Mladić se dobro krije

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.392
BEOGRAD, 11. maja 2011. (Beta) - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa Haškim tribunalom Dušan Ignjatović izjavio je u sredu da se haški optuženik Ratko Mladić, ukoliko je živ, dobro krije i uspešniji je od svih koji ga traže.

"Mladić se očigledno dobro krije. Ukoliko je živ, on je za sada uspešniji. Treba da bude uhapšen i verujem da će u momentu kad se to desi biti izručen Haškom tribunalu", kazao je Ignjatović RTV B92.

On je istakao da niko razuman ne može da spori postojanje političke volje za saradnju Srbije sa Haškim sudom i da je ta saradnja blizu stoprocentne, što nije slučaj, kako je kazao, u mnogim drugim oblastima.

Ignjatović je kazao da je glavni tužilac tog suda Serž Bramerc nezadovoljan saradnjom, jer nisu uhapšeni Mladić i drugi begunac Goran Hadžić, a želeo bi da se to desi u vreme njegovog mandata.

Prema rečima Ignjatovića, delimičan je uspeh za zemlju to što će, kako je kazao, izveštaj Bramerca biti "manje-više" isti kao u decembru.

promenio pol.
provereno

29p9j7p.png

лепо речено...."уколико је жив"

мада ја бих рекао и нешто друго

"уколико је ван Србије где га једино и траже (Босна, Русија, Црна Гора...)"

Да сам на његовом месту (а нисам његов фан) никада не бих дозволио да ме ухвате..........ако треба и цијанид у последњој секунди...то је часније него постати експонат у хагу на који сви дижу ногу само због тога што је свој посао успешно радио упркос жељама оних који га сада прогањају.

Ma, čuo sam za nekog oficira vazduhoplovstva Pavlovića koji je u vrijeme NATO bombardovanja izbacio kopilota, mlađeg čovjeka, iz aviona. Sjeo u pokvareni avion (radar) i odletio prema tridesetak NATO aviona. Odletio u smrt za domovinu. Svaka mu čast na patriotizmu i hrabrosti! Pokoj mu duši!

Mladić je pi3da, krije se, umjesto da sam ode na taj sud i tako skine opterećenje koje koči komšijsku državu Srbiju na putu ka Evropi!

Možda ja griješim, pa Srbiju ne interesuje ulazak u EU. Molim da uzmete ovo u obzir, pa da mi oprostite ako živim u neznanju.

Poslednja izmena:
лепо речено...."уколико је жив"

мада ја бих рекао и нешто друго
"уколико је ван Србије где га једино и траже (Босна, Русија, Црна Гора...)"
Да сам на његовом месту (а нисам његов фан) никада не бих дозволио да ме ухвате..........ако треба и цијанид у последњој секунди...то је часније него постати експонат у хагу на који сви дижу ногу само због тога што је свој посао успешно радио упркос жељама оних који га сада прогањају.

Ma jajara je to ko i sloba, predao se i otisao u Hag da nas bruka pred celim svetom umesto da je sebi svirnuo odma metak u glavu...

Ma, čuo sam za nekog oficira vazduhoplovstva Pavlovića koji je u vrijeme NATO bombardovanja izbacio kopilota, mlađeg čovjeka, iz aviona. Sjeo u pokvareni avion (radar) i odletio prema tridesetak NATO aviona. Odletio u smrt za domovinu. Svaka mu čast na patriotizmu i hrabrosti! Pokoj mu duši!

Mladić je pi3da, krije se, umjesto da sam ode na taj sud i tako skine opterećenje koje koči komšijsku državu Srbiju na putu ka Evropi!

Možda ja griješim, pa Srbiju ne interesuje ulazak u EU. Molim da uzmete ovo u obzir, pa da mi oprostite ako živim u neznanju.

Већу глупост дуго нисам прочитао

Nalijepi ti mene!
Uputi me, molim te i reci mi jesi li ti za to da Srbija krene ka EU?

Далеко од тога да сам те "налијепио" (шта год да то значи а да нема еротску конотацију)
А Еу..............нисам ЗА .....
партнерски односи са њима су савим ОК........само неутралност.

svi vlastodršci, predsednici, vojskovođe isl su pre svega - ego manijaci.
dakle život im je itekako mio i ne pada im na pamet da ga izgube.

Imali smo jednog što se krio i "tihovao", pa je verovatnije da se i ovaj krije samo..što se više krije to će veća sramota da bude kada ga pronađu.

časnije je bilo da se ubio i ostavio srbiji pismo, testament, prouku. Ovako...ako živi kao jazavac neka ne očekuje ni veće poštovanje.

svi vlastodršci, predsednici, vojskovođe isl su pre svega - ego manijaci.
dakle život im je itekako mio i ne pada im na pamet da ga izgube.

Imali smo jednog što se krio i "tihovao", pa je verovatnije da se i ovaj krije samo..što se više krije to će veća sramota da bude kada ga pronađu.

časnije je bilo da se ubio i ostavio srbiji pismo, testament, prouku. Ovako...ako živi kao jazavac neka ne očekuje ni veće poštovanje.

Ја, према онима што изручиште с осмјехом у букагијама, баш гајите огромно поштовање.
Толика су средства издвојена за њихову одбрану, да су чак и балони ономад пуштани по демокрацијском београду.....

Далеко од тога да сам те "налијепио" (шта год да то значи а да нема еротску конотацију)
А Еу..............нисам ЗА .....
партнерски односи са њима су савим ОК........само неутралност.
Pa, obično se sagovorniku nalijepi neka karakteristika tako da on ''ostane bez teksta'',....I onda, se nastavi diskusija, u tom svjetlu...Na to sam mislio.
Ne možeš biti neutralan, ako te na putu ka EU čekaju pristupni fondovi da se država izvuče iz ekonomsko-privrednih vanaGo!

NATO neutralnost, to je ok, ali EU...Grozno bih se osjećao da mi komšije ne budu u EU, a Hrvatska i BiH budu članice.

Pa, obično se sagovorniku nalijepi neka karakteristika tako da on ''ostane bez teksta'',....I onda, se nastavi diskusija, u tom svjetlu...Na to sam mislio.
Ne možeš biti neutralan, ako te na putu ka EU čekaju pristupni fondovi da se država izvuče iz ekonomsko-privrednih vanaGo!

NATO neutralnost, to je ok, ali EU...Grozno bih se osjećao da mi komšije ne budu u EU, a Hrvatska i BiH budu članice.

Никаву карактеристику ти нисам налепио...провери.

А неутралан се може бити мада је то веома тежак и дипломатски захтеван посао...а да ми комшије буду у ЕУ а ја не...........па могу само да им пожелим да остваре своје жеље и снове али да мене са тим не смарају нитида ме терају у исти кош........једнобразност и униформност никоме није донела ништа добро.

Никаву карактеристику ти нисам налепио...провери.

А неутралан се може бити мада је то веома тежак и дипломатски захтеван посао...а да ми комшије буду у ЕУ а ја не...........па могу само да им пожелим да остваре своје жеље и снове али да мене са тим не смарају нитида ме терају у исти кош........једнобразност и униформност никоме није донела ништа добро.
Pa, ako je iko multi-kulti višeznačan, to su Srbija i BiH, a za ove dvije države sam put ka EU je važniji od čina prijema u EU. Taj put je popločan €€€ kredita iz pristupnih fondova i slično,...!

Back