Mladić ubijen sekirom na Novom naselju

toz972

Poznat
Poruka
8.370
Mladić ubijen sekirom na Novom naselju

Telo dvadesettrogodišnjeg mladića iz Titela pronađeno je u bunaru na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Evrope iza pumpe, a novosadska policija je uhapsila Stefana Stanojevića (25) iz Štrpca, zbog sumnje na ubistvo.

policija_traka_700.jpg


Kako saznaje 021, ubistvo se dogodilo 31. decembra, a sumnja se da je uhapšeni sekirom usmrtio dvadesettrogodišnjeg Đorđa Jovanovića.

Leš je bio u bunaru više od mesec dana, što je otežalo identifikaciju. Međutim, policija je uspela da identifikuje žrtvu, a potom ubrzo istragom pronađe osumnjičenog za ovo krivično delo.

Zbog sumnje da je prisustvovala ubistvu, a nije ga prijavila, uhapšena je i J. J. (29) iz Novog Sada, koja se tereti za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.

Oboje su zadržani do 48 sati, a sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor, do 30 dana.
Autor: 021.rs
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Hronika/233377/Mladic-ubijen-sekirom-na-Novom-naselju.html

Još jedan uobičajni dan u lideru u regionu. Pre nekoliko nedelja u Novom Sadu teško izranjavan mladić sekirom. Sada ubistvo sekirom. Ne sekirajte se biće još gore.
 
Moguće je i tako nešto. Verovatno su imali sreće da brzo prikupe dokaze o tome ko je ubica.

Telo se raspadlao mesec dana u bunaru, da je hladno vreme pa da se telo ne raspadne toliko al napolju je isla temp i preko 10-15c.
Ubicu one pevaljke nisu nasli vec nekoliko godina ( mada ja sam ubedjen da ju je neki poliicar ubio ) a ovamo izvadili les iz bunara i resili ubistvo. KAo oni na CSI seriji.
 

Back
Top