Мобилни телефони

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
121.025
Читам сулуде теорије завера и паде ми на памет да смо на време пре развоја интернета добили мобилне телефоне.
Пошто је развој интернета заслужан за толики пробој сулудих теорија завера.

Замислите које би луде теорије завера постојале да се сад уводе мобилни телефони у масовну употребу.
При томе не мислим ове модерне о прислушкивањима пошто се наравно и за старе производе може рециклирати нека нова теорија завере

Што можда и не би било лоше.
Не би се оволико користили.

Или можда шпорети на бутан.
Замислите које теорије завера би ту тек постојале како може да експлодира :D

Читам сулуде теорије завера и паде ми на памет да смо на време пре развоја интернета добили мобилне телефоне.
Пошто је развој интернета заслужан за толики пробој сулудих теорија завера.

Замислите које би луде теорије завера постојале да се сад уводе мобилни телефони у масовну употребу.
При томе не мислим ове модерне о прислушкивањима пошто се наравно и за старе производе може рециклирати нека нова теорија завере

Што можда и не би било лоше.
Не би се оволико користили.

Или можда шпорети на бутан.
Замислите које теорије завера би ту тек постојале како може да експлодира :D
Dokonost za vreme korone je ucinila najvise.
Za vreme lock down ljudi sedeli kuci blejalii kao sto napisah Dokon Pop i jarice krsti.
Sad je malo i stalo nije kao pre.
U to vreme sam imao online casove sa nekom starijom gospodjom .
Prvih 15-20 min nije cas mogao da prodje dok ne prodjemo sve vesti ,teorije zavere(5g)
i onda sam napravio fatalnu gresku i rekao joj da sam u poslu sa mobilnom telefonijom .
20 dana kasnije otkazao sam casove.

U to vreme sam imao online casove sa nekom starijom gospodjom .
Prvih 15-20 min nije cas mogao da prodje dok ne prodjemo sve vesti ,teorije zavere(5g)
i onda sam napravio fatalnu gresku i rekao joj da sam u poslu sa mobilnom telefonijom .
20 dana kasnije otkazao sam casove.
I naravoucenije je sta...?
Da tvoja profesija treba da se postuje... zasto? :lol: Treba li narkodilere postovati? Razlika je samo u tome sto jedan biznis spada u sitan i naivan a drugi u krupan tj. zvanican kriminal

Back