Mobilni telefon je počeo gasi video na društvenim mrežama.

Na minusu se normalno isključuje ili poblesavi a isto je ponašanje i pri velikome plusu ::think:

Muka. Menjaj za nešto bolje ako možeš.
Fora je sto sam krajem decembra produzio ugovor bez telefona na 2 godine sa odredjenim popustom. Prosli telefon trajao 3 godine 2 + 1. Ovaj 2 god i 2 meseca. Samo koliko je bio u garanciji. Odlično se pokazao sve radilo super, ni baterija nije počela da slabi do 5 minuta pre dok se iznenada nije desilo ovo. Verovatno je nesto drugo u pitanju.

Prvo sam mislio da je do ažuriranja Instagrama, Fba i YouTubea. Medjutim svaki video na njima se ugasi. Ekran postane crn, čitač otiska ne radi da se udje. U mob mora samo na pin. Nemoguće gledati videe. Svaki izbaci, pa vrati kad udje na pin, pa opet izbaci. Otisak radi u drugim slučajevima.
Ako ne izleće i kad ne puštaš neki video, onda je softverski problem. Možda neko ažuriranje video kodeka jer baš u svim aplikacijama puca.

Ja bih bekapovao podatke pa factory reset. Jeste tegobno ali ako radi, znači da je telefon u redu.

Ako ne izleće i kad ne puštaš neki video, onda je softverski problem. Možda neko ažuriranje video kodeka jer baš u svom aplikacijama puca.

Ja bih bekapovao podatke pa factory reset. Jeste tegobno ako radi, znači da je telefon u redu.
Gasi se ekran kad idem na +- taster. Ne mogu da regulišem ton i kad su klipovi u pitanju.

Back