baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
hoćeš da kažeš da su 23 "ozbiljne" godine...jel tako?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sama kažeš da te tvoje drugarice ne znaju šta žele...sa čim se to ne slažeš onda?
da udje u zapisnik kao jos jedna od fundamentalnih postavki pdf ZeneNanizala sam godinica, ali osjecam se, osobito kad izadjem, kao da mi je 20.
dobro,došli smo do zaključka da jesu...pitam sad ja tebe,zašto su to ozbiljne godine?
zašto je strašno što te cure tvog godišta još uvek nisu našle "pravog"?
jel to znači da one nisu "ozbiljne" iako imaju toliko godina?
a ne znam ni što se sa tobom dopisujem...kad si matora u duši...
sve je to relativno,za nekog su 23 ozbiljne godine,za nekog nisu.Sustina je bezvolja,nedostatak kreativnosti,padanje u nistavilo
sve je to relativno,za nekog su 23 ozbiljne godine,za nekog nisu.Sustina je bezvolja,nedostatak kreativnosti,padanje u nistavilo
slažem se...sve zavisi od nečijeg karaktera pretpostavljam...ako si smor.uvek ćeš biti takav i ništa te ne može oraspoložiti ili pokrenuti...ako si zvrk,stalno ćeš negde zujati...sa prijateljima il bez....
jel se meni pocinje pricinjavati ili je primarni problem u tebi sada? kakvi su ti po postovi?
kakvo nistavilo?
nije ona rekla da je njoj sve monotono...nego ljudima oko nje...ako sam ja dobro razumela
starom u dusi, eh?
smatrala sam te starijom!
nije ona rekla da je njoj sve monotono...nego ljudima oko nje...ako sam ja dobro razumela
nisi skontala dobro! procitaj post iznad!
prvo je pocela prica, ostali su takvi pa je zavrsila na sebi.
jesi,tako sam mislila
jesi,tako sam mislila
moze se reci da mi je danas takav dan,pa sam mozda otisla previse u out.