Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
heh ja sam se upravo vratila iz njihove kancelarije... uplatila sam chlanarinu i prijavila se za nekoliko kampova pa tju videti shta tju da dobijem... nisam imala ranija iskustva
Mozda je bolje da se ide preko Volonterskog centra Vojvodine, posto oni, kao i MIS, nude iste kampove, samo sto je clanarina 2500 din (umesto 4000 kod MIS), a mozes se prijaviti elektronski. Pored toga, posalju ti kataloge na e-mail, imaju mailing listu na kojoj mozes da ih pitas sta hoces. U svakom slucaju, ako budem isla, idem preko njih. Bas merkam neke kampove za Nemacku, ali videcemo.
ja bih da se uclanim u neki od ova dva..ali ne znam u koji..a i nisam iz bgd-a..sve mi se cini da oni organizuju neko pripremanje volontera...a ja na to ne bih mogla da idem...
a inace bih isla u septembru...mozda da cuvam kornjace na galapagosu =)
pa mozesh da stavish vishe kada se prijavljujesh... ja sam stavila /ovim redosledom/: finska-helsinki, poljska, finska, sankt peterburg
izprva sam htela na moru, primorju i slichno, ali nisam nashla nishta shto mi se svidja... vishe volim rad sa ljudima nego neke druge aktivnosti tipa restauracije zamka u francuskoj... kornjache u mexiku i majmuni u japanu su sjajne stvari ali odkud mi pare za kartu do japana/mexika? ako platjam kartu otitji tju ko chovek turista... meni su jako interesantni kampovi u indiji i ugandi, ali nije to najbezbednije, boleshtine i sve, nije mi josh vreme za to... nemachka mi je dosadna za sve pare, u shpaniji su kampovi glupi po meni, francuska tu i tu, grchka je super, meni se jako svidja, ali kada sam se ja prijavljivala za to nije bilo mesta... ovo sam izabrala jer su u pitanju veliki gradovi, pa tju to iskoristiti kao turistichki obilazak te zemlje... eto