Mladi,a stari u dusi

:zcepanje:...primljeno k' znanju....:heart:

ej, a što je najgore od svega, ima i muža i dete, i to žensko....ma ona sve poredi sa
svojom majkom..a žena stvarno katastrofalno izgleda i zapušteno...mala gazi njenim
stopama......:(

mene bi moja deca obesila da takva odem za hleb...ali šta da se radi, svi smo
različiti......i različito gledamo na mnoge stvari....meni može biti možda ako bude
sreće i 80 godina...ali ja neću prihvatiti, da ne mogu i u tim godinama da budem
mlada duhom, i da nosim ono što mi odgovara, a da pri tom ne izgledam smešna...

JESSS!!!!!!!

para da nema,nema...to je tacno
ali pare su samo izgovor
jer su nasi ljudi uglavnom megalomani i ne znaju ili nece da se provedu za manje pare (po logici kad je bal nek je maskenbal)
pa kad se izlazi to se podrazumeva da ces imati bar 20-30 eura da das na pice,stavis pevaljki u sisobran ili tako neke slicne akcije
pa onda podrazumeva da ces biti obucen po najskupljim prodavnicama i po poslednjoj modi,da ces placati majice i farmerke po sto dvesta eura, da moras da imas novi air max ( :D e morala sam al tako je :bljak: ) i slicno...i onda anravno da to mozes sebi da priustis jednom u pola godine :neutral: jer sve zahteva velike investicije....a u sustini bitno je samo stanje uma, sta ti je potrebno da se zabavis,da li dobro pice,muzika i nesto da cugas ili da ides da bi bio vidjen u novom skupom klubu :confused:

sto se para tice, najbolje provode sam imala kad sam imala najmanje para jer je to bilo snalazenje kako znas i umes,zickanje,opklade u pivo i tako sve neke akcije tog tipa sa ljudima koje obozavam i sa kojima znam da mi nece biti dosadno u bilo kojoj varijanti....od kucne zurke,do klosarenja po parkicu i jeftinim studentskim klubovima,skrivenim barovima i slicno :) dakle sve moze da se organizuje ako postoji volja,a ako ne postoji pare su najbolji izgovor...
)

Ko ja da sam pisala...Sve.

Pare su samo izgovor,ako si mrzovoljan po prirodi,bices i kad imas i kad nemas para....Npr,meni i jos nekim ljudima za dobru zabavu treba samo malo para,da kupimo flasu nekog pica,ili samo kartu za svirku, i vec smo srecni ...:D

Samo pozitivan stav i to je to...Ako njega nema,nema para koje to nadoknade.

Evo mog posta sa neke staaare teme:
Za mene je savrshen zivot-ogromna biblioteka, blejanje napolju sa drugaricom,sa 100 dinara u dzepu,i EKSTRA raspolozenjem.I da,mp3 na kom cujem samo glas Milana Mladenovica, a pored mene lezi moj pas. ...A vama sto mislite da cete biti srecni sa gomilom para i ogromnom kucom,nije ni cudo sto vam zivot nije savrsen...Iskoristite trenutak,ne kukajte za sitnice,jer zivot ipak prekratko traje!!I smejte se sto vise,jer na kraju samo to ostaje...

Poslednja izmena:
Original postavio Sibyl Vane Pogledaj poruku
Za mene je savrshen zivot-ogromna biblioteka, blejanje napolju sa drugaricom,sa 100 dinara u dzepu,i EKSTRA raspolozenjem.I da,mp3 na kom cujem samo glas Milana Mladenovica, a pored mene lezi moj pas. ...A vama sto mislite da cete biti srecni sa gomilom para i ogromnom kucom,nije ni cudo sto vam zivot nije savrsen...Iskoristite trenutak,ne kukajte za sitnice,jer zivot ipak prekratko traje!!I smejte se sto vise,jer na kraju samo to ostaje...

