Mladi glumac preminuo u 22 godini

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
307.112
Mladi glumac Sent Von Koluči preminuo je nakon što je prošao desetak plastičnih operacija tokom godinu dana kako bi izgledao kao pevač BTS-a Jimin.
Mladić je preminuo rano u nedelju u 22. godini u bolnici u Južnoj Koreji zbog komplikacija posle najnovije procedure, rekao je njegov PR Erik Blejk za Dejli mejl.

Van Koluči se preselio iz Kanade u okviru korejske popularne muzike K-pop 2019. godine u potrazi za karijerom u industriji zabave. U subotu je otišao na operaciju, ovog puta zbog uklanjanja implantata vilice koje je imao prošlog novembra. Posle operacije, za koju je očigledno znao da je rizična, piše Page Six, Van Koluči je dobio infekciju i na kraju je morao da bude intubiran. Umro je nekoliko sati kasnije.
U poslednjih 12 meseci, Von Koluči je potrošio 220.000 dolara na 12 operacija, uključujući, između ostalog; zatezanje lica, operacija nosa, podizanje očiju, podizanje obrva i smanjenje usana.

Clip.jpg

link
 
O tome sam i ja razmisljala..da Priroda ipak radi svoj posao
Ovo nema veze sa prirodom nego sa činjenicom da ljudi ne shvataju kako napredak nauke i tehnike ne daje uvek pozitivne rezultate. Zato se dešava da od sebe naprave nakaze ili u težim slučajevima dolazi do tragičnih posledica, kao kod tog mladića.
Upravo ovo... Priroda nema veze s tim, vec covek i njegovi svetonazori. :confused:
Teska pogibelj nultog nivoa konzumentske svesti. Opste mesto u teoriji postmodernog..
 

Back
Top