Множе се странке које "брину“ о сиромашнима, а радницима све теже

Poruka
20.095
Множе се странке које „брину“ о сиромашнима, а радницима све теже​

ДОК се већ годинама уводе све оштрије мере и рестриктивнији закони према радницима, у Србији се множе социјалистичке и социјалдемократске странке које у први план стављају управо левичарске идеје.

Гужва на левици постала је тако још већа јер су на власти већ СПС, Покрет социјалиста и Расимова Социјалдемократска партија, док на политичкој позорници наступају и Лига социјалдемократа Војводине, Социјалдемократска унија, Социјалдемократски савез...

politika-srpska-levica.jpg
marko-kraljevic-i-milos-obilic-su-opravdano-odsutni-pa-se-vulin-neopozivo-vrato-da-ne-da-kosovo.jpg

ПОЛИТИКУ НЕ ВОДИ ИМЕ​

Парадокс је да имамо инфлацију социјалистичких и социјалдемократских странака, а да је положај радника све тежи - примећује Ђорђе Вукадиновић, уредник НСПМ.

- Промена имена понекад да резултат, што знамо из примера СНС који су практично настали из СРС. Зато сматрам да је Тадићев потез легитиман. Али, још једна левичарска ласта не чини пролеће за раднике. Показало се да у пракси странке не воде политику у складу са својим именом, програмом и обећањима из кампање већ у складу са захтевима ММФ, Светске банке и страних амбасадора.

******************************************************************************************************************************

Дакле, ко овде кога замајава, прави лудим или :mrgreen:

Како их бре није срамота. Сви побројани ни слово "Л" нису видели од "левичара". Како стати на пут оваквим ПРЕВАРАНТИМА. На шта је спала ПОЛИТИЧКА слика у Србији...

Како оно иду речи оне песме, "Све је лаж, само пуста лаж, ...:whistling:

Glasali su ovi što botuju za keš i žive od države, to vidim iz svog okruženja. Pitanje je koliko je ljudi stvarno izašlo na izbore i glasalo za nekog.
Ako Kori Udovički smatra da je Tomislav Nikolić sinonim za briselske integracije

onda gluplji i manje oprani ljudi od nje imaju još besmislenije ideje.

Zato je stvarno tačno da 99% ljudi simpatiše otpad iz SNS.

Meni je najsmesnije sto DS pokusava da se predstavi kao nekakva ''levica'', a posebno je bilo degutantno slusati tajkuncinu Djilasa i njegove bajke o tome kako se navodno on zalaze za ravnomernu raspodelu nacionalnog bogatstva. A setimo se kako je njihov pokojni sef Djindjic koji je tajkunima poklanjao fabrike za 3 evra ''brinuo'' o radnickoj klasi: ''radicete i subotom i nedeljom po 12 i 14 sati a spavacete 5-6 sati dnevno, spavacete kad odete u penziju...'' :roll:

Meni je najsmesnije sto DS pokusava da se predstavi kao nekakva ''levica'', a posebno je bilo degutantno slusati tajkuncinu Djilasa i njegove bajke o tome kako se navodno on zalaze za ravnomernu raspodelu nacionalnog bogatstva. A setimo se kako je njihov pokojni sef Djindjic koji je tajkunima poklanjao fabrike za 3 evra ''brinuo'' o radnickoj klasi: ''radicete i subotom i nedeljom po 12 i 14 sati a spavacete 5-6 sati dnevno, spavacete kad odete u penziju...'' :roll:

Их, од када они за себе говоре да су левичари....
Ено и Ружа Ђикијева, прави узор једне левичарке, сваким даном је све сиромашнија (КАЖУ да је све што је имала, ПОДЕЛИЛА сиритињи :zper: )

"Гужва на левици постала је тако још већа јер су на власти већ СПС, Покрет социјалиста и Расимова Социјалдемократска партија, док на политичкој позорници наступају и Лига социјалдемократа Војводине, Социјалдемократска унија, Социјалдемократски савез..."

Komunjare ? :eek: :think:

Dakle grozni su, ' oće da nam pokvare ovaj toliko željeni kapitalistički poredak za koji smo se borili ... :evil:

Poslednja izmena:
Ovo samo u Srbiji i moze da se desi. Podseti me na svaki prvi maj, kada gladni i bosi radnici rostiljaju po parkovima i sumama.

Ne vidim problem u roštiljanju.. Svi roštiljate i samo kenjate kako neki jelte radnici roštiljaju umesto da se bune...
1. maj treba da roštiljaju a da se bune svaki drugi dan.. Treba javni sektor očistiti od parazita i neradnika...prvenstveno mislim na rukovodioce kojih ima nenormalno mnogo a svojim platama dižu prosek u Srbiji...
Kada ostanu kvalitetni rukovodioci i neradnici će se premetnuti ili biti otpušteni...riba smrdi od glave , reče neki mudrac...
Foliranje, borba protiv korupcije koja kriminalce dovodi u vladu, podvikivanje na konferencijama za štampu, uzdasi, drama..sve je to samo jeftina jeftina šminka za botove koji su srž problema jer oni donose pobedu i oni sprovode "slobodu medija"...Iskreno, "demokratskim" sredstvima se oni ne mogu odstraniti jer imaju svoja prava :) . To je ko kad bi triper uklanjao ružama...lepo to zvuči..ali i dalje kaplje..bojim se da se triper mora ukloniti žestokom terapijom, uz ubacivanje katetera u mokraćni kanal...to je izuzetno bolno za kuronju,...ZNAČI, KATETER KROZ KOJI BI SVI BOTOVI OTIŠLI U WC ŠOLJU, DUNAV, CRNO MORE I OSTAO KAO TALOG TAMO NEGDE NA DNU...
Neko reče a i ja ih imam u okruženju, neveropvatno je ali istinito šta su botovi spremni da urade...NEVEROVATNO...ljudi koje znam ceo život postaju "Valter"

- - - - - - - - - -

A više od 90 % stranaka bi vodilo politiku kao što je vode Naprednjaci i Demokrate. I spoljnu (kroz ponizno ulizivanje Nemačkoj, čak i Americi) i unutrašnju (kroz stalna zaduživanja dok neodemo u bankrot)

Ok, znači imamo 10% šanse...to su dobre šanse..

Back