Mladić svakog od nas košta 159 evra mesečno

Poruka
21.478
Svaki građanin Srbije mesečno izgubi 159 evra zato što haški optuženik Ratko Mladić još nije uhapšen i isporučen Međunarodnom sudu pravde.

Bivši komandant Vojske Republike Srpske košta državu ukupno 1,2 milijarde evra godišnje, jer je zbog njega blokiran prijem Srbije u EU. A samo neposredni trošak angažovanja 10.000 operativaca koji su svakodnevno u potrazi za Mladićem iznosi godišnje između 10 i 12 miliona evra.

Inače, analitičari su još 2006. upozoravali da neizručenje haških optuženika vodi ka „izolaciji Srbije od evropskih tokova", što će negativno uticati na standard stanovništva zbog smanjenog obima donacija, rasta kamata, povećanja inflacije, rasta nezaposlenosti jer u državi visokog političkog rizika opada dinamika privatizacije i priliv stranih investicija.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...dić+svakog+od+nas+košta+159+evra+mesečno.html

Ima dosta istine u ovoj racunici....

......ha ha ha ha .............

Шта се смејеш,када су ехперти израчулали зашто ти је мала плаћа?
Ето чим га испоруће чека те повишица од 159 ојера.Са све каматама.
Плус акције у иљадама долара.Јер кад крену распродаје, пардон инвестиције..............

Плус акције у иљадама долара.Јер кад крену инвестиције, пардон распродаје..............

A sto se ti sprdas....?
Jesi vec zaboravio, koliko nam je bilo lakse
kad su prodali Milosevica....?
Jesi li zaboravio lovu, koju smo tad dobili....?
:per: :per: :per:

Плус акције у иљадама долара.Јер кад крену распродаје, пардон инвестиције..............

........pa zbog toga sam ja nabavio psa labradora pokazao mu neke ratkove slike i sad krecemo u lov,ako ga prepozna i ulovi smatrajte da sledeceg meseca imate povecanje za 159 eura i tako u buduce i shto bi rekla stara srpska .......".......a na dan bezbednosti ako me se sete sete a ako ne ipak je to bila moja duznost........."...............

Ima dosta istine u ovoj racunici....

А КОЛИКО НАС КОШТАЈУ ОВИ "ПОШТЕНИ",А ЈОШ ЛЕПШЕ КОЛИКО ЋЕ НАС ТЕК КОШТАТИ,АКО НЕКО ДОБИЈЕ 72 МИЛИЈАРДЕ ЕВРА ЗА ДЕСЕТ ГОДИНА,А НЕ МА НИКАКВЕ КОРИСТИ ЗА НАРОД И ДРЖАВУ СРБИЈУ,ПА ОВО СВЕ ЈЕ СИЋА,АЛИ..............ОТИЋИЋЕ И ПОШТЕНИ

........pa zbog toga sam ja nabavio psa labradora pokazao mu neke ratkove slike i sad krecemo u lov,ako ga prepozna i ulovi smatrajte da sledeceg meseca imate povecanje za 159 eura i tako u buduce i shto bi rekla stara srpska .......".......a na dan bezbednosti ako me se sete sete a ako ne ipak je to bila moja duznost........."...............

Moj ti je savet da ga prvo dresiras....
Uzmi nekog sa foruma da ga uci da laje....za pocetak....
Ja bi ti preporucio dvojicu....
:per: :per: :per:

Браво господине.
Најбоље је особним примером показати пућанству еуропске србије њену будућност.

Drljevic.jpg

Back