Mladi par izmislio bolest, novac im dao i Zlatko Dalić, a oni kupili Golfa sedmicu

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
81.375
1694982839512.png

Podignuta je optužnica protiv muškarca R. (37) i njegove djevojke D. (22) koje se tereti da su lažima o njegovoj bolesti od ljudi izvukli velik novac.

Riječ je o poznatom slučaju iz 2018. godine u kojem je D. pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za R.. Dvojac je izmislio da on boluje od leukemije i da mu treba 770 tisuća kuna za presađivanje koštane srži.

Na tu priču nasjelo je stotine ljudi, poduzeća i ustanova. Novac je uplatio i poznati nogometaš Vedran Ćorluka, ukupno 35 tisuća kuna, Zlatko Dalić se pridružio s 3000 kuna, a bio je tu i Marko Grubnić te druge poznate osobe i poduzetnici, prenosi danica.hr.

Istraga je pokazala kako su ukupno prikupili oko 31.000 eura te tim novcem kupili novi automobil – VW Golf VII. Potvrdio je to vijećnik u njihovoj Općini Dubravica, mjestu na samoj hrvatsko-mađarskoj granici.

On ih je na benzinskoj zatekao s tim automobilom i zaključio da su to kupili novcem od humanitarne pomoći s obzirom na to da oni nigdje ne rade. Tako se priča počela odmotavati.

Ovih je dana protiv prevarantskog dvojca podignuta optužnica, a tijekom istrage su se branili šutnjom. Dokaže li im se krivnja, sav novac morat će vratiti uplatiteljima kojih ima gotovo tisuću.

https://n1info.hr/vijesti/mladi-par...ao-i-zlatko-dalic-a-oni-kupili-golfa-sedmicu/

to prikupljanje novca bi morala država da preuzme na sebe...da se lepo proveri dijagnoza i koliko treba...no o tome kad budemo imali državu...

Baš to, kad budemo imali državu.

Prevare su toliko uzele maha, od pojedinaca, preko raznih organizacija, do fondacija...
Kome verovati?

Pre nekog vremena, prepreči mi put jedna Romkinja.
Meni ruke pune kesa, išla u nabavku, umorna i onako sva nikakva stala i saslušam je.
I da je se rešim, izvadim neku siću iz novčanika iako mi nije delovala da joj sića treba, nego rekoh da me se mane.
Elem, ona će ti meni uvređeno: Što mi to daješ.Neću to.Daj mi nešto iz kese za decu.
I poče ona da malte ne pretura po mojoj kesi.I hoće čips.I još gleda, valjda tražeći šta je najskuplje.
Nisam imala snage za drugo nego da se nasmejem i produžim svojim putem.
Iz kese, naravno, nije dobila ništa.
Ne mislim za sebe da sam sebična, ali bezobrazluk ne trpim.

Pre nekog vremena, prepreči mi put jedna Romkinja.
Meni ruke pune kesa, išla u nabavku, umorna i onako sva nikakva stala i saslušam je.
I da je se rešim, izvadim neku siću iz novčanika iako mi nije delovala da joj sića treba, nego rekoh da me se mane.
Elem, ona će ti meni uvređeno: Što mi to daješ.Neću to.Daj mi nešto iz kese za decu.
I poče ona da malte ne pretura po mojoj kesi.I hoće čips.I još gleda, valjda tražeći šta je najskuplje.
Nisam imala snage za drugo nego da se nasmejem i produžim svojim putem.
Iz kese, naravno, nije dobila ništa.
Ne mislim za sebe da sam sebična, ali bezobrazluk ne trpim.
Pametno.Iako su im prava u zakonu mnogo uvecana,ali ne sme da te dira,niti pretresa.I oni sto prose su postali bezobrazni.Kada im das neku sicu,oni psuju i kunu.Ja sam poceo da ih ignorisem,bas zbog toga.

Pametno.iako su im prava u zakonu mnogo uvecana,ali ne sme da te dira,niti pretresa.I oni sto prose su postali bezobrazni.Kada im das neku sicu,oni psuju i kunu.Ja sam poceo da ih ignorisem,bas zbog toga.

Ista stvar.Još kad pomenu dete...
Najbezobrazniji su ispred crkve...

Kako Juka jel ima vode u autu ili si resio problem :)
Gde si bre sampione Darkkkkk eno na hroniku uleteh sad ce me Obilic saseci.Bio kod limara lepio ispod vrata silikonom i djaba opet ulazi hahahaha.Evo slika pa bar znam gde ulazi ako nista.Tu moram resiti.Lepio on oko vrata i nista,pa one odvode opet nista.Ajde Dark Mario kako resit?Vrata zamenit haha?

Prilozi

• IMG_20230929_104330.jpg
    IMG_20230929_104330.jpg
    51,2 KB · Pregleda: 1

Back