pile_babino
Ističe se
- Poruka
- 2.273
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je guzvani sir...u obliku federa...kao kod starih kreveta..a unutra je struktura kao kod piletine...baba je umrla a sa njom i sir..
Meni ovo ne zvuči strašno. Probala bih bez problema.Limburger je također poznat po svom prodornom mirisu. Bakterije koje se koriste za fermentiranje limburških i drugih optranih sireva je Brevibacterium linens; ista ona koja se nalazi na ljudskoj koži i koja je odgovorna za ljudski miris.[1] Vjerojatni razlog za to jest da su redovnici Limburga zaslužni za pronalazak sira ispočetka miješali mlijeko i skutu u sir tako što ga tukli svojim stopalima.
Šta je ''Ta Amerika''?
oo jubilarna 175. tema o mleku
nikako ne pijem mleko,ni cokoladno ni nista
ni jogurte odkad sam otisla iz srbije (znaci 10 i po god:? )
i potpisujem najlepsi su nasi sirevi(pre neki dan otvorim kutiju i svi popadamo a laura vice ko je prdnuo)
pa sta si ti radioto je guzvani sir...u obliku federa...kao kod starih kreveta..a unutra je struktura kao kod piletine...baba je umrla a sa njom i sir..
eh bre...uzeste nasledstvo ali ne tajnu sira...i kako to surutka ko kod piletine ne razumem![]()
ma mislim da nas preterano zaebavaju sa tim racovima.. poreklom sam iz brdsko-planinskih krajeva gde su ljudi pretezno orjentisani na mlecne proizvode, pa opet ne pamtim da je tamo neko oboleo od raka.. nis se ne boj, samo ti krkaj mlekce :wink:
evo mog omiljenog francuskog sira
http://www.sniw.fr/chr/1470_93168.jpg
pijem mleko
nekad mi dodje onako umesto vode da uzmem casu mleka
doduse u kuci pijemo ono od 0.1% valjda tako da nije mnogo masno ni tesko
inace zivim na mlecnim proizvodima
tipa jogurt,sirevi,mleko...e a volim i kozije i ovcije jos vise...
valjda sam od toga i porasla
i onda kako jedem uglavnom to mama mi prica kako cu da dobijem rak i kako ne treba da pijem mleko i nesto tupi (a ja je vidim samo kako bez zvuka otvara i zatvara usta) a onda ona uzme i sruci pola solje u kafu![]()