Mladji muškarac voli starije žene

Ja sam imao 19 ona 15 godina više, 5 godina bili zajedno. Sa njene strane sve korektno, volela "piletinu" i to je sve ok. I meni je prijala njena zrelost, sto zna sta hoce, sto je formirana ličnost za razliku od mojih vrsnjakinja. I super je izgledala te se ta razlika nije toliko ni videla. A mozda sam i pogresio kad ramislim, ona se preselila za Beograd zbog posla, ja sam tad studirao, ona je potencirala brak i da predjem u BG, ja sam bio u fazonu mlad sam ja za brak, hocu da se glupiram još. drugim recima nezreo, balav.. i eto nakon natezanja mesecima, konstantnih rasprava, otisli svojim putevima. Posto sam ja bio nezreo, i paralno sam se isto 5 god vidjao sa jednom vrnjakinjom, malo mladjom, negde sam ih u isto vreme i upoznao, ja i sa njo raskantam, povotilo me pa kad rusim mostove rusi sve, o nju sam bas ogresio dusu, mladost nezrelost, pa mislim dovoljno je da mi je moto bio, malo je jedna zena, arapski svet je u pravu, a o vezama mimo njih dve (sigurice), šemama, varijantama, avanturama, desilo se pa ponovo i ponovo za to vreme da ne govorim. Poenta nek se spasila..ili su se spasile.

Malo sam otisao presiroko, al razumem u potpunosti, pa i sad mi više prijaju starije, a imam 35

Eto tvoj primer. Zabavljali ste se pet godina, to nije malo.
Ali ona tebe vise nije mogla da ceka, ipak je vec ulazila u godine kada zene teze mogu da se ostvare kao majke, zelela je da udjete u ozbiljnije odnose, pretpostavljam i decu. Ti nisi zeleo / bio spreman na to (nebitno iz kog razloga) i puklo je.
Mislim da bi u obrnutoj situaciji muskarac komotnije mogao da pokaze vise strpljenja i da jos ceka sa manjom bojazni da nece postati otac.
Naprosto je bioloski tako.
Naravno sve ovo ako pricamo o ozbiljnim vezama koje logicno idu ka braku i deci.
Ako ne, ako su u pitanju seks seme gde se odmah postave granice, onda nebitno.

Back