• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

Млекомат Месомат Брашномат Уљомат ...

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
25.038
Да ли долази време ХРАНОмата ?

https://www.euronews.rs/srbija/poli...cajetine-postavio-prvi-mlekomat-u-srbiji/vest

Milovan Ninčić ima 10 krava i biznis u usponu: U centru Čajetine postavio prvi mlekomat u SrbijiКako i kome prodati mleko često je najveći problem domaćih stočara, ali Milovan Ninčić iz zaltiborskog sela Branešci prošle godine taj problem je rešio za stalno. Postavio je prvi i za sada jedini mlekomat u Srbiji u centru Čajetine i do sada na taj način prodao na hiljade litara kvalitetnog mleka. Za ovih 12 meseci izgleda da je zadao domaći zadatak poljoprivrednicima širom Srbije, jer su mnogi poželeli da urade isto što i on.

"Iz svih delova zemlje su me zvali i pitali kako i oni da postave mlekomat. Mnogi su u tome videli svoju šansu za opstanak, jer baviti se mlečnim govedarstvom postaje sve teže. Tako sam razvio još jedan posao, a to je uvoz mlekomata i prodaja. Zinteresovanih je mnogo, ali još uvek čekaju da se država oglasi po tom pitanju, jer čekaju subvencije. Na taj način spasiće se i srpsko mleko, ali i srpski seljak", kaže za RINU Ninčić.Цена храномата је 14 000 евра ... Како финансирати ако сте ПП ( пољопривредни произвођач ) ?!

Па пошто сте стално 'на нули' узмете донације од ЕУ или СРБ ... тако што одете до првога НОВЦОмата

Да ли же ускоро бити и ХЛЕБОмат ЧОКАЛОДОмат ЈАБУКОмат ВОЋОмат ПОВРЋОмат ....

Кошта ли СВАКОМАТ у збиру МАЊЕ него СУПЕРМАТ односно СУПЕРМАРКЕТ ...

Да ли и вама је ово горе не само економски подпуно логични неисплативо или се само нама чини ?

Када же бити АДВОКАТОмат ТАИСТОмат ФРИЛЕНСЕРОмат ....
 
Poslednja izmena:
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.