Mma Borci iz Srbije koje volite da pratite?

Искрено, регионалну мма сцену не пратим, ретко понекад погледам домаће организације као што је SBC или хрватску мма организацију FNC, за коју верујем да за сад раде веома добар посао, сконтали су да регионалне фанове мма спорта не занима борба регионалног борца против неког борца бразилске националности који је непознат нама, већ искључиво ти регионални ривалитети, као што је био Васо вс Kроата. Ако бих некога морао да издвојим, нека то буде Бојковић, мислим да је он проспект неких великих мма организација. Али не знам колики је он заправо ментални шампион, ако ниси у глави шампион - нећеш ни бити. Делује као велики егоцентрик, кад дође први пораз, а мора некад доћи, такав је спорт, можда одустане, поклекне и то се негативно одрази на његову даљу каријеру.
Углавном пратим УФЦ, има пар наших момака, чак је и једна девојка из Херцеговине потписала уговор са УФЦ-ом, мислим да сутра ујутру дебитује, надам се победи. Али ми је најдражи Ракић који нема среће, тј. склон је повредама мишићно-коштаног система, вероватни због претренираности, а његови зглобови, као и колена не могу то да издрже, једноставно: има такве генетске физичке предиспозиције да је склон повредама и онда... морамо да чекамо по годину и по дана на његову борбу

Jbg,polako postaje sve vise biznis,sve manje sport. Postoje odlicni borci koji se bore za relativno sitne pare,a neko ko napravi dobar show ne mora biti toliko ni dobar... kad vidis da ima jutjubera koji uzmu 100k evra za mec,jer napune dvorane i donose ppv,a neki borci koji dobace i u Ufc rade mec za 5000dolara... Mada ja to razumijem,svaka organizacija hoce da rasproda sve karte. Ima puno boljih i od Mc Gregora ali ne zarade ni 10% njegove zarade,jer ko sto rece Cro Cop "vise ljudi dodje na Konorovo vaganje nego na necije meceve"... Sve biznis... A sto se tice Marka,on forsira taj trash talk radi biznisa,ali ja mislim da je on kulturan izvan medija....

Back