:klap::klap::klap:

treba uvek biti na visini zadatka,kad imas hiljade hiljada naravno da je lakse,ali i sa sto dinara u dzepu.Bitna je energija i dobro raspolozenje,sve ostalo su pomocna sredstva da bude jos bolje,ali ako to ne vidimo onda i pored boljih sredstava necemo biti zadovoljni i srecni

zasto generalizujes stari petrice86,nisu svi lenji i bezvoljni.svi smo mi ljudi sa minus i plus fazama.ja po nekada nemam vremena da nalakiram nokte od izlazaka,drustva,kafa i ... ali po nekada mi je mrsko da izadjem cak i iz kuce da odem na predavanja ili sa nekim izmenim dve reci.sve je to normalno.i da umalo da zaboravim sta ce ce ti biblioteka i toliki mir sa 24?opusti se uz neku dobru zurku i narodnjake:)

Ne znam gde da postavim ovu temu pa je premestajte ako joj nije mesto ovde.Da vas pitam da li se vama desava da je oko vas negativna energija sto se tice druzenja i prijateljstva?Kod mene su ili depresivni,ili kukaju kako nemaju para,ili kukaju kako nemaju momka kako ih je tesko naci-normalnog,a pritom skoro se nigde ni ne krecu ne znam kako misle da ga nadju,ili kako nemaju posao,a ni ne traze ga ili su izbirljivi.Sve se nesto dogovaramo da idemo na izlet,u setnju pa na kraju taj dogovor izvetri,sto se tice muskaraca stvarno su tunjavi,nece da se druze,vec ako shvate da nemaju sanse kod devojke u stanju su da joj se skoro vise ni ne jave,nema nekog drugarstva,druzenja...Svi su smoreni,bezvoljni...kao babe i dede.Mladi smo a stari u dusi,to je tako tuzno!

Jeste tužno... ali ja uvek pokušavam da razvedrim ljude i da ih nasmejem...šta znam...to mi je neko zadovoljstvo koje volim da pričinim drugima, da malo zaborave na svoju muku...i bude im lepo, bar to malo vremena provedenih samnom i mojom duševnom mladošću da ne kažem detinjastim ponašanjem.Treba znati sačuvati dete u sebi, ma kakvi problemi da te stisnu.;):)

treba uvek biti na visini zadatka,kad imas hiljade hiljada naravno da je lakse,ali i sa sto dinara u dzepu.Bitna je energija i dobro raspolozenje,sve ostalo su pomocna sredstva da bude jos bolje,ali ako to ne vidimo onda i pored boljih sredstava necemo biti zadovoljni i srecni

Izvini ali jadna mi je čak i pomisao da su ljudi koji imaju novac srećni i da im je život ispunjen i bezbrižan zbog toga.Oni samo nemaju prepreku tipa ‚‚nemam novca pa ne mogu negde da otputujem ili nešto da kupim‚‚ ali im sreću novac zacelo neće kupiti. :roll::metla:

zasto generalizujes stari petrice86,nisu svi lenji i bezvoljni.svi smo mi ljudi sa minus i plus fazama.ja po nekada nemam vremena da nalakiram nokte od izlazaka,drustva,kafa i ... ali po nekada mi je mrsko da izadjem cak i iz kuce da odem na predavanja ili sa nekim izmenim dve reci.sve je to normalno.i da umalo da zaboravim sta ce ce ti biblioteka i toliki mir sa 24?opusti se uz neku dobru zurku i narodnjake:)

kakva biblioteka:zcepanje: ludo luda,pored svih forumasa ti udarila na svoje:zcepanje:

ali novcem mogu kupiti stvari koje ih cine srecnim
novcem mogu sebi mnogo olaksati zivot

mogu,ali to je sve kratkotrajno zadovoljstvo koje ih ne lisava stalno novog osecaja nezadovoljstva koje ce opet utesiti novom sminkom,obucom,kolima,ali to zadovoljstvo ce trajati dan,dva i onda opet iznova,a u sutini su nesrecni jer ne shvataju da postoji nesklad u njima koji se stvarima ne moze srediti.

mogu,ali to je sve kratkotrajno zadovoljstvo koje ih ne lisava stalno novog osecaja nezadovoljstva koje ce opet utesiti novom sminkom,obucom,kolima,ali to zadovoljstvo ce trajati dan,dva i onda opet iznova,a u sutini su nesrecni jer ne shvataju da postoji nesklad u njima koji se stvarima ne moze srediti.
Siromasni ne mogu ni to.......:rtfm:
sminka, bunda, kola, putovanja,....... bogatima je to lakse da pruste
zasto imas predrasudu da su bogati nezadovoljni, a siromasni zadovoljni ?:think:
to nije tacno

ja znam mnogo siromasnih a nezadovoljnih
takodje i bogatih a veoma zadovoljnih i srecnih

Novac olaksava zivot i omogucava ljudima da priuste stvari koje ce im ulepsati zivot.
Novac ne donosi srecu, ali olaksava nam put do boljeg zivota....(a samim tim smo zadovoljniji i srecniji).
Naravno da novac nije garancija za srecu..................ali je opet bolje sa njim nego bez njega.

