para da nema,nema...to je tacno
ali pare su samo izgovor
jer su nasi ljudi uglavnom megalomani i ne znaju ili nece da se provedu za manje pare (po logici kad je bal nek je maskenbal)
pa kad se izlazi to se podrazumeva da ces imati bar 20-30 eura da das na pice,stavis pevaljki u sisobran ili tako neke slicne akcije
pa onda podrazumeva da ces biti obucen po najskupljim prodavnicama i po poslednjoj modi,da ces placati majice i farmerke po sto dvesta eura, da moras da imas novi air max (
e morala sam al tako je
) i slicno...i onda anravno da to mozes sebi da priustis jednom u pola godine
jer sve zahteva velike investicije....a u sustini bitno je samo stanje uma, sta ti je potrebno da se zabavis,da li dobro pice,muzika i nesto da cugas ili da ides da bi bio vidjen u novom skupom klubu
sto se para tice, najbolje provode sam imala kad sam imala najmanje para jer je to bilo snalazenje kako znas i umes,zickanje,opklade u pivo i tako sve neke akcije tog tipa sa ljudima koje obozavam i sa kojima znam da mi nece biti dosadno u bilo kojoj varijanti....od kucne zurke,do klosarenja po parkicu i jeftinim studentskim klubovima,skrivenim barovima i slicno
dakle sve moze da se organizuje ako postoji volja,a ako ne postoji pare su najbolji izgovor...
)