bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.813
Samo fora je da informer pise ono sto oni hoce da cuju, ne obratnoInformer čitaoci.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo fora je da informer pise ono sto oni hoce da cuju, ne obratnoInformer čitaoci.
Oni recimo očekuju neki ultimatum danas i pobedonosno odbijanje istog.Samo fora je da informer pise ono sto oni hoce da cuju, ne obratno
Antifu i GlobuDa, ako bi ih sakupio sve u jednoj emisiji na kraju bi se složili da antifu treba istrebiti i proglasiti dinastiju Tramp. Eno Nogo gusla o tome.
Prosleđujem Vam odgovor koji sam na ovo pismo, u internoj prepisci Pokreta, uputio Slaviši Ristiću. Političarima i tajkunima, naviklim na novčane prilive iz Upravnih odbora kompanija i preduzeća, ali nenaviklim da posećuju muzeje, neka objašnjenja ipak se moraju dati.Političarima i tajkunima, naviklim na novčane prilive iz Upravnih odbora kompanija i preduzeća, ali nenaviklim da posećuju muzeje, neka objašnjenja ipak se moraju dati
A sta je Mladja??kovic je profesor na fakultetu dakle za mladju glasam.
Suvlasnik pečenjare "Majaja Rosija"A sta je Mladja??
Ubaci jos patriota u anketi
Poštovani gospodine Vukadinoviću,
Objavljivanje pisma Slaviše Ristića na sajtu NSPM potvrđuje da je reč o smišljenom pokušaju da se razbije Pokret za odbranu Kosova i Metohije. Gospodin Ristić i njegovi prijatelji nisu dali zajedničku ostavku, nego su odlučili da vode gotovo svakodnevnu kampanju. Oni će najbolje znati zašto i u čijem interesu pokušavaju da uvuku Pokret za odbranu Kosova i Metohije u svoj svet stranačkih i tajkunskih sukoba i strasti. Dovoljno je videti sa kim su se udružili. Vremenom će to svima postati još jasnije.
Prosleđujem Vam odgovor koji sam na ovo pismo, u internoj prepisci Pokreta, uputio Slaviši Ristiću. Političarima i tajkunima, naviklim na novčane prilive iz Upravnih odbora kompanija i preduzeća, ali nenaviklim da posećuju muzeje, neka objašnjenja ipak se moraju dati.
Poštovani gospodine Ristiću,
Primio sam Vaše pismo. Izneli ste niz optužbi i, potom, očekivanje da sa Vama neću polemisati. Na političke diskvalifikacije, kojima apsolutizujete svoju poziciju i pravdate svoje greške, zaista neću odgovarati.
Vi očigledno ne razumete šta je i čime se bavi Istorijski muzej Srbije i šta u njemu, bez ikakve nadoknade ili privilegija, rade profesori istorije sa Filozofskog fakulteta. Nama i na Fakultetu plate isplaćuje Ministarstvo prosvete. Očekujem da će u listu sumnjičenja koje mi Vi i Vaši prijatelji redovno upućujete, ući i zahtev da se i toga odreknem.
Želim Vam sve najbolje u Vašem daljem radu.
Srdačan pozdrav,
Miloš Ković
http://www.nspm.rs/polemike/odgovor...-pokreta-za-za-odbranu-kosova-i-metohije.html
Njet.Milos logicno vodi na anketi
U maju 2010. tadašnji crnogorski premijer i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović označio ga je kao čoveka zaduženog da pomaže opoziciju u Crnoj Gori.A sta je Mladja??
To je zanimanje?U maju 2010. tadašnji crnogorski premijer i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović označio ga je kao čoveka zaduženog da pomaže opoziciju u Crnoj Gori.
S400.
Nemoj da vredjas Kostunicu i Kovica.Ako bi se spojili Mlađa i Ković u jedno možda bi se dobio Koštunica.
Opet si pila tomovacu?To je zanimanje?
Solidan hibrid.Ako bi se spojili Mlađa i Ković u jedno možda bi se dobio Koštunica.
Ako bi se spojili Mlađa i Ković u jedno možda bi se dobio Koštunica.
To su neke face?Nemoj da vredjas Kostunicu i Kovica.
Ja mislim da bi ti trebalo da se kandidujes.Bilo je tu pokušaja u tom smeru, i to prilično ozbiljnih, ali izgledi su sve manji i manji. Posle svega što se izdešavalo, iz ove perspektive bih rekao da su sada potrebne i doslovno godine da se zakopaju ratne sekire.
Ono što ostaje interesantno jeste pozicioniranje Narodne stranke u ovom raskolu. Narodnjaci su napustili SZS u Beogradu, a rasplet situacije u čitavoj tzv. Ujedinjenoj opoziciji Srbije u senci formiranja Skupštine slobodne Srbije (te na relaciji Đilas-Vuk sukoba) presudiće izlazi li NS iz cele priče i u kom formatu. Ako nastavi da se situacija kreće u tom smeru, stajanje na Kovićevu stranu je logičan i prirodni potez (bez obzira na poziciju DSS-a, ili kako god se bude zvala ta nova stranka, u pozadini).
Ne znam sta je tomoovaca.Opet si pila tomovacu?
Rekoh s400.
Nema dalje komentara,čovek iz naroda.
NE , vidi kada gledaš Mladju ondavidis neku emociju, nekako deluje setno.Toliko predstavlja nacionalisticku scenu taj Mladja da ga podrzava cak i Komi, aka Deki YU.
A blizak prijatelj mu je Jugo Levicar Djilas.