MLM net Business

Dali ste nekada prisutvovali online prezentaciji mlm sistema poslovanja

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pogledajte prezentaciju Your Cash Cow. ako vam se dopadne poslovna mogucnost koju ova kompanija nudi mozete se prijaviti ovde klikom na sledeci link http://www.yourcashcow.biz/?spon=19276 ili posetite online prezentaciju na sledecem linku http://www.hotconference.com/softwar...hp?id=87200400 da bi ste dobili dodatne informacije o ovom poslu. Prezentacije se odrzavaju cetvrtkom i nedeljom od 21h. Kad se prijavljujete u salu za konferencije ukucajte vase ime pa stavite crticu i ukucajte moje ime Damir Pejic (Vase ime - Damir Pejic) to vas ne obavezuje na nista, ti podaci sluze samo da bi se znalo ko vas je pozvao na prezentaciju.

Srdacan pozdrav!

P.S. Za pregledanje Your Cash Cow prezentacije je najbolje da koristite noviju verziju Internet Explorera jer u suprotnom se moze desiti da prezentacija ne bude prikazana pravilno.

Cenim svaki pokušaj i svaki MLM koji nije samo sa uplatom novca!!!
Zna se da uvek najbolje prođu oni na vrhu lanca (uglavnom), ali...
U novembru dolazi kod nas najnoviji MLM, po prvi put može SVE BESPLATNO!!!
Ko želi da zna o čemu se radi nek mi se javi. Zovem na mobilni, fiksni ili bilo kako... Nešto najozbiljnije i najbolje do sada, jer naš narod voli besplatno, pa bilo to bilo šta...
Zasada u Srbiji oko 7000 članova, a biće oko 500.000 moja procena. Napravite mrežu u vašem gradu, a i u delu Evrope za sada...
Saznaćete ovo kad tad, a sada ste među prvima jer samo nas dvadesetek zna u Srbiji o čemu se radi, a ostali su samo učlanjeni besplatno...
Pozdrav iz Niša...
Voja 065-2468-426
vojanw@beotel.net

Može i sve besplatno. Zarađuješ dok kupuješ!?!
Firma se zove lyoness. Da se uključiš ti treba mobilni nekog člana ili njegov id. Onda ti dobiješ svoju šifru pa možeš da uključuješ. Moj mob je 00381652468426. Na sajtu www.lyoness.bg možete sami da se uključite na "postanite klijent sega" ili na www.lyoness.de na "jetzt kunde werden" (treba da se prepozna sponzor). Dobijete besplatno karticu za identifikaciju vaše kupovine kod firmi koje potpišu ugovor sa lyoness-om. Kada imate karticu dobijete popust dok kupujete, kada nemate, popusta nema! Ne redite ništa novo. Trošite kao i do sada, a možete i da zaradite!
Ako uključujete ljude ili se sami uključe preko vaše šifre dobijaćete zauvek 0.5% od njihovog pazara + 0.5% od njihovih saradnika. Ako napravite mrežu od 1000 ljudi (uključite 30-40 koji ukluče po 30-40), a svi hoće jer je besplatno imaćete zaradu od oko 500 evra mesečno (ako svako preusmeri prodaju kod firmi partnera za oko 100 evra mesečno - moja procenjena vrednost kupovine kod ovih firmi). Biće megamarketa, benzinske pumpe, nameštaja i svega drugog, iz svakog vida prodaje ili usluge po jedna firma u svakom gradu...
Ovo je sitna para u odnosu na ono šta može da se zaradi, a ko hoće više može da dobije objašnjenje ako mi se javi... Počinje se u novembru kod nas, a dotle pravite unapred mrežu. Imate pred MLM informaciju za kojom svi sanjaju. Ne propustite priliku...

A što da ne? Organizuj im neku nagradu ili kupone da dobiju svaki deseti put besplatno i videćeš učinak posle nekoliko nedelja-meseci.
A ovde kupuješ svaki dan hranu, sokove, obuću, odeću i sve drugo...
Sada ne zaradiš ništa, a sa lyoness-om biće para za sve.
Ko napravi veliku mrežu ima da se obogati, a svi će da budu zadovoljni, jer popust daju firme partneri, a kupci samo štede i zarađuju. Firme dobijaju veliki broj potrošača pa daju rabat.
U inostranstvu su clanovi OMV, LUKOIL, OPEL, SAAB, INTERSPORT, PRAKTIKER, AQUAHOTEL, SHELL, i jos oko 11000 prodavnica. Pogledajte sajt ako mislite da je sve izmišljeno...
A zar bi ove firme pristale da daju popust da je sve ovo bez veze???
A i imena nisu bez veze... Sve giganti...
Nema šta da se izgubi, već samo moze da se zaradi...

Moja preporuka je da N I K A K O ne ulazite u dva sistema istovremeno, pošto ćete zaradjivati TOLIKO, da će biti potrebe, ne za knjigovodjom, nego i za knjogovodstvenim servisom....

