cudesa, ja oskudevam.... :/
SONY-ERICSSON-F305.jpg

Ovo je dakle moj telefon, ili samo podsecanje na ono sto je bio.. :/
Moj telefon je isao pod klupe za poruke, po betonu se slamao, i za divno cudo, dve godine i dalje radi... :D
Uplata kredita je bila... :uhm: Davno, ne secam se. Telefon koristim samo za muziku. Imam oko 75 pesama koje redovno slusam... :D
Ali imam filing da cu dobiti novi uskoro... Samo da legne neki novac... :D

@Funny, hvala.. :)
Ali sta je sada ostalo od tog telefona... Ni Isus mu ne moze pomoci...
Nekada se sam prazni, nekada nece da radi bluetooth ( uglavnom stalno, tek danas radi )...
Ali zato za muziku... Ma lepota... Samo mi glupo sto imam samo 4 teme ( a rado bih kreirala za telefon temu ).. Al' sta je tu je... :) Bolje ista, nego nista. :)

Back