Quantcast

Moamer el Gadafi 2009 predvideo ...

skura58

Stara legenda
Poruka
98.702
"ONI ĆE SAMI STVORITI VIRUSE I PRODAVATI VAM LEK!"
Gadafijev proročki govor u UN-u iz 2009. godine.
Da li se čovečanstvu to upravo događa?!

AUTOR: Alo/Africa News/V.M. DATUM I VREME: 22.03.2020. 07:00

Bio je brutalno iskren.
Na 64. sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, održanoj 2009. godine u Njujorku, govor je održao i pokojni libijski lider Moamer al Gadafi u kome je rekao nešto što neverovatno podseća na situaciju u kojoj se danas nalazimo. Da li je libijski lider otišao predaleko u teoriju zavere ili ne, to je svakako bilo njegovo pravo, ali zdrav razum nam nalaže da poslušamo kako to zapravo i izgleda, a da toga nismo ni svesni.
- Možda će sutra biti i ribljeg gripa, jer ponekad proizvodimo viruse kontrolišući ih. To je komercijalni posao. Kapitalističke kompanije proizvode viruse tako da mogu da stvaraju i prodaju vakcine. To je vrlo sramotna i loša etika. Vakcine i lekovi se ne smeju prodavati. U Zelenoj knjizi tvrdim da lekovi ne smeju da se prodaju i da ne mogu biti komercijalizovani. Lekovi treba da budu besplatni, a vakcine treba besplatno davati deci, ali kapitalističke kompanije proizvode viruse i vakcine, jer žele da zarade na tome. Zašto nisu besplatni? Trebali bismo ih besplatno davati, a ne prodavati.

Gadafi je potom rekao da čitav svet treba da teži da zaštiti ljude, stvara i proizvodi vakcine i daje ih besplatno deci i ženama, a ne da profitiraju od toga.
 
Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.