MLADIC CE BITI UHAPSEN DO 6. JUNA

NOCNO VREBALO

Aktivan član
Poruka
1.632
MLADIĆ ĆE BITI UHAPŠEN DO 6. JUNA?!

(63) Send to friend Print Nedelja, 22. Maj, 2011.| Autor:

BEOGRAD - Državni vrh Srbije dao je "zeleno svetlo" svim službama za opsežnu akciju potrage za haškim optuženikom Ratkom Mladićem u koju će se po prvi put uključiti i operativci zapadnih obaveštajnih službi!

Portalu "Vestionlajn" izz više izvora je potvrđeno da bi ovo trebalo da bude jedna od najopsežniji akcija potrage, a u Srbiji se licitira sa dva moguća datuma do kojih bi Mladić trebalo da bude uhapšen - 6. jun, kada bi glavni haški tužilac Serž Bramerc trebalo da u UN obrazloži svoj izveštaj o saradnji Srbije sa Tribunalom, i septembar, kada bi čelnici EU trebalo da ponovo odluče u vezi kandidature Srbije.

Posle negativnog izveštaja glavnog haškog tužioca Serža Brameca o saradnji Srbije sa Tribunalom, predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da veruje da će general Ratko Mladić i Goran Hadžić biti uhapšeni u dogledno vreme, jer Srbija traga za njima "svim državnim potencijalima".

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić ranije je rekao da se i MUP uključio u lociranje haških optuženika, što podrazumeva širi nadzor komunikacije i praćenje osoba za koje se sumnja da imaju veze sa njihovim skrivanjem.

SRBIJA JE POSTALA ALEJBEGOVA SLAMA PO
KOJOJ SVAKA SMRDLJIVA SVINJA I BELOSVETSKI
OLOS VRSLJ KAKO HOCE I KAKO MU SE PROHTE:dash::dash::dash:

MLADIĆ ĆE BITI UHAPŠEN DO 6. JUNA?!

(63) Send to friend Print Nedelja, 22. Maj, 2011.| Autor:

BEOGRAD - Državni vrh Srbije dao je "zeleno svetlo" svim službama za opsežnu akciju potrage za haškim optuženikom Ratkom Mladićem u koju će se po prvi put uključiti i operativci zapadnih obaveštajnih službi!

Portalu "Vestionlajn" izz više izvora je potvrđeno da bi ovo trebalo da bude jedna od najopsežniji akcija potrage, a u Srbiji se licitira sa dva moguća datuma do kojih bi Mladić trebalo da bude uhapšen - 6. jun, kada bi glavni haški tužilac Serž Bramerc trebalo da u UN obrazloži svoj izveštaj o saradnji Srbije sa Tribunalom, i septembar, kada bi čelnici EU trebalo da ponovo odluče u vezi kandidature Srbije.

Posle negativnog izveštaja glavnog haškog tužioca Serža Brameca o saradnji Srbije sa Tribunalom, predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da veruje da će general Ratko Mladić i Goran Hadžić biti uhapšeni u dogledno vreme, jer Srbija traga za njima "svim državnim potencijalima".

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić ranije je rekao da se i MUP uključio u lociranje haških optuženika, što podrazumeva širi nadzor komunikacije i praćenje osoba za koje se sumnja da imaju veze sa njihovim skrivanjem.

SRBIJA JE POSTALA ALEJBEGOVA SLAMA PO
KOJOJ SVAKA SMRDLJIVA SVINJA I BELOSVETSKI
OLOS VRSLJ KAKO HOCE I KAKO MU SE PROHTE:dash::dash::dash:

Како ће га ухапсити када су га убили ,мислиш да жив Младић некоме треба.

Ко зна у коју јаругу су га бацили и сада га као траже ,ово је нечувено.Нека нам коначно кажу истину где су бацили посмртне остатке Ратка Младића

Ili neki zemljotres, poplava, neka katastrofa sa što više mrtvih... To veliš, a? Sve samo da Ratko i dalje ostane u rupi. :per:

Генерал је убијен и није у рупи него су га бацили у неку јаругу ,ко зна на какав начин су га убили.Могу бар гроб да нам кажу и нека престану да нас лажу
у те лажи више нико не верује

Како ће га ухапсити када су га убили ,мислиш да жив Младић некоме треба.

Ко зна у коју јаругу су га бацили и сада га као траже ,ово је нечувено.Нека нам коначно кажу истину где су бацили посмртне остатке Ратка Младића

PA JOS NIJE DOKAZANO DA JE MRTAV!!
NE LUPETAJ!!!
JA SAM 100% SIGURAN DA JE ZIV
A AMERIKANCI I OSTALA ZGADIJA
NEKA HA DUVAJU

Генерал је убијен и није у рупи него су га бацили у неку јаругу ,ко зна на какав начин су га убили.Могу бар гроб да нам кажу и нека престану да нас лажу
у те лажи више нико не верује

Ma ne pričamo o generalu Draži Mihajloviću bre snajka!!! :rtfm:

DAKLE I DEFINITIVNO JE POTVRDJENO
DA SMO POD OKUPACIJOM:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

sa kog li si ti duda pao da mi je znati..
pa naravno da smo pod okupacijom, i to neprekidno
šta si ti mislio, da živiš u slobodnom društvu?
neće da može. To se plaća batice.
Moraš svetskim moćnicima da ponudiš nešto prvo, pa da oni odluče koliko i kakve slobode zaslužuješ.
jači tlači. Od kako je sveta i veka.

laugh3.gif

sa kog li si ti duda pao da mi je znati..
pa naravno da smo pod okupacijom, i to neprekidno
šta si ti mislio, da živiš u slobodnom društvu?
neće da može. To se plaća batice.
Moraš svetskim moćnicima da ponudiš nešto prvo, pa da oni odluče koliko i kakve slobode zaslužuješ.
jači tlači. Od kako je sveta i veka.

IMA JEDAN PODATAK NE MOGU DA GA NADJEM (mislim da je od Laznjskog a ja njega uzimam sa rezervom) U KOME JE ON IZNEO PODATAK
DA 99% PRIVATNA OBEZBEDJENJA JE POD KONTROLOM ENGLESKE MI 6

Неко ће морати да нам да одговоре на питања шта се десило са Младићем ,ко је учествовао у његовј ликвидацији и ко је одговоран.

И то је питање које би ја поставила државном врху и то је питање које сваки грађанин Србије треба да се запита.

Не питање где је Младић ,него ко га је убио то тражи и његова породица исте те одговоре

Back