mario80
Legenda
- Poruka
- 74.261
Čime ste zaslužili bolje sutra? Funkcionisanje institucija, čist vazduh, zdravu hranu po evropskim cenama, kvalitetno zdravstvo.
Autorska tema.
Autorska tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spavam kući. Oćeš poresko rešenje? Rešenje iz katastra?Čime ste zaslužili bolje sutra? Funkcionisanje institucija, čist vazduh, zdravu hranu po evropskim cenama, kvalitetno zdravstvo.
Autorska tema.
Zašto i m 25 godina obećavate da stižu dolari?Čime ste zaslužili bolje sutra? Funkcionisanje institucija, čist vazduh, zdravu hranu po evropskim cenama, kvalitetno zdravstvo.
Autorska tema.
Vidim da ne spavaš, dakle prpa a?Spavam kući. Oćeš poresko rešenje? Rešenje iz katastra?
Čitam polukrvnog princa, malo fante, vape 5% tobaco, puca mi prsluk ceoVidim da ne spavaš, dakle prpa a?
Bogata smo mi država. Tolike komuniste zbrinutiSad je nova ekipa njihove dece na redu, nisu valjda ludi da uče kada vide da su im roditelji nepismeni, a puni para?
Doduše, videće se ko je zbog čega na ulici. Neki samo da prošetaju traktor od 200K evrića, a neki da dobiju 8 jer slušaju svoje profesore kojima je ovo možda zadnja prilika da ne zaglave zatvor....
Sad je nova ekipa njihove dece na redu, nisu valjda ludi da uče kada vide da su im roditelji nepismeni, a puni para?
Doduše, videće se ko je zbog čega na ulici. Neki samo da prošetaju traktor od 200K evrića, a neki da dobiju 8 jer slušaju svoje profesore kojima je ovo možda zadnja prilika da ne zaglave zatvor....
Uh..sada mi je malo neprijatno.
Maksimalno podržavam studente jer znam da su bolji i pametniji i odlučniji od nas koji smo na ulicama od 1990-tih.
Išla sam na sve proteste i demonstracije od 09.03. 1991. do protesta " 1 od 5 miliona" 2018.godine.
Zbog zdravlja sada ne mogu da idem na sve proteste, ali zato su sestrina deca, studenti na ulici, na blokadama. I sestra ponekad ide.
Svako zadrazava pravo da bude izmanipulisan na svoj nacin!
Poslednji komunista u SKJ je izbačen 1966. godine, aleksandar ranković, tako da se iza liberala u svim jedinicama nalazile ustaše, četnici, balisti i ostala gamad, koja je 80tih postali demokrate, jer se više plaćalo i moglo da se krade, čista mafija....Bogata smo mi država. Tolike komuniste zbrinuti
Osmica je ocena, pa ne sedi se džabe na ladan beton....Ko dobije 8K evra? Studenti?
siguran sam u to u potpunostiNiko me nije izmanipulisao.
istorija pokazuje da nema 'boljeg sutra' sve je gore i goreČime ste zaslužili bolje sutra? Funkcionisanje institucija, čist vazduh, zdravu hranu po evropskim cenama, kvalitetno zdravstvo.
Autorska tema.
A ti?Čime ste zaslužili bolje sutra? Funkcionisanje institucija, čist vazduh, zdravu hranu po evropskim cenama, kvalitetno zdravstvo.
Autorska tema.
Pusti ga, taj mlati non-stop, pogledaj mu samo avatar...Ko dobije 8K evra? Studenti?
Fora što su današnji protesti drugačiji od svih prethodnih je veoma delikatna i malo kome pada na pamet....Maksimalno podržavam studente jer znam da su bolji i pametniji i odlučniji od nas koji smo na ulicama od 1990-tih.
Pusti ga, taj mlati non-stop, pogledaj mu samo avatar...
Fora što su današnji protesti drugačiji od svih prethodnih je veoma delikatna i malo kome pada na pamet....
Prethodne generacije su se uvek borile za nešto što još nisu videle... za neku neodređenu budućnost.
Današnja generacija je čvrsto utemeljena u sadašnjosti i savremenosti. Nije odrasla iza zida. Putovali su i nagledali se sveta.
Kad se vrate ovde, zahvaljujući dugogodišnjem simulakrumu, nisu stigli da primete da nešto gadno smrdi u državi Danskoj...
Tek kad se desio horor u Novom Sadu, upalile su im se lampice... "Ovaj nas zayebava". Tako da ovo nije sanjarija, već "Povratak otpisanih u budućnost..."![]()
![]()