bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.056
dakle vi necete ostariti sve dok i poslednji mi ne pocrkamo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle vi necete ostariti sve dok i poslednji mi ne pocrkamo![]()
ja podrzavam aktivnosti i promene....ako neko hoce nesto bolje, neka ucini nesto radi toga...
i to mogu da podrzim....
a cesto mi se desi kad neko krene da se zalki, ja dam predlog da bi trebao nesto da promeni...taj neko mi saspe bujicu izgovora i uvreda kako ga ne razumem....a ja...bas dobro razumem...da je mnogo dobro sto za sve moze neko drugi da se okrivi...i bas nekako zgodno i lako....meni to nije islo..pa sam nepojmljive stvari uradila za sebe..dobre, lose, nije vazno..padala i ustajala...uglavnom sama...i bas sam zadovoljna!![]()
А не Ви, госн Буки, Ви сте млаџи од мене...
Ne znam gde da postavim ovu temu pa je premestajte ako joj nije mesto ovde.Da vas pitam da li se vama desava da je oko vas negativna energija sto se tice druzenja i prijateljstva?Kod mene su ili depresivni,ili kukaju kako nemaju para,ili kukaju kako nemaju momka kako ih je tesko naci-normalnog,a pritom skoro se nigde ni ne krecu ne znam kako misle da ga nadju,ili kako nemaju posao,a ni ne traze ga ili su izbirljivi.Sve se nesto dogovaramo da idemo na izlet,u setnju pa na kraju taj dogovor izvetri,sto se tice muskaraca stvarno su tunjavi,nece da se druze,vec ako shvate da nemaju sanse kod devojke u stanju su da joj se skoro vise ni ne jave,nema nekog drugarstva,druzenja...Svi su smoreni,bezvoljni...kao babe i dede.Mladi smo a stari u dusi,to je tako tuzno!
Ne znam gde da postavim ovu temu pa je premestajte ako joj nije mesto ovde.Da vas pitam da li se vama desava da je oko vas negativna energija sto se tice druzenja i prijateljstva?Kod mene su ili depresivni,ili kukaju kako nemaju para,ili kukaju kako nemaju momka kako ih je tesko naci-normalnog,a pritom skoro se nigde ni ne krecu ne znam kako misle da ga nadju,ili kako nemaju posao,a ni ne traze ga ili su izbirljivi.Sve se nesto dogovaramo da idemo na izlet,u setnju pa na kraju taj dogovor izvetri,sto se tice muskaraca stvarno su tunjavi,nece da se druze,vec ako shvate da nemaju sanse kod devojke u stanju su da joj se skoro vise ni ne jave,nema nekog drugarstva,druzenja...Svi su smoreni,bezvoljni...kao babe i dede.Mladi smo a stari u dusi,to je tako tuzno!
Mlad a star u dusi. To sam ja.
samo sta ti znaci
``ako shvate da nemaju sanse kod devojke u stanju su da joj se skoro vise ni ne jave``
a zasto bi to radili ??? kakvo druzenje....dosta mi je drugarica, ne znam zasto sve hocete samo da se druzite
ako se meni ne svidja neki decko to ne znaci da ne zelim da ostanem drugarica sa njim,mozda mu nabacim neku moju drugaricu kojoj se on svidi,ili on meni nekog njegovog druga.Smeta mi sto se sve mora zasnivati na interesu,zasto se ne bi druzili pa sta bude,ako nema hemije ne znaci da treba svaki kontakt da prestane,ili ako imas devojku ne znaci da si umro pa da se ne znas javiti jednom u mesec dana,eto to me nervira.Ko zna mozda je to sad tako normalno,i ovako u izlasku momci budu na jednoj a devojke na drugoj strani
normalno da smo na razlicitim stranama kad izadjemo jer hocete da se samo druzite
kad mi neka kaze da hoce da se druzi samo produzim dalje
Tebi smeta sto se sve ``mora zasnivati na interesu``, a meni sto se sve mora zasnivati na druzenju.
I ako se javljam cesto drugarici, pomislice devojka da je varam. Posle jos i da sa njom imam problema zbog nekakve ``drugarice`` koju jedva poznajem.
Nego Petrice86 hoces da se druzimo ? (valjda mi se devojka nece ljutiti)
a zasto vi sve hocete na brzinu,jel znas da su se iz prijateljstva radjale najlepse ljubavi koje su trajale,svakom treba dati vremena.Sto bi se devojka ljutila ako imas drugarice,nije valjda da zbog devojke ne smes da imas ni jednu drugaricu?Upoznas ih medjusobno pa se svi druzite,prosirite drustvo.Sto se tice druzenja,eto mi se vec druzimo,pricamo o svakakvim temama,a i devojka ne mora da ti se ljuti posto sam ja samo Petrica86 sa krstarice![]()
Ja recimo imam dana kada sam ono deprimirajuca i tada sam teska i sebi a kamoli ljudima,pa se trudim da se ne vidim taj dan ili tih dana mnogo sa prijateljima,cisto da ih ne zakopavam.Imala sam cak jedan duzi period kada sam samo kukala i smarala drugarice.Bas sam ono ubijala u pojam.Onda mi je jedna od njih bukvalno rekla:''E leba ti zavezi bre ,prestani da patetises''.
To je bilo vrlo otreznjujuce.
![]()
para da nema,nema...to je tacnopa da,ljudi su umorni od zivota,nemaju volje ni za sta jer se odmah vade da nemaju para,ne mogu bas sad,zive u dokolici
a to je jedna od onih sto ce totalno da se zapusti i raspadne kada se udaumesto da cenis nekoga sto se ne predaje u "tim" godinama (koje god to godine bile) i da postujes sto drzi do tebe,jos mu prigovaras sto se sredjuje pa zaboga tebe ne gledaju
a taj visak se resava voljom,al izgovor naravno uvek postoji.
a ti afrodita da nabacis mini val i srebrni preliv za kosu si cula![]()