Quantcast

Mobilna mreža Grand-a

evoluti0n

Zainteresovan član
Poruka
228
Razgovori između troje korisnika za jedan dinar, učešće u nagradnoj igri i muzički CD na poklon

2. mart 2011 – Grand produkcija, uz pomoć Telenora, ponudila je korisnicima svoj pripejd paket pod nazivom “Grand pripejd“. Paket se od danas nalazi u prodaji i sadrži, pored tri SIM kartice, i aktuelni muzički CD Grand produkcije.

U okviru ovog paketa, tri korisnika međusobno mogu da razgovaraju za samo 1 dinar po minuti, bez naplate za uspostavljanje veze. Paket je namenjen korisnicima koji žele po nižim cenama da razgovaraju sa članovima porodice i prijateljima, a svaka kartica ima 30 dinara inicijalnog kredita. Za svaku dopunu veću od 300 dinara, korisnik dobija priliku da učestvuje u nagradnoj igri u kojoj može osvojiti plazma televizor u nedeljnim izvlačenjima, ili automobil marke fiat punto Evo u mesečnim izvlačenjima. Izvlačenje nagrada obaviće se u emisijama Grand produkcije.

Umreženi brojevi u okviru paketa Grand pripejd biće sedmocifreni i počinjaće nulom, dok će njihov pozivni broj biti 069. Paket može da se kupi na većini kioska i u manjim radnjama širom Srbije.

Za više informacija posetite www.grandpripejd.rs ili pozovite Grand pripejd korisnički servis na 069 9009.
 
Poslednja izmena:

evoluti0n

Zainteresovan član
Poruka
228
Grand prepaid tarifni paket i usluge nisu deo Telenorove ponude.

U pitanju je virtuelni mobilni operater/provajder, koji koristi Telenorovu mreznu infrastrukturu. Takodje je i korisnička podrška i raspon usluga na virtuelnom operateru. Prema njihovom sajtu, Korisnički servis ovog operatera dostupan je na broju 069/9009, i mail-u podrska@grandpripejd.rs. Numeracija ovog operatera pocinje sa 0690. Provera stanja preostalog kredita nalazi se na kodu *113#. Postojeći korisnici Telenora nisu u mogućnosti da izaberu tarifne pakete ovog operatora, niti koriste njegove usluge, kao i obratno, jer su u pitanju ponude dva različita operatera.

@cvetko_a: Ne, u ovoj ponudi ne postoje vremenska ograničenja (u ponudi VIP mobilnog operatora se nalaze upravo ograničenja koje ste naveli), niti ograničenja na nivou iznosa uplate (u prevodu: za 50 dinara na raspolaganju je 50 minuta razgovora sa druga dva broja iz paketa narednih 11 meseci od dana uplate). Opširnije informacije sigurno možete naći i na njihovom sajtu: http://www.grandpripejd.rs/

Pozdrav.
 
Poslednja izmena:

Marge Simpson

Poznat
Poruka
7.960
E, ja kupila paket, CD dala prvom poznaniku na koga sam naletela pa nek se on truje sa tim. Brojeve ću podeliti babama a jedan ostaviti meni ...da me više ne zovu na fiksni, i ne žale se što nikad ne mogu da me nadju, a na mobilni im skupo. Kupiću im i neke telefone sa velikim brojevima da mogu da vide...
 

evoluti0n

Zainteresovan član
Poruka
228
Promocija za korisnike Grand mreže

Svaka dopuna 3x više kredita

promocija_3xvise.png


Samo u Grandu za dinar dobijaš tri dinara kredita!

Svi novi i postojeći korisnici Grand pripejd tarifnog paketa će od 06. juna pa sve do kraja jula 2011. imati mogućnost da utrostruče iznos unete dopune.

Svaki Grand pripejd korisnik koji u ovom periodu unese dopunu u bilo kom iznosu dobija 3 puta veći iznos kredita! Npr. ukoliko se korisnik dopuni sa 300 dinara, uz 300 dinara kredita, on dobija i dodatnih 600 dinara bonus kredita.

Bonus kredit se može iskoristiti na minute i SMS u Grand mreži i na GPRS u nacionalnom saobraćaju po cenama Grand pripejd tarifnog paketa.

Bonus kredit se može iskoristiti u roku od 30 dana od dana dopune.

Preostali iznos bonus kredita, kao i rok do kada on važi korisnici će moći da provere pozivanjem besplatnog koda *121*3#
http://www.grandpripejd.rs/pages/tarifnipaket/promocija.php
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.