Mobilni telefoni xD

se j110i....apsolutno nisam emotivno vezan za telefone, cak bi pre uzeo onaj na pijaci najobicniji za 50 din, s obzirom zasta meni sluzi telefon....dovoljan mi je mp3 i neki krs za alo alo i poruke....i dale je srecan....

nokia 5800 i nokia 6300 :lol: Za 6300 sam vezan i nikad necu da ga prodam, kupio sam ga u novembru 2007 i ekstra radi. Nokia 5800 je prosecan telefon nije mnogo skup a i ne volim one iphon, htc i te gluposti :lol:

nokia5800-us-fcc.jpg

img_35451_nokia_6300_sldshw_428x320.jpg

Poslednja izmena:
pa videla sam...nego moj tata ima taj mobilni...i ja ne vidim zbog cega je on tako dobar...mozda ima neke funkcije a da ja ne znam...pa zato pitam
To je Nokia 8800 Carbon Arte,nista posebno,u stvari poseban je po tome jer mu je kuciste napravljeno od karbona,a od funkcija nema skoro nista,vise funkcija ima neka nokia iz 2006 nego Carbon,ali taj se ionako ne kupuje zbog funkcija nego zbog izgleda.

Pa neko ti je onda bas kvalitetno za'ebo sestru, s obzirom da sad kosta 350e sirom domacih radnji (cena koja stoji zadnjih X meseci). A mozes ga naci novog, sa garancijom i za 250e po oglasima... ili cak i manje, ako ga uzmes sa par meseci starosti.
Jedino ako ga sestra nije kupovala prve nedelje kad se pojavio. Onda se ona sama za'ebala.

I btw, daleko je od prosecnog, da se ne vredjamo.

Pa neko ti je onda bas kvalitetno za'ebo sestru, s obzirom da sad kosta 350e sirom domacih radnji (cena koja stoji zadnjih X meseci). A mozes ga naci novog, sa garancijom i za 250e po oglasima... ili cak i manje, ako ga uzmes sa par meseci starosti.
Jedino ako ga sestra nije kupovala prve nedelje kad se pojavio. Onda se ona sama za'ebala.

I btw, daleko je od prosecnog, da se ne vredjamo.

Danasnja cena 349. ;)
Izvor:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1918/Nokia/5800-XpressMusic

Odrasti.

@Monomax
Apple je rekao bih jedina firma koja na pravi vizionarski nacin razvija racunarsku tehniku za siroke narodne mase. Ali i oni odavno vec rade po proverenom kapitalistickom receptu da napraviti jedan kompletan proizvod, automatski znaci kraj profita (bar onakvog kakvog kapitalisti danas zamisljaju).
Bilo mi je promaklo lane ili sam mozda jednostavno zaboravio, a saznao sad u svetlu izlaska iPhonea 3GS, da iPhone OS nije multitasking sistem (dok je npr Symbianu i Win Mobileu to sasvim normalna i podrazumevana stvar).
Ili cinjenica da im je jos uvek "tesko" da pored te kamere ture i jedan, makar LED blic.
Sitne, mozda u praksi i ne toliko relevantne stvari, ali opet cinjenice koje ogranicavaju funkcionalnost, bez nekog realnog opravdanja.

Ja imam HTC Touch HD,oduvek sam voleo da imam dobre telefone,od kako sam poceo da radim i sam da zaradjujem svoj dinar poceo sam da kupujem dobre i skupe telefone.Ja koristim telefon ne samo za zvanje i slanje SMS poruka nego za mail,internet,prenos podataka,GPS i jos neke funkcije koje su mi potrebne u svakodnevnom zivotu.

htc-touch-hd-1-1.jpg

Back