Ne vozi niko Juga sto voli nego sto mora.

Siromasni ne mogu ni to.......:rtfm:
sminka, bunda, kola, putovanja,....... bogatima je to lakse da pruste
zasto imas predrasudu da su bogati nezadovoljni, a siromasni zadovoljni ?:think:
to nije tacno

ja znam mnogo siromasnih a nezadovoljnih
takodje i bogatih a veoma zadovoljnih i srecnih

Novac olaksava zivot i omogucava ljudima da priuste stvari koje ce im ulepsati zivot.
Novac ne donosi srecu, ali olaksava nam put do boljeg zivota....(a samim tim smo zadovoljniji i srecniji).
Naravno da novac nije garancija za srecu..................ali je opet bolje sa njim nego bez njega.

Ne vozi niko Juga sto voli nego sto mora.

pa slazem,ne kazem da nije tako,novac olaksava mnoge stvari,ali ne kupuje srecu koja se nalazi u nama samima

bez novca ne mozes da izgledas kako zelis, imas hobije koje zelis, studiras ono sto zelis, ne mozes da prepravis greske na tijelu, ne mozes da se lijecis, ne mozes da si dopustis pauzu u togu kodine a ne tek dana, ne mozes da ostanes zdrav
ne kenjkajte
novac je ipak potreban

naravno da je potreban jer bez novca nema egzistencije ali ovde ne pricamo o lecenju,studiranju...vec o druzenju,sustina je da se mozes dobro provesti i sa 100dinara u dzepu samo ako imas volju i dobro raspolozenje uz sebe.

naravno da je potreban jer bez novca nema egzistencije ali ovde ne pricamo o lecenju,studiranju...vec o druzenju,sustina je da se mozes dobro provesti i sa 100dinara u dzepu samo ako imas volju i dobro raspolozenje uz sebe.

Delimicno si upravu.
Zaista mozes da imas odlican provod za 100 din. Ali to pre svega zavisi od tebe.
Ali sa 1000 din ne znaci da ces imati bolji provod, ali imas mnogo vece mogucnosti za dobar provod nego sa 100 din.
Ali necemo o novcu, pa nismo valjda materijalisti.

bez novca ne mozes da izgledas kako zelis, imas hobije koje zelis, studiras ono sto zelis, ne mozes da prepravis greske na tijelu, ne mozes da se lijecis, ne mozes da si dopustis pauzu u togu kodine a ne tek dana, ne mozes da ostanes zdrav
ne kenjkajte
novac je ipak potreban

Potreban jeste, ali ti ne daje garaciju da ćeš biti srećna.A ako sreća može da se kupi tim novcem, reci mi u koju prodavnicu da idem.:roll:

E sa ovim se slažem nije u pitanju novac, a nije ni tema, već koliko je neko spreman i u mogućnosti da nevezano za njega bude u elementu i za sebe i za druge.;)

Da se ne lažemo, novac olakšava mnoge stvari. Od toga da odeš kod privatnog lekara za brže rezultate, do omogućavanja svom detetu da nastavi školovanje ako ne upadne na budžet na faksu. Primećujem da ljudi koji su duže vremena u stisci sa novcem, ma koliko da su zabavni i optimistični, posle nekog vremena im više uopšte i nije do zabave, opuštanja, već samo guraju napred ako ikako mogu - da poprave svoju situaciju, da reše svoj problem, da ne razmišljaju šta će i kako će sutra. Prosto kao da ne mogu danas da se zabavljaju kad znaju da će i sutra imati materijalni problem, pa čekaju da ga reše pa da se onda nauživaju i nadoknade sve ono što su propustili zbog manjka novca.

Back