- Poruka
- 188.249
I koji se brinu za narod samo uoči izbora!
![]()
ne brinu se oni za narod ni u oci izbora a jos manje posle njih.
Oni samo masno lazu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I koji se brinu za narod samo uoči izbora!
![]()
ne brinu se oni za narod ni u oci izbora a jos manje posle njih.
Oni samo masno lazu

Sramota ga koliko se dobro zaduzuje.Trazi MMF, da bi dobijali bolju kamatu na nase drzavne obveznice.
Mislim, to je istina, a kako ce on da objasnjava to, zabole me.
Trazi MMF, da bi dobijali bolju kamatu na nase drzavne obveznice.
Mislim, to je istina, a kako ce on da objasnjava to, zabole me.

Svojevremeno je jedan naš ekonomista upitao nekog slovenskog ekonomistu, kako ste uspeli obzirom na "preporuke" MMF-a.Čovek mu onako privatno kaže, saslušamo te...preporuke i ne ispunimo ih.
- - - - - - - - - -
Zašto naš premijer ima ambiciju za dalje oštre rezove nemam pojma.
Sramota ga koliko se dobro zaduzuje.
Nema nista od novog smanjenja plata.Zato sto bi to dovelo do politickog samoubistva Vucica i naprednjaka.
Ima za stranog poltrona jos posla u Srbiji koji mora da obavi,barem za jos jedan mandat.
A ova vest je obicno spinovanje Vucica,u ``fazonu`` kao MMF trazi smanjenje plata a ja se tome suprostavljam.

"Narode, ovo je ludilo koliko nam dobro ide. Bog neka cuva gospodina Blera".
Da, vecina drzavnih parazita nikada ne ispostuje to sto se dogovori. To drzave i njeni paraziti stalno rade.
Slovenci su na političkom i ekonomskom planu izuzetno pismeni ljudi.Što se ne bi moglo reći za nas, ja sam gotovo siguran da će prost svet na novim izborima opet glasati za ovu sadašnju opciju, nezavisno od toga što su im smanjene plate, penzije, porezi postali astronomski.Srpski mazohizam ne poznaje granice.Mi smo taoci nepismene bolumente ljudi koji svoju ideju o svetu stvaraju na temelju tv emisija i dnevnih novina.