Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.624
bzvz mi te zamene ima i zajic,alpsko je bilo ok nisam ga skoro pio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas na svakoj zelenoj pijaci prodavce pravog kajmaka i sira, pravo mleko i pravu surutku
imas na svakoj zelenoj pijaci prodavce pravog kajmaka i sira, pravo mleko i pravu surutku
i znala livadu na kojoj je pasla, rado bih konzumirala njene proizvode . Kao što sam, uostalom, to i radila u detinjstvu, na selu kod rodbine. U ovo što se prodaje po našim zelenim pijacama nemam poverenja.

Hvala ti, viđala sam ihGeneralno u Srbiji krave slabo viđaju livadu, naročito ove iz bliže okoline Beograda, te tako ne verujem u "prave" produkte. Većina krava ceo svoj "radni vek" ne izađu iz štale. Kao što rekoh, kad bih lično poznavala kravu
i znala livadu na kojoj je pasla, rado bih konzumirala njene proizvode . Kao što sam, uostalom, to i radila u detinjstvu, na selu kod rodbine. U ovo što se prodaje po našim zelenim pijacama nemam poverenja.
)evo tu jakovo iza surcina pasu krave,i ovce i koze po livadama,u ripnju isto,ma i blize umka,u ostruznici prodaju kozje proizvode sa puta vidi se tabla,lepo kuc kuc dobar dan da probamo jel pravoHvala ti, viđala sam ihGeneralno u Srbiji krave slabo viđaju livadu, naročito ove iz bliže okoline Beograda, te tako ne verujem u "prave" produkte. Većina krava ceo svoj "radni vek" ne izađu iz štale. Kao što rekoh, kad bih lično poznavala kravu
evo tu jakovo iza surcina pasu krave,i ovce i koze po livadama,u ripnju isto,ma i blize umka,u ostruznici prodaju kozje proizvode sa puta vidi se tabla,lepo kuc kuc dobar dan da probamo jel pravo

evo tu jakovo iza surcina pasu krave,i ovce i koze po livadama,u ripnju isto,ma i blize umka,u ostruznici prodaju kozje proizvode sa puta vidi se tabla,lepo kuc kuc dobar dan da probamo jel pravo

ja mislim da se doticna samo femka![]()
Zbog krave i mleka.... 
Mo'š misliti!Zbog krave i mleka....
Dotičnoj je, zapravo, svejedno. Može da živi bez mleka.

Meni se mleko oseca na kravlji gnoj......![]()

Мислиш на гнојиво или баш на гној?

Gnoj, pravi pravcati gnoj, umrla bela krvna zrnca kojih je krava puna i izlucuju se kroz meleko....![]()
Фуј, па где си то нашао да омиришеш?
Ма не то, него где си омирисао крављи гној?