Mladic je mucen konc logoru Bondstil

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
weekly-world-news-ufos-abducting-cows.JPG

Однекле га јесу довели. И сами мештани села кажу да се сви знају у селу и да он ту није живео и да је доведен два дана пре хапшења.

Југослав Петрушић је рекао да су га држали док не буде умртвљен и док не уклоне документе за одбрану Срба. Зато су га сад одлучили осудити, јер у наредним годинама планирају уништење Републике Српске.

e ako je Jugoslav reko...

Одавно рекао, по његовим сазнањима. Има бар годину дана кад је то рекао у једној емисији. И сад видимо да је баш тако. Тотално измучен човек, а доведен пар дана пред хапшење у то сеоце.

Само апсолутно глуп човек може да прихвати да је Младић био сво време код рођака. Свака баба сера би прво тражила код родбине, а камоли тимови за потрагу и полиција. Али све може да се каже кретенима који шене пред заставом ЕУ.

Poslednja izmena:
Ako su ga stvarno sve ovo vreme drzali u Bondstlilu onda me ne cudi da se za to do sada nije znalo...Ja sam od 1999. do 2005. radila kao KAFOR i UNMIK prevodilac i bila u prilici da puno puta posetim Bondstill...prava mala Tvrdjava, gradic za sebe...dusu dalo za skrivanje necega, ili nekoga.

Ako su ga stvarno sve ovo vreme drzali u Bondstlilu onda me ne cudi da se za to do sada nije znalo...Ja sam od 1999. do 2005. radila kao KAFOR i UNMIK prevodilac i bila u prilici da puno puta posetim Bondstill...prava mala Tvrdjava, gradic za sebe...dusu dalo za skrivanje necega, ili nekoga.

мммм фокси лејди
дај неки фото на пепе :per:

28.05.2011 15:48-10:33

btnminus.gif
Smanji tekst
btnplus.gif
Povećaj tekst

Mladića prebacili iz Bondstila u Lazarevo?!

- Vlast je dužna da kaže gde je bio Ratko Mladić sve ovo vreme, odakle su ga doveli ovako psihofizički iznurenog, jer je svima jasno da nije živeo u Lazarevu - kaže za S media portal biograf generala Ljiljana Bulatović. Ona dodaje da bi trebalo razmisliti o priči pokojnog Brane Crnčevića koji je govorio da Mladića drže zarobljenog u Bondstilu.

news_65486.jpg

Ljiljana Bulatović, biograf generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, kaže da apsolutno veruje pričama meštana Lazareva koji tvrde da najtraženiji haški begunac nije živeo u njihovom selu.

- Pokojni Brana Crnčević često je govorio kako se Ratko Mladić nalazi u zarobljeništvu, u američkoj vojnoj bazi Bondstil na Kosovu - navodi sagovornica S media portala. - Crnčević je verovao da je general Mladić u Bondstilu podvrgnut psihofizičkom iznurivanju, te da će biti 'prikazan javnosti' onda kada ga budu, po njihovim monstruoznim merilima, dovoljno urušili. Da kad se pojavi, sruši o sebi sliku kao o fizičkoj, moralnoj i vojnoj gromadi...

Biograf generala Mladića kaže da je u neverici primila vest o njegovom hapšenju:

- Javile su mi kolege iz medija, ali kako je informacija pristigla iz Hrvatske, u prvi mah sam pomislila da je reč o još jednom 'kombinovanju'. Međutim, kada je pet minuta kasnije telefon besomučno počeo da zvoni, shvatila sam da je vest ipak istinita. Uprkos svemu, ja još uvek ne mogu da prihvatim činjenično stanje, jer sam verovala da ću ga dočekati na slobodi.

http://www.smedia.rs/vesti/detalji.php?id=65473

Ljiljana Bulatović dodaje da je, videvši najsvežiju fotografiju generala Mladića, stekla utisak da je general namerno mučen.

- Sigurno je da meštani Lazareva ne lažu! Da je takav čovek živeo u njihovom selu, oni bi morali nekada da ga vide. A čuli smo u vestima da ga nikada niko nije video tamo! Zato insistiram da vlast da javnosti odgovor gde je, zapravo, bio general Mladić pre hapšenja? Odakle su ga doveli u Lazarevo? Da li teza Brane Crnčevića da je general bio zarobljen u Bondstilu istinita ili ne? Vlasti su dužne da odgovore na to pitanje - decidna je Ljiljana Bulatović.

*********************************************************************************************

Све је то врло могуће а и невероватно личи НА МЕНГЕЛЕ-МОНСТРУМЕ АМЕРИКЕ... поготово што се зна да је усавршен метод ИСКЉУЧИВАЊА ПОЈЕДИНИХ ДЕЛОВА МОЗГА, НАРУШАВАЊЕ МЕМОРИЈЕ и слично...

Srbi su neumorni u stvaranju teorija zavere,neumorni :D ali stvarno bruka i sramota,u ovako teskom trenutku za patriotsku Srbiju,oni se ovako ponasaju :evil::evil:

Ratko Mladić dnevno zarađivao po 1.300 dinara

Ž. B. | 28. 05. 2011. - 00:02h
ZRENJANIN - Radio je i ćutao. Bio je majstor na završnim radovima u zgradama zrenjaninske industrijske zone i dnevno je zarađivao oko 1.300 dinara.

Deo industrijske zone u Zrenjaninu na kojoj je navodno radio Ratko Mladić
Ratko Mladić, odnosno Milorad Komadić kako su ga znali radnici na gradilištu, proveo je nekoliko dana na fizičkim poslovima u Zrenjaninu.

- Radio je sa nama tri-četiri dana na gradilištu. Došao je kao nadničar. Ne bih ga možda ni primetio da nisu svi komentarisali kako veoma liči na Mladića. Tada sam ga i sam uočio - priča za “Blic” još jedan građevinski radnik iz Zrenjanina.

General Ratko Mladić nekada ....
On potvrđuje navode studenta R. R. (20) koji je, takođe, ekskluzivno za "Blic" ispričao kako je u julu 2010. godine radio na građevini rame uz rame sa najtraženijim haškim beguncem.

Zamolivši za anonimnost, jer se boji za svoju bezbednost, naš sagovornik navodi da je Milorad Komadić tih dana uglavnom kopao rupe. Kako se može čuti, za rad na gradilištu industrijske zone.

Nekadašnji radnici se sećaju da je delovao povučeno, ćutljivo i nije puno pričao. Samo je odgovarao na pitanja. Nijedan od radnika nije primetio značajnije zdravstvene probleme.

... i kad je doveden u pritvor u Beogradu
- Kopali smo slivnike, rupe i rovove za cevi, betonirali po čitavoj novoj industrijskoj zoni. On je, konkretno, radio sa ašovom, samo kopajući put za cev, od kanalizacije do slivnika - kaže naš sagovornik.

Svima je, ipak, bila sumnjiva izuzetna sličnost Komadića sa Mladićem; ogromna fizička sličnost, podudarnost u godinama, obojica rođeni u Republici Srpskoj...

- Gledam danas sliku uhapšenog Mladića, i zaista, to je on. To je i čovek koji je bio na našem gradilištu, ali je strašno, gotovo neverovatno, ostario za samo jednu godinu - priča R. R., student koji je “Blicu” ispričao da je na gradilištu nove industrijske zone radio sa najtraženijim haškim optuženikom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back