ММФ ПОДИЖЕ ЦЕНУ СТРУЈЕ У СРБИЈИ ЗА 15%

Можда зато што показивање обнаженог споловила у јавности је видљиво свима и лако доказиво пред судијом.

Са друге стране у пракси се безброј пута видело, да свака жртва силовања мора прво да докаже да јој је неко заиста и "угурао"

С обзиром да ми сви ћутимо и трпимо и то групно силовање, право је питање да ли се уопште и ради о силовању или се народ уживео у мазохизам, па силовање доживљава као правило понашања

Naš narod socijalistički ipak voli da radi u Nemačkom kapitalizmu.
Pa me zanima ZAŠTO NEMAC NIJE PRODAO DOJČE TELEKOM?
Isto duguje MMF-u... možda jer nemaju Her Wolfchicha i Her Jellycha

- - - - - - - - - -

Podizanje cena struje utice na podizanje cena svega ostalog.Ovo je prakticno genocid nad narodom, struja je vec jednom poskupela 30%,sa ovim poskupljenjem to je 50% za godinu dana.

Ja bih ukinuo papirologiju u vidu nekoliko računa od EPS-a, od INFOSTAN-a, od TELEKOMA (za sad ga vodimo na stanju)
i slao bih SAMO JEDAN OBJEDINJENI RAČUN

na njemu bi pisalo:

adresa
ime i prezime
suma: DAJ 55.000

- - - - - - - - - -

zatim bih ukinuo penzionerima čekove
besmisleno je maltretiranje starih sugradjana da stoje NEKOLIKO PUTA
prvo stanu da UZNU PEMZIJU
zatim stanu da PLATU RAČUN

nego lepo od onih 55.000 odbijemo PEMZIJU i pošaljemo UMANJENI ČEK
DAJ 40.000

- - - - - - - - - -

da, zvuči glupo... jako glupo...
ali... na to se svelo

Tadicu vrati se, sve ti je oprosteno.:mrgreen:

Тадић је створио ово зло које се надвило над Србијом. То му никад не сме бити опроштено.

- - - - - - - - - -

Него, људи. У чему се састоји тај успех у преговорима са ММФ-ом?

Испада да је успех да се закључи уговор а не какви су услови аранжмана? Изгледа да су на нашој преговарачкој страни били тешки малоумници.

Тадић је створио ово зло које се надвило над Србијом. То му никад не сме бити опроштено.

- - - - - - - - - -

Испада да је успех да се закључи уговор а не какви су услови аранжмана? Изгледа да су на нашој преговарачкој страни били тешки малоумници.

jasno

Potpuno si u pravu, ali je ovo bila samo bucka za naprednjacke botove, ne bi li se neki prevario da se pojavi na temi i objasni razloge za najnovije poskupljenje struje. Ali avaj, izgleda da su svi na redovnom servisu u centrali.

- - - - - - - - - -

Такозвани корисни идиоти.

Исти корисни идиоти сада се спремају да продају Телеком и ЕПС.

Све је ово Домановић одавно већ написао у "Страдији" - за ордење, за министре, за народ, за Арнауте, за повољне кредите ... Неки од нас то нису ни читали, а неки су читали па су пребрзо заборавили.

"Ми смо добро, али тако нам и треба".

Све је ово Домановић одавно већ написао у "Страдији" - за ордење, за министре, за народ, за Арнауте, за повољне кредите ... Неки од нас то нису ни читали, а неки су читали па су пребрзо заборавили.

"Ми смо добро, али тако нам и треба".

Симплифицираним умовима који то нису читали је много лакше него онима који су читали, јер шта вреди овим другима што препознају појаве у друштву које се понављају у различитим временским периодима, ако немају начин да их спрече. Србија је царство глупих

Решење је продати ЕПС а затим се смејати док сувишни кадрови добијају отупст.
..................a zatim plakati kad cene odu u nebesa ko kod magaraca koji su već prošli tim putem i plaćaju školu.

Samo magarac prodaje kravilicu pravilicu para nekom od koga će posle da kupuje osnovne potrepštine..

Ne derane, rešenje je očistiti parazite i oporaviti kravicu muzaricu tako da bude što više mlekca i sira za generacije koje dolaze za nama.

Poslednja izmena:
Koja god marionetska Vlada neke zemlje pozove MMF onda je tim cinom predala
sudbinu stanovnistva u ruke institucije ciji je poslednji cilj da to stanovnistvo bioloski
opstane.
Zato usluge MMF koriste samo marionetske Vlade koje nece, nesmeju i neznaju
vladati zemljom na nacin primeren i potreban stanovnistvu kojim vladaju.
Usluge MMF koriste samo fah-idioti koji su se na tako nesto obavezali pre ustolichenja.!!!

- - - - - - - - - -

Pa, kod nas, ali ne samo kod nas (mislim da isto vazi npr. i za Ukrajinu) je sada uspeh kada dobijes KREDIT. Kao da kredit neko nekom poklanja. Zamisli dodjem ja kuci zeni i kazem ZENO, PEVAJ, UZEO SAM KREDIT! Kao da je to neka mudrost, pa vuku te svi za rukav da uzmes kredit. Naravno, niko ne pominje uslove kredita, ili sto je najvaznije koliko cemo da calnemo na kraju za kamatu.

Ono sto je problem nije cak ni sto se hvale dobijenim kreditima, vec sto ja nikada ne cujem za sta ce se oni upotrebiti i kolika je dobit od toga posla, kao i kolika je ukupna ZARADA kada odbijemo kredit od dobiti. To se, naravno, nikada ne cuje jer se krediti ni ne koriste za pametne stvari koje ce doneti novac, a i kada se koriste te investicije ne donesu nista osim novih dugova.

Tako da ovaj narod ili ce na noge i motke u ruke ili moze kolektivno da skoci u Savu ili Dunav, po zelji i mogucnostima.

Rekordna zaduženost u februaru.
Neverovatna zaduženost!
Srbija se u februaru 2015 zadužila dinarski 97.762.510.000 po kamati od 6,95% do neverovatnih 12,34%.
Zaduženost preračunata u evrima – 814.687.583
Sama zaduženost u evrima je – 92.817.824
Ukupna zaduženost u februaru – 907.505.407 evra.

Zaduženost u sekundima – 525 evra.
http://www.dragas.biz/zaduzenost-februar-2015/

Back