Mobilni telefoni xD

planiram da kupim iphone mada to je daleko na dnu liste prioriteta.
inace, estetski, mobilni ko mobilni. jos nisam usao u toliko visoko drustvo gde ako nemas skup mobilni onda ne mozes dobiti sve usluge koje ono nudi.

Seko al si skromna... ja bih voleo i-phone xDDD

Imam SE k750i ;)

Nokia 8800
Nokia N95
Trenutno Nokia N96
Uskoro ce biti i neki iPhone,posto sam imao i Ipod Touch 8gb 2nd gen i svidelo mi se,a sta je iPhone nego iPod sa GSM funkcijom
Lista ide od fonova koje sam posedovao ove godine (sve originali,naravno).
ajmo da se skupimo iphonovci da pokrademo nekog:per:

Generalno iphone daleko da vredi para koliko kosta...Ne vredi ali je mnogo lep i fansy:cool:

ja imam SE k750i, u skoli se dobacujemo sa njim ili ga sutiramo po zemlji a on za divno cudo radi jos uvek,imam ga 2 godine i ne planiram da ga menjam skoro jer nisam siguran da bi bilo koji to izdrzao a posebno moje izlive besa kad ga tresnem od zid...:super::super::super::super::super:

takodje........
stvarno je dobar telefon,samo sam mu ja "sredila" masku preko ekrana.......i to nedelju dana pre mora tako da nisam stigla da je promenim......valjda cu sada........:mrgreen:
ako mi se bude dalo.........:mrgreen:
Hahaha, kao da je juce bilo kad je moj stari imao ovu ciglu :lol:

Samo s takvim telefonima si mogao i u pecinu da uhvatis signal :D

moj je imao isto neki.......jaooo Boze kako se zvao .....ne mogu da se setim pa da me ubijes........i bas je bio fansy za te stare....posto uopste nije bio ovako grub ostrih ivica.........da l je bila motorola ili tako neki koji vise i ne postoji........:mrgreen:
dakle sta taj telefon sve nije preziveo (takodje je bio glomazan ne bas kao dedina cigla od Ericsona ali poveci) znaci upadao je tati u Dunav jedva ga covek izvadi i nadje posle 15ak minuta u vodi dodje kuci rasklopi ga stavi na radijatir i posle mozda najvise 2 sata ga skupi,sastavi ( a tesko ga sastaviti,hahaha,on iz 2 dela,samo ih spojis),upali laganini telefon kao da mu nista nije bilo kao da ga je sad doneo iz radnje,hahahahaha
eeeeeeeeeeee to su bila vremena..........i naravno cuvena Nokia 3310........ehhhh kakvi su to fonovi bili,hahahahaha :mrgreen:

Sony Ericsson M600i...Radi posao,pošaljem poruku i ponekad zovnem tako da se sve na to svodi.Očuvan je odlično(mislim da ima tačno 6 meseci kako sam ga kupio)i ne nameravam da ga menjam dok ne rikne.
m600i.jpg

Back