Feniks308 II
Domaćin
- Poruka
- 3.228
Ma to je sve kao babin mozak... Kvari se jako brzo i lako![]()
И много зановета.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nokia 8800
Nokia N95
Trenutno Nokia N96
Uskoro ce biti i neki iPhone,posto sam imao i Ipod Touch 8gb 2nd gen i svidelo mi se,a sta je iPhone nego iPod sa GSM funkcijom
Lista ide od fonova koje sam posedovao ove godine (sve originali,naravno).
Nokia 8800
Nokia N95
Trenutno Nokia N96
Uskoro ce biti i neki iPhone,posto sam imao i Ipod Touch 8gb 2nd gen i svidelo mi se,a sta je iPhone nego iPod sa GSM funkcijom
Lista ide od fonova koje sam posedovao ove godine (sve originali,naravno).
И много зановета.....![]()
A na iphone, kad igras igricu (npr. motore) i hoces da skrenes desno, samo fon okrenes put desno i skrene xDD ili ima upaljac, i i trznes i ono gori vatra... premocno je
![]()
Nema sta da se prica,funkcije su vrh!PRIIICAJ
Nema sta da se prica,funkcije su vrh!
Samo koliko vidim kvalitet izrade im nije bio na prvom mestu,a i nekako mi izgleda glomazno.
A moja bivsa Nokia 8800 je bila extra kvalitetna (mislim izrada) ali brate sta ja da radim sa 64 mb interne memorije bez mogucnosti prosirivanja.
@Feniks308 izbiraj koji ces i javi mi se na pp...
@Baby ista stvar i na iPod Touch (aplikacije).
A na iphone, kad igras igricu (npr. motore) i hoces da skrenes desno, samo fon okrenes put desno i skrene xDD ili ima upaljac, i i trznes i ono gori vatra... premocno je
![]()
Nema sta da se prica,funkcije su vrh!
Samo koliko vidim kvalitet izrade im nije bio na prvom mestu,a i nekako mi izgleda glomazno.
A moja bivsa Nokia 8800 je bila extra kvalitetna (mislim izrada) ali brate sta ja da radim sa 64 mb interne memorije bez mogucnosti prosirivanja.
@Feniks308 izbiraj koji ces i javi mi se na pp...
@Baby ista stvar i na iPod Touch (aplikacije).
Ericsson 688
![]()
imas li oruzani list za ovo![]()
za to je trebala torba ...dzep je bila misaona imenica tada![]()
Imam neki samsung,sa onim ekranom sto se podize...eto kako ja opisujem mob...
elem,pre 2 meseca sam trazila da kupim onu nokiu 33/34 10,niiigde nema,a htela sam bas taj fon,najjednostavniji.
nije tehnika za mene.
pre bih dala pare za gomilu hrane il mp3,nego za mob,i ne kontam opsesiju istim.![]()
moj stari je imao ericson t10 i t29