Mladića skalpirali usred Splita: Kožu su mi gulili s glave

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
'Bilo ih je šest, sedam, Bez ikakva razloga divljački su me izmasakrirali. Ne znan ni sam koliko sam leža krvav na ulici', kaže Domagoj Galić koji se vraćao kući s proslave mature

SPLIT - Proslava pete godišnjice mature u petak navečer za 23-godišnjeg zubnog tehničara Domagoja Galića iz Splita završila je 'posjetom' Hitnom kirurškom prijamu splitske bolnice, nakon što ga je, kako sam kaže, bez ikakvog razloga, napala i brutalno pretukla skupina mladića kad se oko tri sata ujutro vraćao kući s proslave, javlja Slobodna Dalmacija.

U bolnici mu je naknadno dijagnosticirano napuknuće jagodične kosti, oštećenje rožnice oka, izbijena su mu dva zuba, jedan prelomljen na pola i dva oštećena, ima višestruke podljeve, posjekotine i razderotine po čitavom tijelu.

No, o proživljenoj torturi i užasu najbolje svjedoči to što je Domagoju poviše čela doslovno oguljeno nekoliko centimetara kože s kosom, kao da ga je netko pokušao skalpirati.

Nakon što je u subotu oko 13 sati otišao u splitsku bolnicu, liječnici su obavijestili policiju koja je potom vrlo brzo privela na razgovor 21-godišnjeg Hrvoja Đ. iz Splita. On je priznao policajcima da je napao i ozlijedio Domagoja, a kao razlog je naveo da ga je ovaj provocirao, vrijeđao i svašta mu dobacivao u autobusu, piše Slobodna Dalmacija .

domagoj1_491457S0.jpg

http://www.jutarnji.hr/skalpirali-i...-mu-nekoliko-centimetara-koze-i-kose/1031099/

Ovi divljaci počeli među sobom da se kolju.

Poslednja izmena:

Back