ММФ ПОДИЖЕ ЦЕНУ СТРУЈЕ У СРБИЈИ ЗА 15%

ne brinu se oni za narod ni u oci izbora a jos manje posle njih.

Oni samo masno lazu

Postoji uspešno organizovan privid višestranačja.

Ko god da pobedi to su samo MMF pioni.
Sad dal će malo napred mrdnuti ovaj pion ili onaj, to je narodna zabava
Pion ima svoju žrtveničku ulogu

Udovički, Djelić, Dinkić... nije njih MMF džaba školovao...
i to je svakom pionu jasno

MOLIMO GLASAČE DA NE BOJKUTUJU IZBORE JER SU ONI SKUPI ZA DRŽAVU

koliko košta jedan krug?

OD 11 DO 20 MILIONA

a koliko ste vi zadužili Srbiju?

61 MILIJARDU

pa šta je skupo vi ili izbori?

ALI ZNATE KOLIKO JE TO ŠKOLA I OBDANIŠTA?

a koliko ste pa napravili od 61 milijarde?

ALI AKO NE IZADJEŠ TI IZAĆI ĆE ONAJ DRUGI

pa ako ne pobediš ti nego onaj drugi opet će Dinkić, Djelić i Udovički da sprovode isto

Poslednja izmena:
Влада ће морати или да прекрши Закон или да прекрши споразум са ММФ-ом.

Agencija: Struja ne može da poskupi od 1. aprila

Agencija za energetiku Srbije (AERS) do danas nije dobila predlog Elektoprivrede Srbije (EPS) o promeni cene struje, a prema zakonu, nova cena primenjuje se 30 dana od objavljivanja u "Službenom glasniku", rečeno je Beti u toj agenciji.

To znači da struja u Srbiji neće moći da poskupi od 1. aprila, na šta se Vlada Srbije obavezala sporazumom s Međunarodnim monetranim fondom (MMF).

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/540862/Agencija-Struja-ne-moze-da-poskupi-od-1-aprila

Svi ste imali priliku da cujete da su sklopili novi pakt sa MMF-om ali uz par zanimljivih uslova.

1.Plate i penzije idu dole minimum 8-10%
2.Struja poskupljuje za 15%

Kako ce Vucic da opravda ova poskupljenja, hoce li nas opet ubedjivati kako su se plate u stvari povecale i kako nam je standard jos bolji? :think:

P.S> Necu da slusam o tome kako imamo najnizu cenu struje u EU jer su i plate najnize.

Trazi MMF, da bi dobijali bolju kamatu na nase drzavne obveznice.

Mislim, to je istina, a kako ce on da objasnjava to, zabole me.

Svojevremeno je jedan naš ekonomista upitao nekog slovenskog ekonomistu, kako ste uspeli obzirom na "preporuke" MMF-a.Čovek mu onako privatno kaže, saslušamo te...preporuke i ne ispunimo ih.:lol:

- - - - - - - - - -

Zašto naš premijer ima ambiciju za dalje oštre rezove nemam pojma.

Svojevremeno je jedan naš ekonomista upitao nekog slovenskog ekonomistu, kako ste uspeli obzirom na "preporuke" MMF-a.Čovek mu onako privatno kaže, saslušamo te...preporuke i ne ispunimo ih.:lol:

- - - - - - - - - -

Zašto naš premijer ima ambiciju za dalje oštre rezove nemam pojma.

Da, vecina drzavnih parazita nikada ne ispostuje to sto se dogovori. To drzave i njeni paraziti stalno rade.

Nema nista od novog smanjenja plata.Zato sto bi to dovelo do politickog samoubistva Vucica i naprednjaka.
Ima za stranog poltrona jos posla u Srbiji koji mora da obavi,barem za jos jedan mandat.

A ova vest je obicno spinovanje Vucica,u ``fazonu`` kao MMF trazi smanjenje plata a ja se tome suprostavljam.

Vec je smanjio za 10% i nalozio penzionere da je za bolje sutra.
Isti ti pitanje je dal ce doziveti i podne a ne sutra..... :whistling:

Па већ је оправдао! Већ су кренули "Парови", а и Пинк ће не само да ради даноноћно, него ће да устану сат раније и да раде двадесет и пет часова дневно, као и премијер.

Мало ли је за овај према ВА увек верујући народ?

"Ми смо добро, али тако нам и треба".

Da, vecina drzavnih parazita nikada ne ispostuje to sto se dogovori. To drzave i njeni paraziti stalno rade.

Slovenci su na političkom i ekonomskom planu izuzetno pismeni ljudi.Što se ne bi moglo reći za nas, ja sam gotovo siguran da će prost svet na novim izborima opet glasati za ovu sadašnju opciju, nezavisno od toga što su im smanjene plate, penzije, porezi postali astronomski.Srpski mazohizam ne poznaje granice.Mi smo taoci nepismene bolumente ljudi koji svoju ideju o svetu stvaraju na temelju tv emisija i dnevnih novina.

Slovenci su na političkom i ekonomskom planu izuzetno pismeni ljudi.Što se ne bi moglo reći za nas, ja sam gotovo siguran da će prost svet na novim izborima opet glasati za ovu sadašnju opciju, nezavisno od toga što su im smanjene plate, penzije, porezi postali astronomski.Srpski mazohizam ne poznaje granice.Mi smo taoci nepismene bolumente ljudi koji svoju ideju o svetu stvaraju na temelju tv emisija i dnevnih novina.

Pazi ovako, da, drzave to stalno rade. Tipa, dogovore se nesto sa MMF-om da ce da odrade te godine nesto, samo da im MMF da zeleno svetlo i da prodaju drzavne obveznice po manjoj kamati. Pa ne urade to. Pa onda ispregovaraju sa MMF-om da ce to opet da urade, itd, itd. To su stare komunisticke fore.

Back