ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.929
Ajmo privatizacija EPS=a i Telekoma sto pre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmo privatizacija EPS=a i Telekoma sto pre.
Чекај. Још не. Сад продајемо Косово за лову, па ћемо Телеком, па онда Р. Српску а ЕПС тек тамо, кад све потрошимо.
Foto: Zorana Jevtić

Pazi, cene se ne usklađuju sa platama.
Ako recimo Ferari košta 150.000 evra, to ne znači da će koštati 1 evro za siromašne.
- - - - - - - - - -
Nego, da li vi meni možete da kažete da siromašni maksimalno štede struju, i ulažu natčovečanske napore da je manje troše?
Mislim da se dešava upravo suprotno: ostave TV upaljen u drugoj sobi, i onda na računaru kuckaju kako je struja skupa za njihov ukus.

Ako povecaju cenu struje i za 1%, nema vise placanja struje.
Umesto da spustaju cene otkako su spustili primanja, oni ih jos i dizu? S kojim ocima i imaju li orjentaciju sta rade ili su pogubili svaku logiku i osecaj sta ko moze da plati?
Ako povecaju cenu struje i za 1%, nema vise placanja struje.
Nema ovaj narod petlju za to i to me cini tuznim
Џег то правило важи на западу можда, Србија је у економском смислу далеко од запада, у том смислу Кина је ближа западу него Србија. Ви евроталибани би могли већ једном да се договорите сами са собом где живите.
Ali onda će ti iseći struju. Makaze rade, pa ti posle pali računar na petrolej.Od mene ne mogu dobiti vise od odredjenog iznosa koji mesecno imam da izdvojim i izdvajam, pa neka povecavaju unedogled, ali placanja nema jer nema odakle.
Ali onda će ti iseći struju. Makaze rade, pa ti posle pali računar na petrolej.
Cena struje je suviše niska, i zato je građani sprcavaju neracionalno.
Pa koliki ti je čun-ra.Kako neracionalno kad godinama perem nocu cak i saren ves?
Kuvam nocu kad god mogu, a mogu, sijalice leti narocito ne palim mnogo zbog komaraca?
Pa sta bre hoce vise?
Pa koliki ti je čun-ra.
Moj račun je 2732 dinarjev.
Ali za moj drugi stan u Kragujevcu je ispod 2 crvene.
Ma da, bas je zbog tri Roma koje bas ti poznajes struja skupa.Kako neracionalno kad godinama perem nocu cak i saren ves?
Kuvam nocu kad god mogu, a mogu, sijalice leti narocito ne palim mnogo zbog komaraca?
Pa sta bre hoce vise?
Neka iseku struju, neka zaplene sve, neka isteraju ljude iz kuca i stanova samo zato sto su "bogati" jer primaju vise od 25.000.
Ali zato ce Romima da daju i daju i njima slicnima,njima nikad nista ne preti.
Jedan Rom je samo od socijalne pomoci ustedeo 10.000E i ne trosi, cuva ih, radi nesto drugo a vodi se kao socijalni slucaj. Pa na sta to lici?
A da ne pisem sto su ovom digitalizacijom samo izbili ljudima novac iz ruku. Nit' bolje slike, nit mi se placalo jos i za to.
Odlicna mi je bila i pre, ali ne neko mora da zaradi i na tome.
I sto je najgore, nema vise menjanja kanala pritiskom na broj, nego gore-dole da moras da gledas svakojake glupsti dok dodjes do zeljenog kanala. "Parove" i slicne gluparije.
More najbolje je baciti televizor, kakva digitalizacija, kavi bakraci!
Tada ćemo moći da putujemo svetom iz Fotelje.
Керки, почињеш да ме одушевљаваш. Видиш како мозак почне да ради када види да га гурају у амбис. Још кад и онима што воле да мезе, укину мезу, биће чупаво.
- - - - - - - - - -
Ја би на твом месту чим уведу ту резолуцију, посетио неку елитну болницу, па макр из фотеље. Можда крену и тако да лече на даљину.

Није то САМО повећање цене струје за 12% - него ће због тог повећања СКОЧИТИ ЦЕНЕ СВЕГА ОСТАЛОГ ОД НАЈОСНОВНИЈИХ НАМИРНИЦА ПА НА ДАЉЕ.......

alli bez struje nema zivota