Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glume? Mislim da su 3. po prodaji telefona u svetu.Софтвер и батерија му нису јача страна.
Шаоми тј. Жаоми је увек имао добре спонзоре.
Међутим.
Видим да се буне кад им критикују производе у видео рецензијама.
Глуме неку силу и гиганта.
Sad gledam, ovaj je dobra opcija za te pare.Honor 600 lite za te pare.
Не гледа се тако статистика.Glume? Mislim da su 3. po prodaji telefona u svetu.![]()
Па сами су били познати по custom ромовима и флешовању.Mada poslednjih god ređaju loše odluke. Još ove zahebancije oko otključavanja butloadera i sl. gluposti i postaće deo mase. Ali, sami pali...![]()
Ali neko teče da je dobro što može da se zameni softver i dobiješ mašinu .Ali opet reba da ti otključaju .Kršomi sve komponente unutra su flešovane nikada ne znaš šta si kupio. Može da bude novo a može da bude procesor i čipset od pre 10 godina flešovan da je sad najnoviji model.
A ček nešto, ako želiš da prođeš što jeftinije onda ti predlažem Tecno Camon 30s pro, koji sam i sam pre neki dan uzeo za oko 16k.evo vidim ima za 180 eura 128 GB i 6 GB rama
a za 250 eura 256 GB i 8 GB rama
da li je vredno dati 70 eura više za tih 2 GB više?
msm gledam da što jeftinije prođem ali ako je razlika u tel velika jbg...
Pro po tome što ima više lažne memorije, i podržava brže punjenje od baznog modela. Možda ima još nekih prednosti ali nisam detaljno analizirao.kako tako jeftin telefon moze da ima oznaku "pro"?
Ovaj Tecno uopšte nije nekvalitetani krš. Takav mi je utisak za sada.i huawei..na pocetku je huwei bio ono sta je sad krsomi.
jeftini nekvalitetni telefoni...
evo i krsomi sad vec krece sa flegshipovima...
8 lite није много скуп а новији је модел и има јачу батерију.Ispod 250 je honor kralj, 7 lite za 220
Ako bas neces honor za 250 ima a36 i redmi note 14 pro 5g
Nove verzije donose samo vece cene uz simbolican napredak
Cene gledam na mobsvetu
Da, bolji je 15ak-20 posto ali je skuplji 30, skoro 300 evra mu je cena8 lite није много скуп а новији је модел и има јачу батерију.
Новији је софтвер па највише због тога.