Mobilni i DiVx

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nokia telefoni sa Symbian operativnim sistemom imaju mogucnost instaliranja programa koji bez problema reprodukuju sve video formate sa svim tipovima kompresije.

Ja sam imao do skora nokiu 6120 classic i instaliran Core Codec Player koji otvara sledece:

Od Audio formata:
MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, Midi*, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, G.729, GSM

Video Formata:
H.264 (AVC), AVCHD, MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, Theora*, Dirac*, MJPEG, MSVIDEO1

Slika:
JPEG (420, 422, 440, EXIF Headers)*, BMP, GIF, PNG, TIFF, MJPEG

Kontejnerskih tipova datoteka:
Flash/FLV, Matroska, ASF, ASX, AVI, PS, M2TS, TS, 3GPP, MOV, MPEG-4, OGM, NSV*

Streaming:
HTTP, UDP, UDP Multicast, UDP Unicast, RDP, RTP. RTSP, RTCP (keep alive), ASX, ASF, Multicast, HTTP Tunneling

Dodatne osobine programa:
Google Data, Benchmarking, Integrated Pocket IE/IE Support, SMB Browsing

Ako uzimas telefon, uzmi neki sa velikim ekranom, moja 6120 je imala 2" ekran koji je sicusan za gledanje filmova.

znas sta, pre doooosta vremena dok sam imao 6600, on je brate prihvatao sve i svasta.DivX je radio savrseno,sve i svasta od programa je sljakalo,ma fantazija.Danas na N73 bre....retko sta od toga mogu da obacim.Znam da su sisx. fajlovi, ali neke nece da primi,,,,

Da li robu šaljete pouzećem. Pozdrav.
Nokia telefoni sa Symbian operativnim sistemom imaju mogucnost instaliranja programa koji bez problema reprodukuju sve video formate sa svim tipovima kompresije.

Ja sam imao do skora nokiu 6120 classic i instaliran Core Codec Player koji otvara sledece:

Od Audio formata:
MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, Midi*, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, G.729, GSM

Video Formata:
H.264 (AVC), AVCHD, MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, Theora*, Dirac*, MJPEG, MSVIDEO1

Slika:
JPEG (420, 422, 440, EXIF Headers)*, BMP, GIF, PNG, TIFF, MJPEG

Kontejnerskih tipova datoteka:
Flash/FLV, Matroska, ASF, ASX, AVI, PS, M2TS, TS, 3GPP, MOV, MPEG-4, OGM, NSV*

Streaming:
HTTP, UDP, UDP Multicast, UDP Unicast, RDP, RTP. RTSP, RTCP (keep alive), ASX, ASF, Multicast, HTTP Tunneling

Dodatne osobine programa:
Google Data, Benchmarking, Integrated Pocket IE/IE Support, SMB Browsing

Ako uzimas telefon, uzmi neki sa velikim ekranom, moja 6120 je imala 2" ekran koji je sicusan za gledanje filmova.

Back