Mnogo ga volim ali...

esperanca137

Iskusan
Poruka
6.368
Ako ti sad smeta to sto je mrsavko,mislim da ce ti smetati kasnije jos vise.Ja vise volim krupnije muskarce- ne debele,nego stamene.Jednom sam imala decka koji je bio nalik tvom.Bio je divan,pazljiv,iskren,ali ja nikako nisam mogla da prebolim to sto je mrsavko jer jednostavno to nije ono sto ja volim.Nije moj tip.Drugarice su mi govorile da sam luda,da ga ne volim dovoljno,da to nije toliko vazno,ali to mi nije pomoglo.Volela sam ga,i to ne moze niko da ospori.Kasnije je pocelo sve da me nervira,te sam na kraju odlucila da ga ostavim,jer mi je bilo zao da ga bespotrebno povredjujem,i da pati zbog mojih problema.Ne zelim da pomislis da te nagovaram da ostavis decka,ali mislim da ces se,kad se to bude desilo ipak setiti mojih reci. Ja savrseno znam sta se desava u tvojoj glavi i sta osecas.To ovako izgleda:obozavas sladoled,ali nije bilo tvog omiljenog cokoladnog korneta,nego na stapicu.Ti znas da je to taj ukus,ali nije to to.

Poruka
3.684
Hmm,evo sta je gospodin The Oath,osim sto je izvrstan gitarista.
Visok 183 cms,duga tamno plava kosa do struka skroz prava,krupne plave oci,jako svetao ten,stari dugacki dzentlmenski zulufi, izuzetno nezna koza sa posebnim svojstvenim mirisom,ne mrsav koliko izuzetno pravilno gradjen bez ikakvih napumpanih misica,nego samo onoliko koliko mi je potrebno da bih gitaru drzao jako cvrsto a zenu tako nezno.
Aristokratsko harizmaticna pojava,naocare,normalan i ne metalski ukus za oblacenje.
I ovakav covek se vidis razveo,a pri tom nije mi nikada palo na pamet da menjam svoj izgled ma koliko to velika ljubav bila.
A sam sam,zestoko sam jer se opet nalaze devojke koje imaju onu sliku da smo svi mi sa dugom kosom samo cupavci,masni ili sta ti ja znam sto je koliko sam ja upucen u to,cista laz.
A to sto Gosca tera svog dragog da se ugoji,da mu pije krv zbog toga i da postavlja sumnju u samu ljubav,,,to je zestoko pitanje u njenoj glavi.
Na zalost,jasno je meni da mrsavi ili oni koji su previse debeli,ruzni i odvratni ostaju uskraceni za manevarske prostore,ali opet mi nije jasno cemu toliko polaganje na samu privlacnost doticnog.Ako ga volis......ej,,sve ostalo ne postoji.
Cuti i nastavi da ga volis,a ako ti je sujeta jaca od emocija,,,fino,onda ga ostavi i lepo ga povredi time.

Poruka
7.127
.. ma znao sam da si ti :D

oath.jpg

Poruka
3.684
jåååååååååååååå,
ovo je jedino sto me danas nasmeja.
Pazi,duzina kose je do struka,skroz prava,a gitara nije ta tamburica nego citava kolekcija,ali hajde stavi Fender Stratocaster,,,,,ili me jednostavno pitaj za sliku.
I skidaj taj osmeh,stavi oreol,i let's spend the night together,i know you want it too.....

LET US FIND TOGETHER THE BEAT WE ARE LOOKING FOR.
Moja omiljena recenica.

Banshee

Buduća legenda
Poruka
25.746
Dont_Break_The_Oath:
Pa da me svi po Beogradu gledate narednih dana na ulicama,pitam se ako bi me neko od forumasa i prepoznao da li bi mi prisao.

ja bih ti prisla kada bih znala kako izgledas,ali posto si sliku skinuo brze nego sto si je stavio nista od toga... :( :lol: :lol:
kako ja uvek uspem da propustim slike po profilima?!!! :x