Mobilni telefoni xD

Ja imam HTC Touch HD,oduvek sam voleo da imam dobre telefone,od kako sam poceo da radim i sam da zaradjujem svoj dinar poceo sam da kupujem dobre i skupe telefone.Ja koristim telefon ne samo za zvanje i slanje SMS poruka nego za mail,internet,prenos podataka,GPS i jos neke funkcije koje su mi potrebne u svakodnevnom zivotu.

htc-touch-hd-1-1.jpg

Uh blago tebe svidja mi se ovaj tvoj telefon :aha:
Koliko si ga platio?
Da li su u Nor. skuplji ili jeftini mobilni telefoni? :think:

Uh blago tebe svidja mi se ovaj tvoj telefon :aha:
Koliko si ga platio?
Da li su u Nor. skuplji ili jeftini mobilni telefoni? :think:
640 eura je placen pre nekih mesec ipo dana.
Original telefoni nista nisu skuplji ovde nego dole,pre jedno 3-4 godine sam bio u BGu i prolazim pored izloga jedne prodavnice gde prodaju Samsungove telefone,tu stoji SGH D600 tada bio odlican telefon,bio skup a mozda cak i malo skuplji nego sto je ovde bio u isto vreme,oko 45 hiljada dinara,ali zato sve original,nema da ti proda telefon u nekom sumnjivom pakovanju.

Pa neko ti je onda bas kvalitetno za'ebo sestru, s obzirom da sad kosta 350e sirom domacih radnji (cena koja stoji zadnjih X meseci). A mozes ga naci novog, sa garancijom i za 250e po oglasima... ili cak i manje, ako ga uzmes sa par meseci starosti.
Jedino ako ga sestra nije kupovala prve nedelje kad se pojavio. Onda se ona sama za'ebala.

I btw, daleko je od prosecnog, da se ne vredjamo.

bio bi kad bi imao jacu kameru :lol:

bio bi kad bi imao jacu kameru :lol:
Ne sviraj. Ni 5mpx vise mu ne bi pomoglo. Ni njemu, ni bilo kom drugom fonu, jer kvalitet slike zavisi na prvom mestu od optike. I tu ce svaki idiot biti bolji od mobilnog, ako ni zbog cega drugog, ono zato sto ima bar kakav takav objektiv.
I btw, slike mu i nisu toliko lose, jedino sto ima neki problem kad slika pri slabom svetlu. Ali to je do postprocesinga i lose analize automatike.
S druge strane, video snima neverovatno dobro. Pogotovo kad se uzme u obzir kako se dobro snalazi sa jakim zvukom (to sam bar istestirao na EXIT-u onoliko).

Мани се абакуса и сличних рачунаљки од пре 5000 година. :confused:
Сви знамо о чему се овде говори. :mrgreen:

Pa nisi upravu:cool:

To kad su rekli za kompijutere rekli su kada je izasao prvi kompijuter a to je bilo ihahaj poodavno ucili smo istorijat kompijutera iz informatike :p

Tako da ovo dok izadje procice ce 10 godina i kostace Boga, dok padne cena na nekih pristojnih 200-300 evra procice jos dva Boga sve zbira su tri Boga, tako ta ce tek nasa pra pra unuci moci da ga kupe u svojoj 50 godini:lol:
Dakle racunajte da ce vasi pra pra pra pra unuci moci da poseduju ovo, osim ako vi ne postanete leva ruka Donalda Trampa u medjuvremenu:think:

Mada je meni generalno ovaj mobilni jako glup, ne znam mnogo mi je detinjast, ja i dalje stojim iza iphone-a ili ovog masterovog :rumenko:

Pa nisi upravu:cool:

To kad su rekli za kompijutere rekli su kada je izasao prvi kompijuter a to je bilo ihahaj poodavno ucili smo istorijat kompijutera iz informatike :p

Tako da ovo dok izadje procice ce 10 godina i kostace Boga, dok padne cena na nekih pristojnih 200-300 evra procice jos dva Boga sve zbira su tri Boga, tako ta ce tek nasa pra pra unuci moci da ga kupe u svojoj 50 godini:lol:
Dakle racunajte da ce vasi pra pra pra pra unuci moci da poseduju ovo, osim ako vi ne postanete leva ruka Donalda Trampa u medjuvremenu:think:

Mada je meni generalno ovaj mobilni jako glup, ne znam mnogo mi je detinjast, ja i dalje stojim iza iphone-a ili ovog masterovog :rumenko:

70 година и није неки велики временски распон, посебно ако узмемо Муров закон у оптицај. :per:

Back