Mobilni: Punjenje bez punjenja

Truman

Elita
Poruka
23.183
Kupio sam nedavno punjač (i to skuplji) jer se prethodni iz nekog razloga pokvario. Kada stavim telefon na punjač pokazuje u gornjem desnom uglu da se puni ali ne mrda sa 35% koliko je imao kad sam ga i stavio. Ovaj nov punjač par puta mi je radio, a par puta nije mrdao sa punjenjem. Zna li neko o čemu se radi?

Kupio sam nedavno punjač (i to skuplji) jer se prethodni iz nekog razloga pokvario. Kada stavim telefon na punjač pokazuje u gornjem desnom uglu da se puni ali ne mrda sa 35% koliko je imao kad sam ga i stavio. Ovaj nov punjač par puta mi je radio, a par puta nije mrdao sa punjenjem. Zna li neko o čemu se radi?
šta znači skuplji punjač?
od nekog poznatog proizvođača telefona ili je neki kineski?
meni je jednom tako loš punjač uništio bateriju

Ništa od ove gornje metode, i dalje ne puni. I da, kupio sam punjač kod kineza jer me mrzelo da idem dalje da tražim. Ko mi je kriv. :)
1742169039547.png

Ništa od ove gornje metode, i dalje ne puni. I da, kupio sam punjač kod kineza jer me mrzelo da idem dalje da tražim. Ko mi je kriv. :)
možda neki od njih i radi kako treba, ali to je lutrija
ako ti je stalo do baterije telefona, kupi proveren punjač
samsung i apple adapteri su ako se ne varam oko 3.000, kabal oko 1.500
kablove kupujem često, adapter se ne sećam kada sam kupila poslednji put, to je malo trajnija investicija i pre ću da ga izgubim, nego što će da crkne

Odlaze i cincevi i konektori na nokii novoj eno je stoji ,ne placa mi se zamena 30-40€ jer opet ode i ekran znaju da slome,samsung punjac sa jedne strane ne radi uopste sa druge mora jace da se gurne par puta,sreca pa moze bezicno uzecu taj punjac,nokia nema

1. Proveri kabal. ili bolje idi u prodavnicu i probaj novi.
Ako puni kupi,
2. Izvadi bateriju i ostavi je da prenoći u zamrzivaču.
Kada izvasiš pusti neka se prirodno odmrzne
PS: Ovi nivi telefoni su izgleda napravljeni tako da crknu čim ijm istekne garacija

Back