Mladić pao sa 13 metara visine kod Vojnog muzeja

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Mladić star oko 28 godina pao je jutros oko dvadeset minuta pre tri sata kod Vojnog muzeja, u neposrednoj blizini mesta gde se održavao "Belef na Kališu", i zadobio povrede kičme i grudnog koša, ali mu je pritisak bio dobar i nije gubio svest dok je vožen do Urgentnog centra
Jedan mladić pao je noćas sa visine od 13 metara na beogradskom Kalemegdanu i zadobio povrede kičme i grudnog koša, ali nije gubio svest, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić star oko 28 godina je oko 2.40 časova pao s velike visine kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u čijoj se neposrednoj blizini održavala kulturna manifestacija “Belef na Kališu”.

Zadobio je povrede kičme i grudnog koša, ali mu je pritisak bio dobar i nije gubio svest. Mladić je prevezen u Urgentni centar.

Prema rečima Macure, prošlu noć obeležile su brojne tuče. Registrovano je 14 intervencija i nije bilo transporta u dežurne medicinske ustanove, već su lica sa lakšim povredama zbrinuta na licu mesta, izuzev u nekoliko saobraćajnih udesa, čiji su akteri zbog zadobijenih povreda prevezeni u Urgentni centar.

Sinoć u 21.21 sat u Ulici Pere Segedinca na Novom Beogradu povređen je pešak, 33-godišnja žena, koja je zadobila povrede glave, vrata i kuka, i dečak od tri godine, koji je takođe zadobio povrede glave i imao razderotinu na ustima, pa su oni prevezeni u Urgentni centar.

Pet minuta posle ponoći, na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića na Novom Beogradu trojica dvadesetjednogodišnjih mladića su povređeni, a zadobili su kontuzije glava i prebačeni u dežurnu medicinsku ustanovu.

U 00.37 sati u Ulici Vojislava Ilića muškarac od 45 godina zadobio je ozbiljnije povrede prilikom prelaska ulice.

Pešak je bio pijan i u saobraćajnoj nesreći zadobio je razderotine kuka i potres mozga i izgubio je svest. Prevezen je u Urgentni centar.

Pola sata posle ponoći u saobraćajnoj nesreći povređena su dva lica, vozač i suvozač od 27 i 26 godina, i zbog lakših povreda prebačeni su u Urgentnih centar.

Tokom proteklih 24 sata bila je 251 intervencija, od kojih 75 na javnom mestu, a lekarima su se najčešće javljali astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici, kao i osobe sa hipertenzijom, navela je Macura.

http://www.telegraf.rs/vesti/277652-nocas-na-kalisu-mladic-pao-sa-13-metara-visine-kod-vojnog-muzeja
 

Back
Top