mlohavi se klonirao .......bucko je neobavesten

Ma popusis mi karu, **** te onaj Duh u bulju.............

Ti si taj, koji lazes, i mangupiras se, kako si me zvao telefonom , a ja se ukenjao od tebe????.........Napisi, lazove patoloski, koji je to moj telefon na koji si me dobio?:D:D

A znas da ti je ponuda za veceru otvorena, zao mi je sto si me odbio prosli put....ovaj put mozes da povedes i onu coravu devojcicu , Ivanku.......zajedno ste jaci:D:D:D

tis' definitivno bolesnik.... sam ti reko vec sto puta da nisam homos ko ti i okani me se vishe.... u pravu bili mnogi kad mi rekli da si sucaj za F a ja im nisam verovao... pretio si da ces da me polupash pa ajde onda... dodji ako si baja od reci, cekam te... nece ta ivanka da bude tu.... :)

koji plagijator :neutral: :roll:

pa vish siouxsie i nije plagijator... stvar je vrlo prosta sto se tice neuropsihijatrije. imas dijagnozu za dudlajmiga u kome mu je svaka opservacija na krsti vezana za chmarne fiksacije... e sad, glavni odbrambeni mehanizam je naravno, zamena teza :) da sam ja il' neko od ekipe sa drvetima to sto tvrdi :) onda bi bio deo njihove ekipice koja brani homose na svakom mestu i u svako vreme... pitam li se samo zashto to rade :shock: sad opet fiksacija sa mlohavim je dosta i u njegovom egotripu da ne moze da daje al' voli da prima i to neograniceno, al' to je je posebna prica... to cu kad dodje licno... ne mlohavi, vec taj retardirani shaban :)

Back