- Poruka
- 83.850
Mnogo mi je velik ovaj novi telefon
Imao sam Samsung S10 a sada imam Samsung S24Ultra.
Da li je i vaš veliki?
Imao sam Samsung S10 a sada imam Samsung S24Ultra.
Da li je i vaš veliki?
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji razlog zašto ovo pišem. Nekada sam nosio telefon uvek sa sobom u džepu. NIje mi smetao. Ovaj mi smeta i često ga ostavim negde pa izađem bez telefona.Ti izgleda hoćeš da pretekneš Taba u besmislenim temama? Ko je "pobedio" u onom glasanju? Mislim da je Tab.
Pa postoje telefoni različitih veličina, biraj manji. Ja nosim torbicu leti kada idem negde a zimi kao sada ga stavim u jaknu.Postoji razlog zašto ovo pišem. Nekada sam nosio telefon uvek sa sobom u džepu. NIje mi smetao. Ovaj mi smeta i često ga ostavim negde pa izađem bez telefona.
Kenjkao sam se kad sam uzimao da li da uzmem "normalan" (postoje 3 varijante s24) ali je prevladalo to što ovaj ima drastično bolju kameru. A to mi je #1 razlog za novi telefonPa postoje telefoni različitih veličina, biraj manji. Ja nosim torbicu leti kada idem negde a zimi kao sada ga stavim u jaknu.
hehehe "torbica"!Pa postoje telefoni različitih veličina, biraj manji. Ja nosim torbicu leti kada idem negde a zimi kao sada ga stavim u jaknu.
Meni tašna ne treba, kada krenem napolje treba mi novčanik, telefon, ključ od kuće i od auta eventualno i to je to. Mnogi ljudi nose torbice.hehehe "torbica"!
to nose samo
Nabavi veći broj farmerki.ja i dalje nosim u prednjem džepu farmerki ali pošto mi je mnogo velik onda je problem kad sednem (recimo u kola)
Trenerke ne valjaju jer težak telefon vuče na dole pa ti spadajuNabavi veći broj farmerki.
Još bolje, trenerke
istoMeni tašna ne treba, kada krenem napolje treba mi novčanik, telefon, ključ od kuće i od auta eventualno i to je to. Mnogi ljudi nose torbice.
Pa veži vrpcu jače.Trenerke ne valjaju jer težak telefon vuče na dole pa ti spadaju
Pa stegneš učkur.Trenerke ne valjaju jer težak telefon vuče na dole pa ti spadaju
Nema boga. Opet će da visi trenerka i sve će gaće da ti se videPa stegneš učkur.
Ondak tregericeNema boga. Opet će da visi trenerka i sve će gaće da ti se vide
Ne, nego farmerke i kaišOndak tregerice
Može.Ne, nego farmerke i kaiš
Шта значи то "бољу камеру"??Kenjkao sam se kad sam uzimao da li da uzmem "normalan" (postoje 3 varijante s24) ali je prevladalo to što ovaj ima drastično bolju kameru. A to mi je #1 razlog za novi telefon
Pogledajte prilog 1648188
Црни Мелиоте, носиш пе.дерушу!!!Pa postoje telefoni različitih veličina, biraj manji. Ja nosim torbicu leti kada idem negde a zimi kao sada ga stavim u jaknu.
Ništa ne fali pederuši, ali ovo je torbica nije pederuša.Црни Мелиоте, носиш пе.дерушу!!!
Ništa ne fali pederuši, ali ovo je torbica nije pederuša.