Mobilni telefoni xD

Nadji mi jednog tinejdžera ovde da ima telefon od 60 000.

kada sam kupovao moj telefon je bio 30 000
w700i
Da sam tada bio malo pametniji mogao sam da mnogo bolje prodjem

:mrgreen:

Jeste, telefon kosta vise nego kompjuter...

I ti ces sad sve to naizmenicno da koristis, da se bakces time umesto da kupis solidan telefon za par hiljada vise...

Naci ce on sad i za to resenje...

pa decko to sto ti nisi video neke malo bolje modele, ne znaci da takvi ne postoje :rotf:
imas ti i telefone od po 100 000 dinara
one recimo sto imaju kameru 8 mp
e vidis takav telefon od 100k ima kameru koja je priblizno onom aparatu od 10 000
i to nije nikakvo baktanje, foto aparat ti je uvek bolji od kamere za mobilni, a mpr izvadis kada hoces da slusas muziku, i jos ako imas blotoothj sluske jos bolji ti je trip.

w700i

pa decko to sto ti nisi video neke malo bolje modele, ne znaci da takvi ne postoje :rotf:
e vidis takav telefon od 100k ima kameru koja je priblizno onom aparatu od 10 000
i to nije nikakvo baktanje, foto aparat ti je uvek bolji od kamere za mobilni, a mpr izvadis kada hoces da slusas muziku, i jos ako imas blotoothj sluske jos bolji ti je trip.

Sto sam ja imao modele, ti u zivotu neces ni u rukama drzati;)
Ma da, imas i od 1 000 000...naravski...ne kaki
+ sto ne moras da kupis nov telefon, moze se naci polovan u vrlo dobrom stanju;)

E to!
A ja sam onaj blic koristila noću da čitam.
Ili kada idem uveče da nahranim psa.
Telefon je tako dobro promišljen, imam utisak da se na svaki detalj pazilo....
Najbolji telefon.

To, to...:D

Poslednja izmena od moderatora:
Stefane, ako mene pitaš.
Stvarno mislim da je moj telefon nekako izuzetak.
Dosta ljudi koje znam ga je kupilo malo kasnije, i pokvario se brzo, džojstik otišao, oljuštio se telefon...
A ovaj moj šta je sve izdržao. :S

moj takodje
ja mislim da je to zato sto su mozda kupovali od "druga koji ce da mu nadje to jeftinije" kineza dilera itd
U principu svaki telefon koji kupis u legalnoj prodavnici, ce ti dugo trajati
ja sam svoj kupio pre tri godine
padao mi je jedno 1000 puta (ne zezam se ovde) i dalje dan danas radi sve, kao da je nov :D
Jedno mu je izgled promenjen malo

Stefane, ako mene pitaš.
Stvarno mislim da je moj telefon nekako izuzetak.
Dosta ljudi koje znam ga je kupilo malo kasnije, i pokvario se brzo, džojstik otišao, oljuštio se telefon...
A ovaj moj šta je sve izdržao. :S

Ja sam utripovao da kad god ispadne, da se samo poboljsa....:lol:
Mnogo i premnogo mi je ispadao...samo posle nekog vremena zamenim maskicu i ko nov.:)

Da, u pravu sam.

Ja sam utripovao da kad god ispadne, da se samo poboljsa....:lol:
Mnogo i premnogo mi je ispadao...samo posle nekog vremena zamenim maskicu i ko nov.:)

Mom sam i zvučnik istopila na radijatoru, a onda kad maskica otpadne lepak i iglu, i popravljaj.
Ah, šta je on sve preživeo, kakve torture s moje strane, i sve je izdržao.
Koliko ga volem. :heart:

A svaka čast kad si imao srca da mu menjaš maskicu. (:

Mom sam i zvučnik istopila na radijatoru, a onda kad maskica otpadne lepak i iglu, i popravljaj.
Ah, šta je on sve preživeo, kakve torture s moje strane, i sve je izdržao.
Koliko ga volem. :heart:

A svaka čast kad si imao srca da mu menjaš maskicu. (:

:lol:
Ja sam imao dva k300i i posle nekog vremena su se nacisto syebala...ja im povadio delove i sklapao nesto...na kraju sam stvorio cudoviste...koje na zalost nije radilo:lol:

Morao sam, zamolio me:mrgreen:

ja imam k750i............sav je odran...moji me smaraju da ga menjam.............ali meni je nekako prirastao srcu........nzm.............padne,mukica,100x dnevno,a znam da ne moram da brinem,da mu nece biti nista........duuuusaaaaa.........:heart:

Ha.
Moj je mator. (:
A zamisli i dalje radi odlično.
I što je sa punom karticom jako brz.

Ih, što ga ne stavi dalje od ivice?
A znaš za foru staviš ga na kućište od kompa i toliko odzvanja po metalu da moraš da skočiš da ga izgasiš? :D

Steta sto ti je bog podario mali mozak...i mnogo mrznje.

Sto sam ja imao modele, ti u zivotu neces ni u rukama drzati;)
Ma da, imas i od 1 000 000...naravski...ne kaki
+ sto ne moras da kupis nov telefon, moze se naci polovan u vrlo dobrom stanju;)

To, to...:D

nadam se samo da nisi od onih koji sve znaju o telefonima i koji unutra prelemljuju zhice (xD) a ovamo k810 u extra stanju umesto za 100 prodaju za 50e

pffffff.telefon vise nije ni telefon nego kompleksni uredjaj sa mnostvom opcija I TELEFONOM...
sto se tice mojih kompleksnih uredjaja sa mnostvom opcija i telefonom, koristim k610i vec 4 god. jes malo izubijaan, ali to je valjda kad ostari...

w700i

ja se ponekad zapitam, vidis li ti kolko lupas ?

k750i mnogo dobar telefon....koristio mi je dobro. Pogotovo ona lampica:mrgreen:
I za cudo, nije mi se syebao dzoistik kao kod ostalih ericsona...:P

najvise je razjebavana dzoja kod k700i ....inace kod k750i je mnogo bolje konstruisan....i samim tim bas bas bolji fon od prethodnika....

a kad sam vec tu da ti kazem da meni nije isplativije da kupim jedan dobar fon sa vise tih funkcija....iskreno, kad bi imao fotoaparat znaci koristio bi ga vrlo retko....cak mi i nije potreban....mislim jeste nekad(a nekad bude stvarno intezivno :D) ali ne od presudnog znacaja....sto se tice kvaliteta slike fotoaparat i fon- 2 sveta....sto se zike tice mp3 a i mp4 dolazi u obzir su za mene zakon....i na kraju hehehehe dolazimo do zakljucka da meni fon sluzi za alo alo i poruke....:D:D:D

Back