Ksenija02
Aktivan član
- Poruka
- 1.739
kakva je neka nokia carbon..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam nokiu 6300..dobar telefoncic...pre njega sam imala sve neke sra.anje telefone a sa ovim sam zadovoljna.prvi dobar telefon u mom zivotu a kupila sam ga svojim parama...fino...
pa videla sam...nego moj tata ima taj mobilni...i ja ne vidim zbog cega je on tako dobar...mozda ima neke funkcije a da ja ne znam...pa zato pitam
6300 ZAKON!
![]()
Izdrzhljiv je! ja sam ga 100x bacio, i nista mu nije samo se napravilo udubljenje na onom aluminijumu pozadi dao sam 1000din za novu masku i resio problem. A 5800 nikad tako ne bih smeo da bacimpuko bi mu displej u 1 000 000 komada
![]()
To je Nokia 8800 Carbon Arte,nista posebno,u stvari poseban je po tome jer mu je kuciste napravljeno od karbona,a od funkcija nema skoro nista,vise funkcija ima neka nokia iz 2006 nego Carbon,ali taj se ionako ne kupuje zbog funkcija nego zbog izgleda.pa videla sam...nego moj tata ima taj mobilni...i ja ne vidim zbog cega je on tako dobar...mozda ima neke funkcije a da ja ne znam...pa zato pitam
nokia 5800 i nokia 6300Za 6300 sam vezan i nikad necu da ga prodam, kupio sam ga u novembru 2007 i ekstra radi. Nokia 5800 je prosecan telefon nije mnogo skup a i ne volim one iphon, htc i te gluposti
![]()
![]()
Pa neko ti je onda bas kvalitetno za'ebo sestru, s obzirom da sad kosta 350e sirom domacih radnji (cena koja stoji zadnjih X meseci). A mozes ga naci novog, sa garancijom i za 250e po oglasima... ili cak i manje, ako ga uzmes sa par meseci starosti.
Jedino ako ga sestra nije kupovala prve nedelje kad se pojavio. Onda se ona sama za'ebala.
I btw, daleko je od prosecnog, da se ne vredjamo.
Ne mogu da shvatim ljude koji se ogranicavaju samo sa mobilnim svetom...
Danasnje cene
http://www.kupitel.com/produkt.php?produkt_id=164
http://www.telekoplus.com/model.php?proiz=Nokia&model=5800 XpressMusic
Na mobilnom svetu su cene uvek vece nego po normalnim radnjama.