Cenim svaki pokušaj i svaki MLM koji nije samo sa uplatom novca!!!
Zna se da uvek najbolje prođu oni na vrhu lanca (uglavnom), ali...
U novembru dolazi kod nas najnoviji MLM, po prvi put može SVE BESPLATNO!!!
Ko želi da zna o čemu se radi nek mi se javi. Zovem na mobilni, fiksni ili bilo kako... Nešto najozbiljnije i najbolje do sada, jer naš narod voli besplatno, pa bilo to bilo šta...
Zasada u Srbiji oko 7000 članova, a biće oko 500.000 moja procena. Napravite mrežu u vašem gradu, a i u delu Evrope za sada...
Saznaćete ovo kad tad, a sada ste među prvima jer samo nas dvadesetek zna u Srbiji o čemu se radi, a ostali su samo učlanjeni besplatno...
Pozdrav iz Niša...

Razmisljao sam o ovom i iskreno receno nebi zapostavio hemel radi ovog nikako. Hemel je pre svega nasa domaca kompanija i sa njima imam jako dobro iskustvo, pokazali su se kao kompanija koja je dostojna poverenja i slobodno je preporucujem svakom ko zeli da proba MLM poslovanje. Sto se tice ostalih sistema necu da ih kudim ali bio sam u nekoliko i nisu se pokazali kao hemel ni u jednom pogledu.

Da objasnim razliku između Hemela i lyoness-a.
Hemel se bavi prodajom određene vrste proizvoda, koji može da koristi samo nekoliko % populacije. Za razliku od njega lyoness ne prodaje ništa, već nas šalje u prodavnice koje on izabere gde možemo da kupimo SKORO SVE. SVE je mnogo veće od MALO. I lova može da bude mnogo veća gde je SVE nego gde je MALO.
Da ne kažem da je AVON u Mađarskoj partner-prodavnica LYONESS-a. Možda bude i Hemel kod nas, a onda ćemo da razgovaramo ko je mala, a ko velika riba...

Videćeš i ti sledeće godine reklamu kad 777 automobila u koloni od 5 km obiđu pola Evrope.
I pomislićeš tada "imao sam informaciju pre svih, još pre pola godine, a nisam je iskoristio..."
Imam ja i jednog Grka u mreži, za 3 nivoa ispod mene. Ko zna možda i tebe učlani...

E, pa vidiš, u tome je i razlika izmedju nas normalnih ljudi, i vas lezilebovića.

Neću nikada dopustiti da budem tri nivoa ispod nekoga, kada zaslužujem da budem IZNAD.

Ja u firmi imam najveću platu od svih, zato što govorim tečno tri strana jezika, plus održavam firmi kompjutersku mrežu, a ne zato što sam došla u firmu prva.

To bi bilo kao kada bi Ronaldinjo imao najmanju platu u Barceloni zato što je ZADNJI došao !!??

Povraćami se od takvog pristupa poslu, a i životu uopšte....

Ne razumeš binarnu matricu. U njoj zarađuje najviše onaj ko najviše razvije posao, a ne onaj ko zauzme prvi mesto. Da bi se dobile zarade, treba da imate razvijene obe strane i levu i desnu. Ako imate samo jednu, nema zarade. Za isplate se gleda slabija strana.
Na pr. ako sa jedne strane imate 1000 pozicija ispod Vas, a na drugoj 5, Vi ste zaradili isplatu za 5+5 pozicija. Ostalo Vas čeka dok ne dostignete na slabijoj strani sledeći nivo.
Naravno ko duže radi ima za početak više pozicija, ali brzo može da se pretekne svako, ako radite bolje.

E, pa vidiš, u tome je i razlika izmedju nas normalnih ljudi, i vas lezilebovića.

Neću nikada dopustiti da budem tri nivoa ispod nekoga, kada zaslužujem da budem IZNAD.

Ja u firmi imam najveću platu od svih, zato što govorim tečno tri strana jezika, plus održavam firmi kompjutersku mrežu, a ne zato što sam došla u firmu prva.

To bi bilo kao kada bi Ronaldinjo imao najmanju platu u Barceloni zato što je ZADNJI došao !!??

Povraćami se od takvog pristupa poslu, a i životu uopšte....

Jesi li ti vlasnik firme pa imaš najveću platu od svih, ili postoji gazda, za koga radiš, ili i direktor (znači treći si nivo minimum) (odmah daj otkaz iz tvog teksta).
A i napredovanje plate ti je limitirano. Za naše uslove možda i živiš dobro. Ali sve badava, kad nisi kući sa svojom rodbinom, prijateljima, i sl.
Isto kao što ni Ronaldinjo nema najmanju platu u Barseloni, ni u binarnoj matrici ko dođe zadnji nema najmanju platu.
Posao da bi bio idealan traba da zadovoljava neke od ovih stvari:
- rad u oblasti koju volite
- klizno radno vreme proizvoljne dužine
- mogućnost napredovanja i karijeru
- nemati nadređene
- sklapanje novih prijateljstava
- stalno usavršavanje
- putovanja radi razmene informacija sa partnerima
- ostvarivanje profita i dok ste na odmoru
- jedinstvenost i nepostojanje konkurencije...

MAT!

Back