Mobilna "bezbednost"

Vlado

Legenda
Banovan
Poruka
53.345
Mene već negde oko godinu dana zove neko sa skrivenog broja.
Zvao sam policiju, i rekli su da ne mogu da učine ništa dok ne budem životno ugrožen, i ubeđen sam da me je tada taj neko pratio, jer je znao kada sam napolju, i kada unutra, i da li sam sam ili nisam.
U međuvremenu me zove i na fixni ponekada, i kada se javim obavezno ćutanje ili šuštanje..
Ali ovo što mi se juče i danas desilo...
Drug sa kojim igram igricu preko interneta je iz Bosne.
I rekao sam mu da me nazove ujutru, i probudi, i juče sam spavao oko sat, tako da sam bio komiran kada sam ustao, i mene su juče zvali 5 različitih VIP brojeva, a danas 3 različita VIP broja, i da napomenem da su to 8 VIP brojeva, iz naše mreže.
I što je najžalosnije, on je mene zvao ujutru, i nisam se nijednom javio, jer sam mislio da je drug, a on je u romingu, pa da ne skidam i sebi i njemu.
A on ne može biti jer je on iz Bosne, a ovi brojevi odavde.. Zovem taj broj, odbija mi pozive..
Da li ima neko neki savet? :rida:
 
Ako se nikome nisi zamerao,ili nesto nekome ne dugujes moguce da te neko od drustva zeza.
Mene su tako zezali proslo leto jedno mesec dana,dok nisam skontao da su kolege sa faksa.
Nazove me,pa mi opsuje majku,pa kaze svasta misleci da necu da provalim ko su.Onda sam prijavio u MTS,opomenuli su ga,nastavio je i onda sam uspeo da dobijem ime i prezime tog korisnika(jer je pajser bio dovoljno mudar da me zove sa post pejd broja),da bih bio siguran da je on,pa je dobio samar i vise me nije zezao.Doduse tad sam bas zavrsio faks pa vise nisam morao da ga gledam tamo,i te imbecile koji su u tome ucestvovali.Moje iskustvo :)
 
100 % nije niko iz mog društva, znam sa kime se družim.
Strogo pazim kome dajem svoje brojeve.
A i oni svi ustaju oko 12, nisu ludi u 7 da ustaju(kao ja). :lol:
Evo sada sam sve brojeve zapisao, i nije 7 brojeva, nego 9! -.-
Ma nastave li sutra, prvo ću se javiti, i ako počne da priča nešto ostavim telefon i neka ide kredit.
Ja ne znam kako si ti to izveo, ja sam zvao policiju, pazi, ipak oni mogu valjda da urade više što se tiče skrivenih brojeva, od mrežnog operatera, i rekli su da ništa ne mogu..
 
I da, zaboravio sam da napomenem, da taj neko koji to radi ima 9 mobilnih telefona, ili barem 5, onih sa po dve kartice, jer sam jedan za drugim sve brojeve zvao, i svi su dostupni, samo ili on pusti da odzvoni, ili mi odbije poziv.
Ne znaš šta je čudnije.. :eek:
 
znas kako kazu,kad ne mozes da ih pobedis -pridruzi im se,stavis sve te brojeve na licne oglase,napises nesto socno i umrece od tone poziva

Hahaah, dao si mi ideju.
Jednom su mom bratu drugovi to uradili, napisali da poklanja rasnu štenad zlatnih retrivera, i za 4 dana primio je preko 150 poziva. :hahaha:
Još ću da stavim zovite pre 8 sati, pa da ga bude, kao on mene svako jutro. :rtfm: :hahaha1:
 

Back
Top