Miller
Legenda
- Poruka
- 55.719
ja mislio vi neka mlada zenaMeni u ovim godinama to je idealan način. Imaš svoj mir, doziraš vidjenja kako vam odgovara.
ja mislio vi neka mlada zenaMeni u ovim godinama to je idealan način. Imaš svoj mir, doziraš vidjenja kako vam odgovara.
mogu i sa decom da odu na Maldive,HavajeНисам ни ја чуо да нека жена мрзи децу.
Наравно лакши је живот и комфор нећу децу, ајмо Малдиви, ајмо Париз..
Zavisi ko gleda, za nekog dedu sam sigurno curetakja mislio vi neka mlada zena
Znaci, da nisam imala dete, imala bih za Maldive i Pariz.Нисам ни ја чуо да нека жена мрзи децу.
Наравно лакши је живот и комфор нећу децу, ајмо Малдиви, ајмо Париз..
Yeah right...Ко год не жели кајаће се у старости.
A zašto bih želeo "teži" život?Наравно лакши је живот и комфор нећу децу, ајмо Малдиви, ајмо Париз..
za njih nije tracenje zivota.neke zene vole slobodu,neke ne vide sebe kao roditelja,neke ne zele dodatne obaveze-velika odgovornost i tako dalje. https://elle.rs/Stav/Zivot-i-ljubav...oje-su-odlucile-da-ne-zele-da-budu-majke.htmlSamo porodica ima smisla sve ostalo je tracenje zivota
Majčinstvo nikada nije bila moja ambicija. Ne razmišljam o tome. Nikada nisam imala klasična očekivanja da ovo moram napraviti od 19. godine ili da ću ono odraditi do 25. godine. Jednostavno živim dan po dan. - Renee Zellweger, glumicaSamo porodica ima smisla sve ostalo je tracenje zivota
Govoriš za sebe?Samo porodica ima smisla sve ostalo je tracenje zivota
Тачно.Samo porodica ima smisla sve ostalo je tracenje zivota
A nije ti palo na pamet da mnogi koji imaju decu takodje su u domu jer su bolesni,nisu svesni ni sebe ni te dece,opasni su po sebe, okolinu.. ?Ови што немају децу а вуцарају се по домовима кају се што нису имали децу. Сад би имали дом и ко да брине о њима.
А и за дом треба мин 600 евра.. Колике су просечне српске пензије ?
Машиш поенту.Znaci, da nisam imala dete, imala bih za Maldive i Pariz.
Jer, jelte, ne moze se zbog dece![]()
C za sveGovoriš za sebe?
Ne bih rekla. Pre bih rekla da si ti malo omasio.Машиш поенту.
Život nije šablon. Svako nek živi svoj život kako misli da treba dogod time ne ugrožava drugog.Mnogi su gledali Sex i grad, pa je saga o uspesnoj,neudatoj devojci postala veoma popularna, onda se ta ista udala za tipa sa kojim je trckarala od stana do stana al odlucila da nije majcinski tip. Da se razumemo, niko meni nije kriv sto sam poletela i udala se rano, al povremeno zameram danasnjim devojkama i njihovim shvatanjima. Za sve postoji pravo vreme, svako ima prava da organizuje zivot onako kako smatra da treba , nije svako majcinski tip, finansije ne dozvoljavaju svima takvu samostalnost, sve ja to razumem. Ne razumem poentu svako na svome, ako ne umes da sacuvas svoju tisinu i u braku, zajednici, onda nije do zajednice, do tebe je i izbora partnera.
Ti masis zivot.Машиш поенту.
Da li je ženama prošao život,mladost ako nisu osnovale porodicu,udale?Prošlo je 28,32,33,34,35,41,44,45.Toliko godina ali one i dalje godinama se vucaraju sa istim momkom-čovekom ili je sama,ponekad je u kratkoj vezi?Ona živi sama ima svoj stan,on živi sam ima svoj stan,malo je ona kod njega dva - tri dana,malo je on kod nje dva-tri dana.Da li biste mogle tako da živite?
e to ne znamЈел жив он?
Jest moj zemljak,ali odavno nista nisam cula o njemu.e to ne znam
treba pitati zemljake iz Bosne
nije i ima veze sa temom.roman pravi
Ovo je bila molba..sledeci put saljem sarmat.nije i ima veze sa temom.roman pravi![]()