Mobilni telefoni prestali da rade u Americi

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.635
Korisnici brojnih američkih provajdera mobilnih usluga prijavili su prekide i druge probleme sa uslugama u četvrtak rano ujutro, prema veb lokaciji Downdetector.com, koja prati takve izveštaje. AT&T je imao daleko najviše, sa desetinama hiljada kupaca koji su rekli Downdetectoru da nemaju uslugu.

Korisnici T-Mobile-a, Verizon-a, UScellular-a i Consumer Cellular-a takođe su prijavljivali probleme, ali mnogo manje. T-Mobile i Verizon rekli su za CBS News da su njihove mreže operativne, iako neki korisnici možda nailaze na probleme kada pokušavaju da dođu do ljudi na drugoj mreži.

Čini se da su izveštaji o prekidima AT&T-a počeli oko 4:00 EST, rekao je Downdetector, a zatim su se činilo da su nestali oko dva sata kasnije, a onda su se ponovo pojačali u 11:00 EST.

Ali do 15.10 časova. EST u četvrtak AT&T je saopštio da je problem rešen.

„Vratili smo bežičnu uslugu svim našim pogođenim klijentima“, rekao je AT&T na svojoj veb stranici. „Iskreno im se izvinjavamo. Održavanje povezanosti naših klijenata ostaje naš glavni prioritet i preduzimamo korake da osiguramo da naši klijenti to više ne dožive u budućnosti.“

Kasnije u četvrtak uveče, kompanija je prekid pripisala softverskoj grešci.

Image1.jpg


P.S. kad god pomenem nešto oko tehnike, setim se našeg @bmaxa
Počivaj u miru :heart:
 

Back
Top